Marquez i Bautista odradili posljednje krugove u 2012.

Marc Marquez i Alvaro Bautista uspješno su završili Hondino privatno testiranje u Sepangu.

Hondino privatno testiranje u Maleziji bilo je prva prilika za mladog Marqueza da isproba sve mogućnosti  novog prototipa za 2013., a sudeći po prvim rezultatima možemo reći da je mladi Španjolac definitivno zaslužio povjerenje japanskog proizvođača.

U Maleziji su uz Marqueza testirali Alvaro Bautista, vozač Gresini Honde i testni vozači Kousuke Akiyoshi i Takumi Takahashi.

“Staza je bila mokra i na posljednjem danu testiranja, tako da smo iz boksa izašli tek popodne. Isprobavali smo različite postavke, pokušavajući sakupiti što više korisnih podataka za nastavak predsezonskih testiranja u veljači.”

“Zimu ćemo iskoristiti za dodatne fizičke pripreme, no osjećam se spremnim i nemam problema s umorom čak ni u dužim stintovima. Zadovoljan sam sa napretkom koji smo ostvarili. Sada slijedi nekoliko mjeseci čekanja prije službenog početka predsezonskih testiranja.”

Marquez je u Maleziji pokazao impresivnu formu, nadmašivši i vremena puno iskusnijeg Bautiste koji je testirao nova poboljšanja na ovjesu Hondinog prototipa.

Službena zabrana testiranja počinje 1. prosinca i traje sve do početka veljače, kada će se u Maleziji okupiti sve MotoGP momčadi.

Related Posts