Pierre Gasly došao do prve pobjede u karijeri na VN Italije; Sainz i Stroll završili na pobjedničkom postolju!

Pierre Gasly pobjednik je VN Italije u kaotičnoj utrci na Monzi. Vozač AlphaTaurija je uspio zadržati Carlosa Sainza u McLarenu iza sebe, a treću poziciju je osvojio Lance Stroll u Racing Pointu.

Četvrtu poziciju je osvojio Lando Norris u drugom McLarenu, a peti je završio prvi MercedesValtteri Bottas. Šesti je bio Daniel Ricciardo u Renaultu, sedmi Lewis Hamilton u drugom Mercedesu, a osmi Esteban Ocon. Krug desetorice najbržih zatvaraju Daniil Kvjat i Sergio Perez.

Tijek utrke:

Start utrke je protekao odlično za Lewisa Hamiltona koji je zadržao svoju prvu poziciju i bez problema odjurio ispred svih. Bottas je imao prilično loš start te je odmah izgubio poziciju od Carlosa Sainza, a odmah je došao i pod pritisak od Landa Norrisa. Nije uspio vozač McLarena u prvoj šikani, ali je u drugoj šikani došao uz bok Finca te uz mali kontakt prošao kraj Mercedesa.

Bottas se žalio na probleme s bolidom, ali iz Mercedesa su ga uvjerili kako ne vide nikakve probleme na bolidu. Perez je nakon dva Lesma prošao Bottasa na pravcu, a odmah je to iskoristio i Ricciardo koji je isto tako prošao Valtterija. Verstappen je isto loše startao te pao na osmo mjesto, ali je nakon dva kruga došao iza Bottasa na sedmu poziciju.

Pierre Gasly i Alex Albon su imali incident u prvom zavoju na startu utrke, ali su suci procijenili kako nema potrebe za nikakvom kaznom. Albon je ipak kažnjen s pet sekundi zbog incidenta s Grosjeanom u prvom zavoju gdje vozaču Haasa nije ostavio dovoljno mjesta na stazi.

Sebastian Vettel je startao na tvrdim gumama te je zbog toga imao manje gripa na startu što ga je koštalo jedne pozicije, ali je nakon odlaska u bokseve Kevina Magnussena došao na 17. poziciju. Ipak, u šestom krugu je Vettelu nešto odletilo sa stražnjeg kraja bolida, a na kraju startno-ciljnog pravca je Nijemac prošao ravno jer su mu kočnice otkazale. Prošao je bez dodatnih oštećenja i problema, ali je morao doći u bokseve i zaustaviti bolid te je njegova posljednja utrka za Ferrari u Monzi ostala upamćena po tehničkim problemima.

U 20. krugu je Magnussen morao odustati zbog problema s bolidom te je parkirao bolid malo prije ulaza u pitlane. Safety car je morao izaći a pitlane je bio zatvoren zbog potrebe da se bolid odgura u bokseve, a Hamilton i Giovinazzi su odmah otišli u bokseve te su ih suci odmah stavili pod istragu. Prije Safety car-a u bokseve su otišli Gasly, Leclerc, Raikkonen, Giovinazzi i Latifi.

Jednom kada su makli bolid Magnussena otvoren je pitlane te je većina vozača odmah otišla u bokseve. Od vodeće desetorice jedino Stroll nije otišao u bokseve pa je on bio odmah iza Hamiltona koji je imao toliku prednost da je i nakon prolaska kroz bokseve izašao kao prvi na stazu. Nakon što je sigurnosni automobil otišao sa staze krenula je utrka te smo odmah vidjeli napad Leclerca nad Giovinazzijem u prvom zavoju. U međuvremenu su suci donijeli odluku o kazni od 10 sekundi stop/go za Antonija Giovinazzija i Lewisa Hamiltona!

Na kraju kruga, u zavoju Parabolica, Leclerc je izgubio zadnji kraj bolida te nije uspio ‘uhvatiti’ bolid pa je završio u ogradi prednjim krajem bolida. Iako je izgledalo prilično strašno, Leclerc je izašao iz bolida bez problema i bez vidljivih ozljeda. Prvo je izašao sigurnosni automobil, a onda je pokazana crvena zastava kako bi sanirali ogradu koja je bila oštećena.

