Sauber se pouzdaje u novi aero paket za VN Japana

Momčad Saubera je od VN Njemačke osvojila tek jedan jedini bod što je rezultiralo padom na sedmo mjesto u konstruktorskom poretku. Kako bi vratili šesto mjesto i pretekli momčad Force Indije, a i obranili se od momčadi Toro Rosso, Sauber polaže nade u potpuno novi aero paket.

Tehnički direktor James Key je izjavio: “Donosimo nekoliko novih aero dodataka za bolid, potpuno novo prednje krilo, stražnje krilo, nove deflektore, usmjerivače zraka, nove otvore za hlađenje kočnica i neke modifikacije na podnici. To je od početka bilo planirano za Suzuku i, ako bude funkcioniralo, bit će veliki korak naprijed. Očito, želimo se oporaviti od nedavnog niza loše sreće u utrkama. U posljednjoj četvrtini prvenstva nekoliko staza nam odgovara i bilo bi odlično da ostvarimo pozitivan rezultat za sve naše obožavatelje u Japanu.”

Iako je Suzuka Kobayashijeva domaća staza, njegov momčadski kolega je optimističan u svoj rezultat.

“Mislim da je Suzuka jedna od specijalnih utrka u sezoni. Za mene će ovo biti prvi susret s Japanom i, iako sam vozio Suzuku u simulatoru, siguran sam da će biti uzbudljivo. Radujem se stvarnoj vožnji kroz te brze zavoje i mislim da staza odgovara našem bolidu. Osobno želim zadržati trenutnu formu i osjećam da sam se posve udomaćio. Želim se još poboljšati i završiti sezonu u stilu. Očekujem i veliku podršku domaćih navijača zbog Kamuia i to će biti zanimljivo iskustvo,” izjavio je Sergio Perez.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SauberFan

Decki iz Saubera, samo naprijed, imate vi jos dosta toga za pokazati!!

gradec

Go Kamui, Go Sergio!
Očekujem opet neke lude poteze i preticanja pogotovo ako ove nadogradnje prorade kako žele.
potpis na OptimusPrime

Janko Mikac

Naprijed Sauber!

OptimusPrime

samo nek se perez ugleda na kobayashijev “kamikaza stajl” od prosle godine i bit ce sve za 10 😀

trenutno su mi oni najdraza vozacka postava na gridu iako navijam za neke “vece” decke 😉

nadam se da ce bit nesto od svih tih ocekivanja.

Related Posts