Rosberg i Schumacher uoči VN Mađarske

Nico Rosberg Mađarsku će od sada pamtiti po lijepoj statistici – ova utrka mu je stota u karijeri.

“Mađarska će biti moja stota utrka, što mi se čini ludo jer je moj otac odvozio 114 utrka tokom cijele karijere. No, statistike mi nisu toliko važne. Volim Hungaroring i nadam se da ću imati bolju utrku nego prošle godine kada nisam uspio doći do cilja. Moramo poraditi na setupu za utrku jer smatram da je auto puno bolji u kvalifikacijama. Ako uspijemo, vjerujem da će to biti još jedan korak unaprijed.”

Michael Schumacher već odavno ima lijepu uspomenu na ovu stazu. Naime, Hungaroring pamti kao jednu od staza na kojima je osigurao naslov, a posebno ga veseli i uvijek velik broj navijača.

“Nakon dvije domaće utrke, dolazimo u Mađarsku za koju sam opet na neki način posebno vezan. Nikad se ne zaboravlja staza na kojoj ste jednom osvojili titulu. Ovo je i mjesto na kojem svi mi uživamo veliku potporu navijača – domaćih, ali i velikog broja onih koji tu dođu samo zbog utrke. Nadam se da ćemo im moći priuštiti dobar vikend. Oduševljen sam trudom kojeg cijela ekipa ulaže u bolid i užitak je gledati kako poboljšavamo performanse. Radujem se dolasku u Mađarsku.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
miki

Michael Schumacher će odradit svoje samo malo motiva treba

ivanh

Ako netko vodi statistiku ,zanima me koliko se puta Schumacher ove godine izvrtio, imao sudar ili kvar..?

HONDA

Davore slažem se, volio bih vidjeti Rosberga s konkurentnim bolidom. Vjerujem da bi to bila druga pjesma, dečko je dobar.

Davor

Volio bi vidjeti Rosberga bar jednu sezonu s konkurentnim bolidom,čovjek stvarno nema sreće,sjeo je u bolid svjetskog prvaka koji se nakon samo jedne sezone vratio na formu Honde iz 2008.Schumacher je svoj povratak kompromitirao brojnim greškama u utrkama,dok Rosberg nije napravio gotovo niti jednu,ali niti greške nisu toliki problem koliko činjenica da je redovito sporiji u istom autu.Rosberg u Ferrari pa da te onda vidimo Alonso !!!

edin-kimmi

Schumacher uvjek u srcu ti si jedna velicina koja nije jos vozila u Formuli 1….

Related Posts