Budućnost VN Koreje upitna?

Zbog velikih zabilježenih gubitaka, organizatori VN Koreje su zatražili izmjenu ugovora o održavanju utrke Formule 1 kako bi se smanjila naknada koja ide u novčanik Berniea Ecclestonea, odnosno Formula One Managementa. Prema komentarima šefa Formule 1, ovakav ishod je malo vjerojatan.

U svom revijalnom stilu, Ecclestone je prilično hladno izjavio:

“U životu postoji mnogo stvari koje si ne možete priuštiti i te stvari ne morate imati. Uostalom, trebalo nam je jako puno vremena da uopće postignemo prvi dogovor.

Doista je neobično. Čini se da uopće nisu stali iza projekta, što je veliko razočaranje jer su napori za ubacivanje utrke u kalendar bili vrlo veliki.”

Na pitanje hoće li Koreja izgubiti svoju utrku ako organizatori ne budu osigurali potrebna novčana sredstva, Ecclestone je odgovorio s kratkim i jasnim – da.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mickey

daj ti SPA nama ova nije nesto ako je kisa onda je jedino dobra….spa je spa 🙂 🙂

grga

“…jer su napori za ubacivanje utrke u kalendar bili vrlo veliki.” Oh kako mi je taj čovjek ljigav. Morao je podijelit pokoji milijunčić nečega na nekoliko pravih adresa da bi tamo nekih par moćnika “uvjerio” da u kalendaru taman paše još i VN Koreje. To su ti vrlo veliki napori. Sad je razočaran jer korejanci ne mogu skupit dovoljno para da mu financiraju sustav kojega (si) je on osmislio.

Davor

Danas se cesto govori u negativnom kontekstu o pohlepi bogate manjine.Bernie je naravno jedan od njih.Koliko god prezirem nacin na koji oni dolaze do tih pustih milijardi jos vise prezirem poredak koji dopusta stjecanje tolikog bogatstva.Jer bernie je ocito inteligentan covjek i moze biti beskrajno sposoban za posao koji radi,ali nagrada za te kvalitete ne smije biti tako brutalno i bezobrazno visoka.Ali,nazalost je u pravu kad kaze“U životu postoji mnogo stvari koje si ne možete priuštiti i te stvari ne morate imati. Tko je tjerao te iste koreance da se idu s rogatim bosti ako i sami nemaju rogove.

l l

Staza je sasvim prosječna…ništa posebno. Radije neka Spa bude svake godine. 🙂

miki

staza je ok, ali nije ništa posebno, neće mi nedostajati ako ispadne

Don

Preloše, ludi Korejci nisu ni znali u kaj se upuštaju..

Bernie ih je sprcao ko majmune, nažalost ni prvi ni zadnji

Brzi9

Super, neka spa onda bude svake godine!

Related Posts