Hulkenberg 2012. želi mjesto u Force Indiji

Nico Hulkenberg vjeruje da ima realnu šansu dobiti mjesto stalnog vozača u Force Indiji za 2012. godinu.

Nakon što ga je Pastor Maldonado izgurao iz Williamsa, Hulkenberg je prihvatio mjesto trećeg vozača u Force Indiji, a obzirom da je Vijay Mallya odlučan u zadržavanju Paula di Reste, čini se da će borba za drugo vozačko mjesto iduće godine biti između Hulkenberga i Adriana Sutila.

“Naviknuo sam se na momčad i mislim da imam realne šanse opet biti na stazi iduće godine, pa čak mogu reći i da neke druge ekipe pokazuju interes za mene,” komentirao je mladi Nijemac.

Sutil je, naravno, svjestan svog položaja:

“Nico je prošle godine vozio jako dobro u Williamsu. Sada slušam o tome kako ću ja morati otići negdje drugdje, ali ja sam vjeran Force Indiji i moja prva opcija su oni. Pogledajte rezultate, dobro napredujemo i trenutno smo peta momčad uz ekstremno malen budžet. Zašto bih onda otišao?”

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

opet sutil…. “zašto bi otišao” …pita se . a zašto se nečka potpisat novi ugovor sa FI kad im je tako vjeran ( kako sam kaže ) i kad su oni njegova prva opcija ? da oni nisu njegova prva opcija ako mu propadne neki plan koji ima u glavi i zbog kojega još nije potpisa novi ugovor ?

marin

I TATA BI SINE

dejvi

sad se više ne gleda ko je bolji vozač……… ko od vozača ima bolje sponzore taj ostaje u ekipi…..

žalosno al’ istinito

Tonyvg

Ova tri vozača su stvarno fantastična i sva trojica bi mogla dobiti mjesto (barem po meni) u top momčadima.Force India ima jako mlade i talentirane vozače,tako da mogu biti zadovoljni barem sa vozačkom postavom.Neznam baš da će se ova postava mijenjat jer Šumi će najvjerojatnije voziti i sljedeće godine u Mercedesu pa će DiResta morati ostati u Fors Indiji.No otvorila se još jedna mogućnost za Hulkenberga,ako Barichello ode iz Williamsa on tamo ima mjesto ali mislim da se on tamo više nebi htio vratiti,jer sjetimo se kako su ga “protjerali” iz Williamsa prošle godine…

Razer

Zasto bi presao kod losijih?

Lucho

sutil u williams mislim da je to jedina promjena momčadi koja bi mogla dogoditi među devet najboljih ekipa.

Davor

Sutil sigurno nece iz force osim ako ga ne potraze jace ekipe.U skromnoj ekipi on je odlican.

Kustelaar

nije mi jasno tjeranja boljeg vozaca, ni ta odlucnost da se zadrzi losiji

BNL.McLaren

aj nek dodje hulkernberg umjesto sutila i trebalo bi bit dobro..

500 miles

di Resta odlazi u Mercedes?

Razer

Mislim i ja da mu je bolje da trazi negdje drugdje.

LHamilton

hulkenberg- opet williams umisto rubensa

Related Posts