Ecclestone: Većina je pristala na novi Concorde Agreement

Bernie Ecclestone potvrdio je kako je većina ekipa pristala na novi Concorde Agreement koji ih obvezuje na sudjelovanje u Formuli 1 i nakon 2012. godine.

“Zadovoljstvo mi je objaviti da smo postigli komercijalne dogovore sa svim većim ekipama, uključujući Ferrari, McLaren i Red Bull Racing; oko uvjeta po kojima bi se nastavili natjecati u Formuli 1 nakon što trenutni Concorde Agreement istekne krajem tekuće godine.”

Nije objavljeno koja od 12 ekipa još uvijek nije pristala na taj ugovor.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
iced16

ko amen da Hispania nije potpisala… 😀 Vidili da nema kruha za njih u F1.

LUDI O1

majko moja mila ova dvojica su za grobnik a ne za f1

schuey

Mercedes nije pristao 😉

Lewis McLaren

Nisam ljubitelj ovog političkog dijela F1. Stoga ću biti kratak. Drago mi je što je postignut dogovor. Vjerujem kako je većina ljubitelja F1 sretna što ćemo i nakon ove sezone uživati u utrkivanju najvećih momčadi u F1. Iz toga razloga, palac gore Bernieu i momčadima. A sad dosta politike, svi na stazu i neka pobijedi najbolji 🙂

o

volio bi da bernie ode i neka f1 oživi 🙁

vaslegas

Da ga Slavica preuzme 😀

sennacher

Meni se ne sviđa ova privatizacija jedne svjetske baštine što je definitivno kroz noviju povijest postala F1. I zanimljivo, od strane čovjeka koji se 80-ih dok je bio gazda ekipe Brabham najviše klao s FISA-om (današnja FIA) kao predsjednik udruženja FOCA (konstruktori iliti momčadi). A danas je na sasvim drugoj strani, znam da je lova u pitanju ali mu toga ni tada nije nedostajalo, ako i možeš kupit cijelog janjca teško da ga možeš sam pojest. Šteta što je pozadina genijalnosti mnogih ljudi u F1 takva, no to je realnost čitavog svjetskog sustava. Uz sve rezultate takve pohlepe samo čekam… Read more »

avalon

sennacher… pa šta je tu čudno da se bernie nekad davno kla sa FISAom ? tako se nekad i leh valensa ka vođa solidarnosti kla sa poljskom vladom i državom , a onda je posta predsjednik poljske …a bernie je posta jedan od glavnih likova u F 1zahvaljujući nosu za biznis/novac . uložija je u brabham i 7 godina posli posta izvršni šef FOCA – udruge konstruktora i najnormalnije je da se tada kačija sa FIA , a to se događa i danas..konstruktori protiv FIA 😉 od tog vrimena i datira njegova suradnja sa mosleyem koji mu je bija pravni… Read more »

Related Posts