Moto2: Marquez nije očekivao plasman u prvi red

Španjolac je postavio drugo vrijeme u kvalifikacijskom treningu, potvrdivši odličnu formu u prvom službenom kvalifikacijskom nastupu od prošlogodišnje utrke na Phillip Islandu.

Nakon što je gotovo cijelu predsezonu proveo pokraj staze zbog problema s vidom, Marquez je naglasio da će mu trebati vremena za povratak u pravu formu, no sudeći po rezultatima kvalifikacijskog treninga klase Moto2, definitivno možemo reći da se Repsolov vozač vratio u igru.

Marquez je u vrlo izjednačenim kvalifikacijama završio iza Thomasa Luthija i ispred Andree Ianonnea i sutra će zasigurno igrati zapaženu ulogu u prvoj utrci nove sezone.

„Iskreno, nisam očekivao ovakav rezultat. Tražili smo idealan postav pokušavajući sakupiti što više kilometara i čini se da smo napredovali. Cijelo vrijeme razmišljamo o utrci, a sutra ćemo u warm – upu isprobati još nekoliko detalja. Mislim da možemo biti zadovoljni jer nismo očekivali plasman u prvi startni red.“

„Želim se zabaviti u utrci i sigurno ću pružiti svoj maksimum, premda još nisam u idealnoj formi. Dat ćemo sve od sebe kako bi osvojili što više bodova,“, zaključio je Marquez.

 

 

Related Posts