Horner produžio ugovor sa Red Bullom

Prijašnje priče o mogućem prelasku Christiana Hornera pokazale su se kao pogrešne. Najprije je stigao ispravak i objašnjenje da je Horner bio u Maranellu isključivo zbog novog Concorde ugovora, a sada je i potpisao novi ugovor sa austrijskom momčadi.

Izuzetno uspješni Britanac, koji momčad vodi od 2005. godine, potpisao je ugovor do 2017. godine. O tome izvjestio momčadski glasnogovornik, dok je Helmut Marko dodatno stišao sve tračeve oko Ferrarija izjavom:

“Kako Christian može pregovarati u Maranellu, ako smo mu upravo produljili ugovor do 2017. godine?” kaže Marko za Sport Bild.

Podsjećamo, Red Bull novi bolid predstavlja 3. veljače, a Mark Webber će ga dva dana kasnije provozati po Jerezu.

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SefoRBR

Drago mi je.Nema potrebe mijenjati ekipu koja godinama funkcionira savršeno…

Ayrton Mclaren

Očekivano i logično. Pobjednički tim se ne mijenja. Bravo za Hornera i sve u RB-u za ono što su postigli u zadnjih par sezona.

SCUDERIA davor29

tko vodi ima pravo slaviti, a tko gubi se ima pravo ljutiti. Vidjet ćemo dragi fanovi, uskoro, kad RED BULL padne u performansama i kad bude 3. ili još gora momčad tko će onda imati puna usta slave.
ž

Scuderia Ferrari

Normalna stvar da je produžia ugovor sa Red Bullom sa njima je od 2005g. Bia bi lud da ode sad kada su najajči…

redfull

Gori su neg zene tracarke internetuse!

gbo1982

Koje sve protuhe vode momčadi, jaoooooo, ostali su samo beskičmenjaci, osobe bez pravog autoriteta na i van staze, Horner, Domenicali, Witmarsh… Jean Todt i Ron Denis su bili mudonje bez premca. Mislim da Bernard još plače za Flaviom…

formula1 TDi

a jel mozes pojasniti po cemu je j todt mudonja a c horner nije ?

gbo1982

Mogu.

Ross Brawn

“Let Michael pass for the championship”

cici

Ispravna odluka!

Related Posts