Di Resta: Force India se popravlja korak po korak

Paul di Resta vjeruje da njegova momčad dobro napreduje, te da će određene promjene donijeti vidljive rezultate u nadolazećoj sezoni.

“Jučer smo zaključili još jedno jako dobro testiranje. Zbog mog malog izleta na pijesak smo izgubili oko pola sata, ali ne vjerujem da će to imati bitniji utjecaj.”

Di Resta je jedan od šest vozača koji su odvozili preko 470 kilometara, a zadnji dan u Barceloni je završio na trećem mjestu, upravo iznad Jensona Buttona u McLarenu.

“Najvažnije je da smo uspjeli odvoziti neke duge ture jučer poslijepodne. Osjetio sam promjene u odnosu na prijašnja testiranja. Dobio sam dobar dojam o balansu i konzistentnosti automobila, a ritam nam se poboljšava korak po korak,” zaključio je Di Resta.

Ekipa se na stazu vraća 1. ožujka, zajedno sa svim ostalim ekipama, osim Red Bulla i Ferrarija koji će to učiniti dan poslije.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Vedad & McLaren Mercedes

Što se tiče Force Indije oni su se uvijek borili nisu oni loša momčad, nadam se da će ih ove godine bolid dobro poslužiti.

RapptorTeam-BiH-F1

Od kad su se pojavili dobri su mi, nisu odmah roknuli na dno, i imali su uvijek strasno brz bolid, pa makar i na pravcima..

af1812

Sto vise gledam bolid Force Indie, sve mi se vise svidja. Mnogo lijepo izgleda. 🙂

crashf1

u barem 1 utrci*

crashf1

ja jako volim force indiu, jako bi bio sretan da ove sezove pobjede u 1 utrce 🙂

dejvi

jedno postolje u ovoj sezoni bi bilo extra i za njih i za medije a naručito za nas 🙂

GO FORCE

Related Posts