Sutil: Slobodan sam utrkivati se

Njemački vozač Adrian Sutil koji se spominje kao partner Paulu di Resti u momčadi Force Indije za iduću sezonu izjavio je kako je sada napokon slobodan utrkivati se, slijedeć prema tome sudsko dopuštenje.

Nijemac koji je kažnjen s 200 tisuća eura i 18-mjesečnom suspenzijom zbog napada na upravitelja Genii grupe Erica Luxa jedna je od najverojatnijih zamjena za sunarodnjaka Nicu Hulkenberga u momčadi Force Indije.

Međutim, postojala je bojazan da bi se zbog njegova kriminalnog dosjea mogli stvoriti problemi u ponekim državama (prvenstveno u Kini gdje se incident i dogodio). Nijemac tvrdi – o tome nema govora.

“Provjerili smo sve države i nema problema oko putovanja. Evo sada sam u Bangkoku i nema problema. Tako da, sve to je napokon iza mene.”

Na pitanje o špekulacijama koje ga povezuju s bivšom ekipom je rekao kako neće ništa reći sve dok se nešto ne realizira:

“Jednom kada potpišem ugovor onda ću moći komentirati. Potpis je ono što se broji i ono što vrijedi.”

“Oni znaju tko sam, znaju kako raditi sa mnom, a u posljednjih pet godina smo stekli mnogo iskustva zajedno. Nema se mnogo toga za reći, sve ovisi o Vijayu. To je njegova odluka i nadam se kako će on ispravno prosuditi i da ću iduće godine voziti za njih.”

“Smatram da nisam jedan od onih koji će moliti za vozačko mjesto. Ja želim voziti za taj tim iduće godine, ali isto tako oni mene moraju željeti na mjestu vozača. Samo tako mogu biti opušten. Znam kako se nositi s ovom situacijom, dao sam svoj maksimum i sada je sve na njima da donesu odluku i odluče jesam li u kokpitu ili nisam.”

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RedBullF1fan92

bilo bi mo draho da se on vrati,baš je steta sto je onu glupost napravio

Ferrari number1

Za razliku od ostalih kandidata koji se spominju sutil je jedini vec vozio za forde indiu i to vrlo uspjesno
ove sezone ga nije bilo zbog suspenzije ali ocekujem da ga vijay malija vrlo brzo potvrdi kao njihovog vozaca za iducu sezonu

SebVettel10181930

Bilo bih ga lijepo opet vidjeti odlican je vozac…

F1 FENBOJ

Ako je Sutil kriminalac onda san ja Papa Benedikt 568.

sti_zu

uz fernanda mi je omiljeni vozač. nadam se da će imati mjesto u Force Indiji!!

Ayrton Mclaren

Držim fige Sutilu! 🙂 vrlo dobar vozač i mislim kako je zaslužio mjesto u F1…

montona

Sutil i Jaime Alguersuari su dvojica vozača koje bi najradije opet gledao u F1. Tako da ima Sutil fige i od mene 🙂

Related Posts