Adam Parr: Borit ćemo se do kraja

Williamsov izvršni direktor, Adam Parr, inzistira da nitko u njegovoj ekipi neće odustati od ove sezone, iako su u prvih 11 utrka osvojili smo 4 boda.

Prvih pet utrka bez ijednog boda bit će zapamćen kao najgori start Williamsa ikada. No, ni od tada im ne ide puno bolje. Četiri boda osvojili su zbog Barrichellova dva deveta mjesta – u Monaku i u Kanadi.

Ipak, Parr je odlučan:

“Trenutno smo na pola sezone, jednostavno moramo napraviti bolji posao do kraja nego što smo ga napravili dosad. Nitko neće odustati od ove sezone. Radit ćemo dok se ne poboljšamo. To je sve što se može reći.”

Na upit jesu li već počeli raditi na bolidu za iduću sezonu, Parr je odgovorio:

“Apsolutno. Mislim da su svi već počeli. Ali opet ponavljam, ne odustajemo od 2011. – borit ćemo se do kraja.”

Također jer priznao da se nada svjetlijoj budućnosti zbog novog partnerstva s Renaultom i nekim strukturalnim promjenama.

“Mislim da opravdano postoji razlog za optimizam. Svi su oduševljeni našim novim/starim partnerom. Ljudima u ekipi je potrebna promjena. Da se ne shvati krivo – vodeći ljudi ekipe nisu krivi, ali obzirom da ne ostvarujemo rezultate koje bi htjeli – promjena je nužna,” zaključio je.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
K&M

OK NEPOTREBNO S MOJE STRANE

vojan

Naravno, K&M, “sumiranje u jednoj rečenici” odnosi se na članak, a ne na tvoju priču. Pretpostavljam da sam time zaslužio negativnu ocijenu. Tako mi i treba kad se nisam precizno izjasnio. Tebi, naravno, želim i uspijehe i sponzore!

K&M

hvala!

vojan

Bravo, Pilatuse! Odlično sumiranje u jednoj rečenici.

Pilatus

“Sponzori, sponzori, ne bjež’te od nas”

K&M

Ja se bavim brdskim biciklizmom, kad sam počeo sa natjecanjima stručnjaci su mi složili oblik, veličinu rame kao i ostalo, imao sam marku koja mi paše u potpunosti, bio sam donekle uspješan i onda sam dobio sponzora stim novu ramu i novu marku i rezultati su izostali, zadnju god. sam opet financirao u sebe vratio se na staro i vratio se optimizam nova volja tako i rezultati. Mislim da če Renault dovuć nove ljude i stari optimzam, naravno za koju god.

Related Posts