Tijekom crvene zastave u boksevima je bilo puno sitnih popravaka po bolidima te smo vidjeli tehničkog delegata Jo Bauera kako razgovara s inženjerima Mercedesa oko nekih dijelova na bolidu. Hamilton je, barem prema onome što se vidjelo iz tv-snimki, otišao u direkciju utrke, ali naravno ne znamo što je bila tema razgovora, ako je uopće došlo do razgovora.

U 16:10 je došla odluka direktora utrke kako će se u 16:20 otvoriti pitlane te će se odraditi formacija na gridu pa će biti klasičan start kao na početku utrke. Stroll je bio jedini koji nije promijenio gume te će ovime biti u poziciji da dođe do svoje prve pobjede u karijeri. Najveći gubitnici su se činili vozači McLarena koji su bili šesti i sedmi, a Norris je još bio pod istragom zbog prespore vožnje tijekom ulaska u bokseve.

Hamilton je odlučio izaći na hard gumama kako bi nakon stop/go kazne bili u što boljoj poziciji za sustizanje drugih vozača. Dve Alfe Romeo su izašle na softu, a većina ostalih vozača na mediumu. Kompletan odabir guma pojedinih vozača pogledajte u nastavku:

Restart utrke je prošao relativno mirno te je Hamilton zadržao prvu poziciju, a Gasly je došao do druge pozicije. Stroll je izgubio pozicije od Gaslya, Raikkonena, Giovinazzija i Sainza do kraja prvog kruga. Lewis je odmah otišao u bokseve odraditi kaznu, a Giovinazzi je otišao u bokseve nakon par krugova. Max Verstappen je u 31. krugu parkirao svoj bolid u boksu Red Bulla te je za njega utrka bila prijevremeno gotova. U 33. krugu je Sainz prošao Raikkonena u borbi za drugu poziciju te je krenuo lov McLarena na AlphaTauri Pierrea Gaslya.

Dva kruga kasnije isto je učinio i Lance Stroll na ulasku u drugu šikanu te je bio treći. Lando Norris je na startno-ciljnom pravcu prošao Raikkonena te je Kimi krenuo jako padati u poretku. Krug kasnije identičan potez, uz malo više problema, je odradio i Valtteri Bottas. Hamilton je nakon nekoliko krugova stigao Albona na 14. poziciji te mu je to bila prva prepreka nakon prolaska kroz bokseve.

Desetak krugova prije kraja nije bilo većih događanja na stazi; Sainz je skidao otprilike desetinku sekunde u odnosu na vodećeg Gaslya, Hamilton se pokušavao probiti u top 10 te je prošao Russella i Grosjeana vrlo lako. Norris se uspješno branio od Bottasa u borbi za četvrtu poziciju, a oba Mercedesa su se izmicala izvan zavjetrina drugih bolida kako bi ohladili bolid.

U 46. krugu je Hamilton prošao Raikkonena i došao u top 10, a Kimi je nakon restarta izgubio puno pozicija te je bio izvan kruga osvajača bodova. Pet krugova prije kraja utrke je Sainz došao do sekunde i dvije desetinke zaostatka u odnosu na Gaslya, ali je u drugom sektoru redovno gubio nekoliko desetinki pa nije nikako uspio ući u DRS zonu.

Do kraja utrke je Sainz pokušao na sve načine sustići i prestići Gaslya, ali je Francuz hrabrom vožnjom uspio postati prvi francuski vozač koji je pobijedio od 1996. i Oliviera Panisa. Treću poziciju je zadržao Lance Stroll u Racing Pointu.

