Rossi očekuje dobru utrku

Valentino Rossi očekuje dobar rezultatu Motegiju, no naglašava da će mu za postolje trebati nekoliko desetinki po krugu.

Najavljujući utrku u Japanu, Rossi je naglasio da očekuje dobar rezultat na jednoj od omiljenih staza Ducatijevog tima. Naime, talijanska je momčad upravo u Motegiju u posljednjim godinama ostvarivala neke od najvećih pobjeda i sada se očekuje još jedan dobar rezultat.

“Obožavam Motegi, riječ je o lijepoj stazi s dobrim količinama gripa. Prošle godine smo pokazali solidnu formu i žao mi je što to nismo mogli iskoristiti u utrci,” rekao je Talijan.

“Mislim da nam u ovom trenutku za postolje nedostaje još nekoliko desetinki, no na posljednjim utrkama smo pokazali dobar i konstantan ritam. Nadam se da ćemo u Motegiju pokazati puni potencijal motocikla.”

Talijanska momčad priželjkuje dobre vremenske uvjete kako bi Rossi i Nicky Hayden mogli isprobati najnovija poboljšanja.

“S Valentinom već neko vrijeme radimo na novim postavkama i nadam se da ćemo nastaviti u dobrom smjeru,” rekao je šef momčadi Vittoriano Guareschi. Odgovaraju nam staze sa velikim količinama gripa.”

Related Posts