Izjave iz Renaulta uoči VN Singapura [graf]

Vitaly Petrov

“Singapur je posebna utrka. Utrkujemo se noću, a spavamo tijekom dana pa je potrebno prilagoditi se na taj novi raspored. Ja volim doći u ponedjeljak u tjednu utrke da se naviknem na te nove uvjete. Volim ulične staze, a ovo je jedna od njih. Zahtjevaju maksimalnu koncentraciju i ne dozvoljavaju vam nikakve greške. Nadam se da ćemo imati dobar setup i da ću imati bolju utrku nego prošle godine.”

Bruno Senna

“Singapur će biti pravi test za našu momčad, a za mene također, budući da je to nešto potpuno novo za mene. Iako će mi biti teško izvući maksimum iz automobila, nadam se da ću moći doći do bodova. Vikendu ću pristupiti kao i u Monzi – obavljenjem što većeg broja krugova kroz treninge. Fizički gledano, ova utrka je vrlo zahtjevna zbog visokog postotka vlažnosti zraka. No, najvažnije, potrebno je naviknuti se na vožnju po noćnim uvjetima. Kao što je bio slučaj s Malezijom, trebate doći nešto ranije kako biste se aklimatizirali. Veselim se zabavnom vikendu koji je ispred mene.”

Forma Renaultovih vozača do VN Singapura

[cf]js[/cf]

Sviđa vam se grafički prikaz iznad?

Rezultati

Loading ... Loading ...
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
net

grafovi su super.
samo bi mogle možda boje biti jače i deblji graf, da se bolje vidi

Avhmbw F1

Kad ce vise izjave ferrarija 😀

The Chaser

Naprijed Renault! 🙂

Marijan

samo jedan savjet: mogli bi malo više zgusniti pozicije na kojima je vozač završio, mislim da bi ljepše izgledalo, nebi bilo toliko velikih skokova a opet bi se fino čitalo 🙂

nelson

loša staza

Related Posts