Bradl ostaje u LCR Hondi i dobiva tvornički prototip

Nakon uspješne debitantske sezone u kraljevskoj klasi, Stefan Bradl je potvrdio da će iduće godine imati punu podršku Hondine tvorničke momčadi

Bivši prvak klase Moto2 uspješno je zaključio svoju debitantsku sezonu u kraljevskoj klasi, prometnuvši se u jednog od najvećih kandidata za postolja u 2013. Mladi Nijemac sezonu je završio na osmom mjestu, a najbolji rezultat, četvrto mjesto, osvojio je u Mugellu.

22-godišnji Nijemac sezonu je završio testiranjem u Valenciji, gdje potvrdio novi dvogodišnji ugovor s momčadi Lucia Cecchinella, LCR Hondom, momčadi Lucia Cecchinella. Bradl će tako u naredne dvije godine na raspolaganju imati Hondin tvornički prototip.

“Podrška HRC-a označila je početak moje karijere u kraljevskoj klasi i oduševljen sam dosadašnjom suradnjom s ekipom LCR Honde. Drago mi je zbog nastavka suradnje s Luciovom momčadi i HRC-om.”

“Stefan je u svojoj debitantskoj sezoni potvrdio svoj talent, pokazao impresivne razine motivacije i profesionalizma, nadmašivši sva naša očekivanja,” nastavio je Shuhei Nakamoto, potpredsjednik HRC-a.

“Stefan je ove godine iznenadio sve ljubitelje MotoGP – a i siguran sam da najbolje tek dolazi,” složio se Lucio Cecchinello, šef LCR Honde.

 

Related Posts