Hernandez i Silva očekuju napredak

Članovi Avintia Blusens MotoGP momčadi vjeruju da će uskoro nadoknaditi zaostatak za ostalim CRT momčadima.

Ivan Silva i Yonny Hernandez većinu predsezonskih testiranja proveli su na dnu poretka kao najsporiji CRT vozači, no na posljednjem testiranju približili su se konkurenciji.

Razočaravajuća forma na predsezonskim testiranjima nije obeshrabrila Avintijine vozače koji vjeruju da njihov paket, kombinacija FTR šasije i Kawasakijevog motora, ima još puno neiskorištenog potencijala.

„Zadovoljan sam ovim rezultatom. Napravili smo još jedan korak i dokazali da se možemo nositi s ostalim CRT momčadima,“ rekao je šef momčadi Raul Romero.

„Imamo još dosta prostora za napredak i to nam je dodatna motivacija. Moramo uzeti u obzir da većina konkurentskih momčadi već dugo funkcionira u područjima koja smo mi tek upoznali. U dosadašnjem radu nismo doživjeli ozbiljnije probleme i padove. Ponosan sam na cijelu momčadi i uloženi trud.“

Za razliku od ostatka CRT društva za kojim zaostaju za sekundu po krugu, zaostak Avintinijih vozača za vodećim MotoGP vozačima veći je od četiri sekunde.

„Prilično smo uzbuđeni jer se možemo nositi s ostalim CRT momčadima, no imamo još dosta prostora za napredak. De Puniet nam bježi kao najbrži vozač sa CRT motociklom, no vjerujem da ćemo ga sustići.“

 

 

 

Related Posts