Lorenzo: Ducati je zamaskirao Rossijevu formu

Aktualni MotoGP prvak Jorge Lorenzo smatra da su Ducatijevi problemi u posljednje dvije godine zapravo zamaskirali pravu formu Valentina Rossija.

Yamahin tvornički vozač i novi MotoGP prvak Jorge Lorenzo prokomentirao je formu sedmerostrukog MotoGP prvaka koji će mu se ove godine ponovno pridružiti u garaži japanske momčadi.

Lorenzo vjeruje da će se njegov vječiti rival brzo prilagoditi Yamahi M1 i konkurirati za vrh.

“Točno je, Ducatijevi motocikl izgleda dosta komplicirano. Samo je Casey Stoner uspijevao pobjeđivati i osvajati naslove s tim motociklom što sigurno nije lak zadatak.”

“Vale je dobar  i jako kompletan vozač, no svejedno nije mogao pobijediti na Desmosediciju. Možda će se s Yamahom vratiti u vrh.”

Iako mnogi očekuju veliki okršaj bivših momčadskih kolega, Lorenzo prilično samouvjereno očekuje novi izazov.

“Valentinov dolazak je pozitivna stvar za Yamahin brend jer ćemo kao momčadi biti još konkurentniji u odnosu na prethodnu sezonu. Rossi ima veliku motivaciju i želi se vratiti pobjedama, tako da jedva čekam njegove nastupe na Yamahi.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LokiXTX

Lorenzo je ove sezone zec a Vale če biti jedan od onih hrtova koji če ga loviti po stazi,sam mora paziti da ga ne pregazi.

alex1972

Dolazi nam vrlo interesantna sezon, jedva cekam…

MM33

Bome bit ce ludilo odlicne postave Yamahe, Repsol honde samo se nadam da ce Tech 3 biti konkurentna kao 2012, jos da se Ducati priblizi i to je to 🙂

SCUDERIA davor29

Tech 3 NEĆE NIKAD BITI BOLJA OD yamahe M1, nesmije biti bolja, to je satelitska momčad, nažalost, meni se dopada kak vozi CALL CRUCHLOW

Related Posts