Bianchi se nada mjestu u Force Indiji

Jules Bianchi vjeruje da je uspio dokazati Force Indiji kako je spreman za ulazak u Formulu 1 i nada se da će postati drugi vozač momčadi uz već potvrđenog Paula di Restu. U borbi za preostalo mjesto Francuzu je glavni protivnik njemački vozač, Adrian Sutil.

„Sada me poznaju“, rekao je Bianchi koji je na posljednjem danu testiranja u Jerezu ostvario drugo najbrže vrijeme. „U početku tijekom slobodnih treninga nisam bio najbolji, ali nakon Magny-Coursa (testiranja mladih vozača) bio sam mnogo bolji. Tom prilikom sam pokazao da mogu biti brz i to sam ponovio ovdje.“

„Sitaucija je pozitivna, ali na odluku ne mogu utjecati, ono što mogu je dati sve od sebe kada vozim bolid.“

Force India željela je i ove sezone ostaviti Bianchija na mjestu trećeg vozača, ali iznenadni odlazak Nice Hülkenberga u Sauber poremetio je planove, što bi se moglo pokazati kao idealna prilika za Julesa.

„Osjećam se spremnim za nastupe na utrkama. Možda je u početku plan momčadi za mene bio mjesto trećeg vozača, ali to se sada promijenilo. Nadam se da će do Barcelone odlučiti tko će biti drugi vozač“, zaključio je.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scuderia Ferrari

Nadam se i ja da će više doći taj Jules Bianchi toliko toga se priča o njemu pa da vidimo što zna mislim da će bit odličan vozač samo kad malo skupi iskustva…

F2004

Bilo bi mi draže da Sutil dobije mjesto, jer će Bianchi sigurno doći do Formule 1 kad-tad, a Sutil bi tako bio spašen od propadanja u sve veći team vozača koji nisu više u F1, a kad se izađe, nije se lako vratiti, to Sutil najbolje sam zna. Ne bih imao ništa loše ni da vidim Bianchija, očito ima talenta. Imam osjećaj da bi i jedan i drugi bili bolji od di Reste…

Explorer

Šutirat Di restu i stavit ovu dvojicu 🙂

FelipeMassa_

I ja se nadam,ovaj ”mali” mi je postao jako drag u kratko vrijeme,a kad Massa ode iz Ferrarija,volio bi da na njegovo mjesto dođe Jules 😀 A i Ferrarijeva je škola,to ne može biti loše :thumbs:

avalon

sutil ili bianchi pitanje je sad . ako bi uspoređivali rezultate obojice iz nižih kategorija ( jer bianchi još nema rezultata u F 1 ) sa otprilike istim godinama su ostvarivali slične rezultate …vrlo dobre = talentirani obojica . ali to izgleda danas u sve skupljoj F 1 nije najpresudnije jer ako FI ima financijskih problema ( a ima ) kod donošenja odluke mogu prevagnuti sutilovi sponzori i njihov novac . to ne znači da je adrian loš vozač jer nije , a i iskusan je u odnosu na bianchia ( 30 Vs 23 god ) . ali i mladi… Read more »

Spyker F1 Team

Zašto ne. Ako se dokazao na testovima treba mu dati šansu. Force India je uvijek bila jedan od boljih bolida.

Explorer

Eh da bar Bianchi dobije mjesto u Force indiji, on je jako brz i talentiran vozač.
Pa redovito je bio brži od Pereza na testu mladih vozača Ferrarija.

Ivan Šurbek

Sumnjam s jedne strane, a vrlo sam siguran s druge strane. Zašto? Zato što mislim da ga Force India želi zadržati na mjestu trećega vozača još jednu godinu, no čini mi se kako se to neće ostvariti pa će ga odmah gurnuti u vatru. Sami su to rekli, a sad zašto još nije objavljeno, ja mislim da je u pitanju Sutil i da on zapravo drži ključeve. Siguran sam da oni žele Sutila, no možda ga čekaju sa sponzorima ili sa zakonom, tko zna.

Related Posts