Maldonado oduševljen novim Williamsom

Prema riječima Pastora Maldonada, novi FW35 je veliki napredak u odnosu na prošlogodišnji bolid.

Maldonado je danas dobio priliku prvi put voziti novi bolid te je odvozio 86 krugova. Rekao je kako su usporedili nove podatke s prošlogodišnjim te vidjeli da je napredak vrlo jasan.

„Postoji veliki napredak. Napravili smo korak naprijed. Imamo podatke od prošle godine s ove staze tako da vam mogu potvrditi napredak u performansama. Bolid je vrlo dobar za voziti“, rekao je Maldonado.

„Vrlo sam sretan jer je ovo najbolji bolid do sada koji sam vozio, pogotovo što je riječ o prvom testiranju novog bolida. Prošlogodišnji bolid je bio dobar i konkurentan kroz cijelu godinu, ali ovaj bolid je veliki korak naprijed.“

Dodao je kako je novi bolid skroz drugačiji od onoga s kojim je pobijedio prošle godine na istoj stazi.

„Skroz je drugačije. Drugačiji je bolid i drugačiji je osjećaj. Novi bolid je jednostavniji za voziti, ali to ne mora značiti da je brz. Moramo još pričekati da bismo mogli točno reći. Prošle godine bolid je znao biti težak za voziti, ali u isto vrijeme vrlo brz tako da je teško usporediti“, dodao je Maldonado.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RapptorTeam-BiH-F1

Hehe Tomato Tomejto..

nelson

nadam se da ce willams se borit za vrh ja kao žestoki willamsovac zelim da maldonado uspije, jer on je agresivan vozač koji zna vozit brzo, willams treba vratiti slavu kao 80ih kad su vozili jones,reutermann rosberg,piqet ,mansell dobra stara vremena:)) danas danas su neka drukčija vremena ,ali nadam se da ce bit konkuretni jer ipak red bull nije postojao kad je wilams osvajao prvenstva …. danas je na dnu ali nadam se da ce se vratit u vrh

Jacques Villeneuve

Da to su bila vremena kada su zarili i palili i steta sto nisu zadrzali newya

SefoRBR

Ako je stvarno ovakvo stanje, ako su bolidi stvarno tako dobri kako vozači pričaju da jesu, čeka nas ludnica prava…

SebVettel10181930

to je dobar znak :)))

katic7

A svi ce bit odusevljeni do Q1 16.03 …. >.<

F3rrari-Man

Sta je to Alonsovo vrijeme u Q1 ili ????

Spyker F1 Team

16.3. kreću kvalifikacije u australiji ako se ne varam…

F3rrari-Man

Imas pravo nisam uopce razmIsljao;)

katic7

Omg hhahhaahahahh

Related Posts