204 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
teo_S

Nego, kako komentirati velikog racera Maxa, koji se punih devetnaest krugova unutar sekunde vozio iza mlakonje Bottasa u ostecenom bolidu bez da ga je barem jednom pokusao napasti!?
I jos ga je tatin sinek uspio prestici izravno na stazi u, kako rece mody – 300 puta sporijem bolidu 😀
A punih dvadeset krugova mu je trebalo da pregrije i unisti PU, unatoc upozorenjima iz boxa 😀
Bome, jednom kad Lujo ode, tesko se Benzu ako ga ovaj Puran zamijeni 🙁

johhan peacedohan

Da se odmah razumijemo nisam navijač Maxa, ali koliko sam upratio a malo se o tome govori, RB je imao neki ogroman problem. Max se jeste patio iza Bottasa da bi ubrzo odustao ali ono što je intrigantnije je drugi RB koji se cijelu utrku vukao iza Williamsa i teško pokušavao ostati u DRS zoni. Albon jeste lošiji od Maxa ali nije tolika krampa i bar je u utrkama imao dobra i hrabra pretjecanja ali ovo sad na Monzi, baš sam ga pratio i mislim da se nalaze u velikom problemu, ili su isprobavali nešto novo ili ih je ovaj… Read more »

sladjan87

Ima srece streber Binotto . Vozena Monza bez gledatelja .

Pedji2

I Binotto I Fia I Liberty

mika.KA

kakve veze ima fia i liberty? i prosle godine su bili oni pa su pobjedili.

Pedji2

Pa imaju veze mozda zato sto su ove godine nezadovoljni svi osim Mercedes orijentirane publike.. a u Monzi bas I nema Mercedesove publike..

TORPEDO

Gledam sad statistički,u kvalifikacijama u subotu Mercedes pregazio konkurenciju…ali bar po ovome što sam pročitao,na utrci će to već ići teže kako mi se čini,posebno na stazama na kojima snaga motora nije od presudne važnosti? Izgleda da je pravilo o ukidanju party moda najviše doprinijelo baš Renaultu…2,4 i 6 mjesto…a koliko vidim nije ih bilo lako preteći? Moj Ferrari očajan…počevši od šasije do motora…i jedna nelogičnost,anomalija,ili nazovite to kako želite…čujem da je položaj Binotta zabetoniran i siguran? Tu već ulazim u svoju sferu,teorije zavjere…pa pitam…da ste vi privatnici,čovjeku dajete ogromnu plaću da napravi nešto,a on od svega napravi ništa…potroši novac… Read more »

LHx6

500 ljudi radi u Ferrariju. Ne samo Binotto.

Što se race pacea tiče Hamilton je radio impresivne krugove. Prije boksa je imao 12s ispred Sainza. Mislim da je Merc pojačao prednost nakon zabrane party modea.

west 44

Pratim na live timingu svaki krug do S.C(21 krug S.C.-Hamiltonova prednost 13,5 sek) znači prednost po krugu u rasponu od 0,500 do 1 sek kako koji krug u odnosu na Sainza, tako da prosjek ispada 0,642 sek po krugu!!!

LHx6

A kad se razljutio kralj onda je udarao ko nikad. Nizao je krugove kao da krati stazu, hahah.

To može samo Hamilton. Idemo po 90.

TORPEDO

Eto,spominjalo me se na ovom forumu… Pa da odgovorim…pošto sam sada došao doma…. Danas i jučer sam proveo na automodromu grobnik,naime vozila se utrka “Alpe-Adria” prvenstva…naravno motocikli,moram objasniti ljudima,da ne moraju tražiti na wikipediji što je to,nije ništa za pojest? Pratio sam na mobitelu WRC…tamo je tek prava borba,fajt,ludilo…(WRC vam je svjetsko prvenstvo u Rallyu…op.a) Formulu nisam ni pogledao,,nije me ni interesirala ta dosada…iako čitam,izgleda da je bilo vrlo živo…pobijedio trojac i momčadi koje će teško ikad više biti u tom poretku. Onako sa strane gledajući nivo rasprave koji se vodi na forumu GP1,svodi se samo na veličanje ili pljuvanje… Read more »

Worf

da, jer ovi punti i golfovi sto se voze po balkanskim cestama, i sto ih raja sarafi po garazama su totalno ista stvar ko bolid f1……svete ti zarulje sto sve neces procitati ovdje

Desmosedici

Ti koji znaju “šarafiti” auta koja se voze”po balkanskim cestama” znaju kako funkcionira i motor F1..problem ste vi koji o ničemu nemate pojma..nešto pročitate po internetu i pravite se pametni.

