Osvrt iz Renaulta: Petrov deklasirao Sennu

Vitaly Petrov kvalificirao se na osmu startnu poziciju i potpuno zasjenio svog momčadskog kolegu. Naime, Bruno Senna ostvario je tek 15. mjesto.

“Zadovoljan sam današnjim kvalifikacijama. Možemo biti ponosni na osmu poziciju. To mi otvara dobru šansu da sutra napravim pozitivan rezultat u utrci,” komentirao je Rus.

Senna nije bio tako optimističan:

“Ovo je za mene bio težak vikend. Danas se situacija nije razvijala u smjeru u kojem sam htio. Prvi put ove godine da imam loše kvalifikacije, a nadam se da je ujedno i zadnji. Vitaly je napravio odličan posao i iz njegovog primjera vidimo da je automobil brz i konzistentan,” zaključio je.

16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
KOve

Ako je automobil brz i konzistentan, onda ćemo vidjeti kakav je u napadanju sa 15. pozicije prema gore.

Izjave da vozi na račun prezimena mogu doći samo od ekipe koja površno prati sport! 😉 Drž’ te se nogometa!

avalon

DaMir… ti s ionaj koji traži greške forumaša po forumu ? ajde dobro…svabu si dobro “ulovija” i ispravija …a “grešku” u mom postu ti je objasnija OptimusPrime 😉 ipak , vidim da to radiš iz pozitivnih pobuda pa zato ..palac gori za tebe 🙂

DaMir

@svabo nije Sebastian Grojesan(to je tenisac),nego Romain Grojesan 😀

campo

Kubica vrati se!!!!! Zasto bi se triba vratit? U Renaultu su ti skuhali pašta šutu….

avalon

Davore … ja ću ti kazat di je bija petrov u svojoj PRVOJ sezoni 2010. od 27 pilota rooki je na kraju završija na 13. mistu sa 27 bodova . bez obzira šta je te 2010. vozija HRT bruno je moga sticat kakvo takvo iskustvo u F1. za razliku od petrova koji je bija bez ikakvog iskustva ali je ipak završija sezonu ka 13. a npr u mađarskoj se u kvalifikacijama 2010. plasira na visoko 7. misto . ako je pokazatelj potencjala brunovo 7. misto na spa šta je onda 13. misto petrova na kraju njegove prve sezone u F1… Read more »

svabo

Pa ovo je očekivano za Sennu s obzirom da on nije od početka sezone sjeo u taj bolid i nije imao vremena raditi s njime kao Petrov. Uzmimo u obzir KERS s kojim Senna još nikada nije vozio, ovo je vrlo dobar rezultat za njega. Sjetimo se samo prije dvije godine Sebastiana Grosjeana koji također nije birljirao, a ne možemo reći da je loš vozač jer je priliku dobio u sredini sezone i to također u bolidu sa KERS-om, a puno renomiraniji vozači od njega poput Fissichelle također se nisu snašli kada su vozili bolid sa KERS-om, doduše Ferrarijev. Treba… Read more »

Davor

Senni treba vremena.Gdje je petrov bio u svojoj prvoj sezoni? Da senna nema potencijala ne bi se u belgiji plasirao onako visoko u kvalifikacijama.Znamo sto je vozio prosle sezone i koliko dugo vozi ove sezone tako da je prerano za lose kritike.2012. ce nam reci koliko je dobar ako mu pruze priliku.

McGajo

Uf zaboravio na Petrova! Ma dobar je on. Ako je Rus mogao u svemir tada može i na pole positione!

McGajo

Eh da sam ja menađer Renaulta, pa da dogovorim sa Red Bullom isporuku motora za slijedeću sezonu! Gospodo mi vama motor, a vi nama airodinamiku! Eh koja bi to konkurencija za naslov bila! I kada bi to Mercedes uvjetovao McLarenu, pa da vidite utrkivanja. A ono…. iz sjene izlazi Ferrari i imate petoboj!! Eh da sam ja menađer……pozz

avalon

OptimusPrime…sarkazam … možda ga ne kuže oni sa obe noge na zemlji pa “vide” samo ono štaje napisano;) …slažem se sa tobom…ima nešto u tom petrovu… izgleda cool ,nije ga uzdrma dolazak bruna , neke boullierove izjave , vozi u okvirima mogučnosti bolida i staza koje im odgovaraju ili ne odgovaraju…

OptimusPrime

vidim da svi kuze sta je sarkazam 😀

otkad sam vidio intervju sa petrovom na bbc-u i kad je rekao: “danas ce mozda kisa, nemamo pojma… ali volio bi da padne bit ce zanimljivija utrka” svidio mi se totalno 😀

Kimmirules

moj osobni dojam je da se Bruno ne preziva Senna sigurno nebi dogurao do f1

DaMir

Avalon Senna uopste nije mlad (1983 godiste) i uopste nije dobar ..U Lotus-Renault-u je samo zbog prezimena i zbog sponzora

Silvia

Ma ovo nije istina, ljudi, ovo ne može biti. Ne može jedan Senna biti ovako loš. Ovo je sigurno namještaljka agenata neke tajne sile.

mika

Bruno je promašaj koji se šlepa na prezime.

avalon

vidim da je petrov u panici i iz očaja je danas dograbija 8. startnu poziciju jer vidi da je bruno u naletu…već je osvojia i 2 boda u 4 trke . odličan potez je povuka boullier davši nogu nicku i dovevši mladog bruna ..sad je svima osmjeh na licu jer su konačno kompetitivni . da je nick osta možda bi “ulovija” još kojih10ak – 15 bodova ali…..to bi sve bilo bez osmjeha tima . a osmjeh…to je nešto neprocjenjivo …evo i moj jedan 🙂 btw bruno…pa nije singapur bija tako davno da bi zaboravija da si i tamo bija 15… Read more »

Related Posts