Iannone sanja MotoGP debi za upravljačem Ducatija

 

Jedan od favorita za naslov prvaka u Moto2 klasi još nije siguran hoće li iduće godine nastupati u MotoGP-u, no priznaje da bi debi u kravljskoj klasi volio ostvariti na Ducatiju.

Nakon velike pobjede na VN Italije, karizmatični Andrea Iannone izveo je pravi show za oduševljene tifose koji su od 2010. čekali pobjedu domaćeg vozača u Mugellu.

Iannone ove sezone izgleda vrlo impresivno na motociklu Speed Master tima i trenutno drži treće mjesto u poretku Moto2 klase. Iako se prednost vodećeg Marca Marqueza u ovom trenutku čini nedostižnom, Talijan je svjestan da se mora održati u vrhu ako želi konkurirati za mjesto u kraljevskoj klasi, naglašavajući da je najbitniji faktor ponuda konkurentne momčadi.

“Još ne znam hoću li iduće godine nastupati u MotoGP-u. Osjećam se spremnim, no zanima me samo konkurentan motocikl. Kao talijanski vozač, mogu samo poželjeti debi na talijanskom motociklu.”

Nakon što je krajem prošle godine testirao Ducati Pramac Racinga, Iannonea je pohvalio i Valentino Rossi, naglasivši da je impresivni Talijan idealan izbor za Ducati. Osim što su veliki prijatelji, Iannone i Rossi skloni su egzibicijama za publiku, veliki su ljubimci talijanskih medija, a zaštitni znak im je žuta boja.

“Svi ovi navijači u žutom nisu ovdje zbog mene, već zbog najvećeg vozača svih vremena,” prokomentirao je Iannone usporedbe s Ducatijevim tvorničkim vozačem.

 

 

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

naglasivši da je iannone idealan izbor za ducati nije li rossi možda “između redova” reka reka da bi iannone u 2013. bija idealna zamjena za njega i time “diskretno” odškrinija vrata za svoj odlazak iz tima mada to glasno negira ?

maminho

Crazy Joe. Koja legenda, neka ostane u Moto2 klasi i bori se za najveće domete.

Related Posts