LHx6

Ma Binotto je tajni Mercedesov igrač ubačen u Ferrari. Daj Desmo reci to već jednom.

LHx6

Hahaha, znači pričamo o hobistima? Nismo ni došli do srednje automehaničarske.

Znaš li ti kakve škole su potrebne da bi bio u F1 timu koji izrađuje F1 motor? Hahaha, automehaničari, ja sam gotov.

To je kao da kažeš da si tipkao na pisaćoj mašini tamo kasnih 80tih i da se možeš zaposliti u Microsoftu na razvoju novog programa za pisanje. Hahaha, prejaki ste.

TORPEDO

I ti si svakom loncu poklopac

TORPEDO

Nije to WARP pogon sa Enterprisea,to je i dalje običan klasični benzinski motor…ali ima jednu jedinu razliku u odnosu na obične automobilske motore,a ti ćeš to podijeliti sa svima nama,jer imaš sve to u malom prstu..čekam odgovor…i cijeli forum naravno…dokaži da si stvarno znalac? A sad mali sat znanja…tebi i wikipedia majstorima… Najjači motor F1,ikad napravljen BMW M12 turbo,imao je za kvalifikacije nekih 1400KS… Njegov blok bio je od serijskog motora BMW M10 projektiranog 1961 godine…i pisalo se i govorilo,kako su ti blokovi namjerno puštani na kiši,suncu minimalno godinu dana da se materijal u njima stvrdne,odleži,da dobije čvrstoću…kružile su i… Read more »

Desmosedici

Da..gizani blok motora..pojasni to ovim internet sveznalicama..a ne znaju ni gorivo nalit u auto.

Worf

kad ti dam jednu preko zuba, …….ma sta znaju ti samouki “mestri” iz supe. sta znaju sunce ti zarko…… kad im otvoris haubu a ispod moderni dizel motor ne znaju u sta gledaju, a da ne govorim o nekom hibridu, ali zato znaju kako radi f1. koliko sam takvih (nazalost) upoznao u zivotu. vas dvojica ste najnoviji. ferrari ulupa 500mil godisnje da shvati i napravi motor ko merecdes i ne uspijeva im……ali zato neki anonimac s nekog balkanskog portala “zna” kako to sve funkcionira. pa sto tu piskaras po portalu umjesto da u tvornici ferrarija radis na motoru za dogodine?… Read more »

Worf

djeco, ova dvojica gore, to vam je ona ekipa iz birtije sa ulicnim “znanjem”….. da ih sad pitas, koji auto bolje ubrzava, dizel od 100ks ili benzinac od 100ks, identicni auti osim motora……..rekli bi ti dizel jer razvija vise Nm na radilici……..asti ludila. to vam je ta ekipa strucnjaka koja zna kako funkcionira f1 bolid

TORPEDO

Ostaje pitanje i dalje…koja je razlika između običnog benzinca i motora F1..još čekam odgovor?

LHx6

Ako ti misliš da se razumiješ u F1 motor zato jer znaš pooraviti motor cestovnog auta i to vrlo vjerojatno starog 10+ godina onda ti i da dobiješ odgovor koja je razlika cestovnog i F1 motora ne bi to objašnjenje razumio.

TORPEDO

Ne,morao bih tebe pitati

LHx6

Znači ti misliš da zapošljavaju automehaničare sa srednjom trogodišnjom u odjelima proizvodnje F1 motora?

TORPEDO

Toliko si toga napisao,valjda da bi ljudi mislili kako puno znaš,a u biti nisi objasnio ni pojasnio ama baš ništa…nabacao gomilu podataka bez reda i poretka…a kad sve skupiš zajedno ostaje i dalje jedna velika nula “kapo od makine”.
Ja radim u brodogradnji…tako da vrlo dobro znam materiju…

