Boullier: Alonso želi ostati u McLarenu

Autor: fermen20.09.2017 - 7 komentara

Eric Boullier, šef momčadi McLarena, izjavio je kako Fernando Alonso želi ostati i sljedeće sezone u McLarenu kada će ekipa prijeći na Renaultove motore.

Nakon što je Honda zakazala i sa performansama i sa pouzdanosti motora, McLaren je odlučio raskinuti ugovor s njima te su potpisali ugovor s Renaultom oko korištenja pogonskih jedinica, dok je Toro Rosso prešao upravo na tu, za McLaren nesretnu, Hondu.

Nakon što su osigurali novog dobavljača pogonskih jedinica momčad je prebacila fokus na Alonsa, odnosno njegov ostanak u ekipi.

”On samo želi konkurentan bolid. To je najbitnije za njega.”

”Za nas je najbitnije kako smo donijeli sportsku odluku, a ne financijsku. McLarenov DNA su pobjede i završavanje u top 3.  Znamo da imamo dobru šasiju koja bi nam dopuštala završavanje u top 3 momčadi s približnim motorima.”

”Da bi ste bili uspješni ne trebate samo dobar bolid nego i dobre vozače. Tu Fernando ulazi u igru,” izjavio je Boullier.

Na upit kakva je budućnost između McLarena i Alonsa, Boullier je zaključio:

”Odnosi su odlični!  Fernando želi ostati u ekipi. Treba riješiti samo neke marketinške detalje na kojima radi Zak Brown.”

[KVIZ] Provjerite svoje znanje o VN SAD-a!

Hamilton: Nije mi bitno gdje ću osvojiti naslov

Video: Press konferencija za VN SAD-a

Hartley je zvao Marka kada je Porsche najavio odlazak iz WEC-a

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Predictor
Kreator TV
Tag cloud