Worf

oces me tjerat da se ponavljam opet? jel ti uslo ista u glavu sto sam izgovorio? UPRAVO TI O TOME GOVORIM. ljudi koji zavrse diplomske i postdiplomske studije strojarstva aerodinamike konstrukcije itd itd su tek stali na PRVU STEPENICU. a ceka ih jos 500. oni su tek naucili basics of the basics i kao takvi nisu (u momentu zavrsavanja skole) kompetentni pricati o tehnickom aspektu neceg kao sto je f1, a KAMOLI kvazi-mehanicari ko vas dvojica koji jedva znaju uliti anitfriz, ali se razumiju u ono tehnolosko cudo koje leti stazom. jel ti znas uopce razliku izmedju mehanicara i inzenjera?… Read more »

TORPEDO

Ti govoriš o projektantskom timu koji projektira motor F1,a ja pričam o onim šljakerima u garaži.
Neće dr.strojarstva iz projektantskog ureda obući radno odijelo i ići mijenjati dijelove na motoru..to je valjda logično…brkaš kruške i jabuke

LHx6

“,a ja pričam o onim šljakerima u garaži.” Hahaha, ajme, haahaha. Joj zabavno je, hvala ti. “Education Requirements Mechanics enter the field with a high school diploma or the equivalent. Classes in automotive repair, math, computers and electronics are a definite plus. Following high school, a mechanic needs to attend a program that ranges in length from six months to two years and offers both classroom and hands-on experience in servicing cars. Following program completion, mechanics need to pass the EPA exam, and most opt to be certified through the National Institute for Automotive Service Excellence. Certification requires two years… Read more »

LHx6

I da ponovim. Da te sad stave pred F1 motor ne bi ga znao upaliti. Mogao si se ispod stotinu stojadina ili golfova zavući ne bi ti bilo od pomoći.

papaya

E ovo se zove odgovor!!!!!top

mika.KA

uhh torpedo… po tvom pisanju ja mislio da si dosao iz kakvog boxa iz monze a ne sa grobnika (btw,koga briga gdje si bio) i jos bio na grobniku i gledao na mobitelu relly!? wtf!! druga stvar vecina ovdje na pametuje svezi motora,aerodinamike nego je klasicno navijacko podj_bavanje sto ocito ti ne kuzis.ti sebe smatras “veci” navijace jer sa KAO kuzis u rad motora f1 a mozda (da,mozda) nikada nisi sjeo a kamoli vozio isti! takvi ko ti se ne zovu navijacima nego pametnjakovicima! eto da ti objasnim (jer sigurno cu morat): koliko ljudi navija za hr.nog.repku? koliko ljufi onda… Read more »

TORPEDO

Žalosno je što većina koja ovdje pametuje ne zna razliku između elektro,benzinskog,diesel,wankel motora…a nađu si za shodno pametovati ostalima sa onime što pročitaju sa wikipedije… Što se nogometa tiče…ma i ostalih sportova općenito,vidim da je malo tko bavio se istim na ovom portalu,jer prvo što te nauče je fer i sportska borba,poštovanje protivnika…a ovo što se radi ovdje je sve samo ne to. Sjećam se jednog turnira u nogometu…moj suigrač ostao sam sa protivničkim golmanom,dvaput ga NAMJERNO zavaljao i postigao gol. Ne samo što nam nije priznat gol,već je dobio i žuti karton zbog nepoštivanja protivnika. Kad bi na ovom… Read more »

Gezamadjar

Po tome je Prosinečki trebao doživotno trebao biti kažnjen čak da ne smije na tv gledati tekme,a kamoli da igra ili sada trenira nogomet.

Gezamadjar

Pa nismo mi skup automehaničara,električara ili vodoinstalatera nego ljubitelji F1 niti je ovo portal za njih.

LHx6

Ti ne bi znao ni upaliti F1 motor. Razuniješ?

TORPEDO

Srećom imam tebe

Worf

a ti to znas profesionalno raditi na rotacionom? izucio si zanat na rx8ici?

Gezamadjar

Ja znam promijeniti žarulju,a i vodu sam nadolijevao,čak i ulje.Ja sam genije.

LHx6

Ali ne navijaš za Ferrari, a to nosi najviše bodova.

Gezamadjar

Da.My bad.

Goranns

Gasli odrzao lekciji Albonu… Botas krenuo drugi, zavrsio peti uzas, Ham krenuo poslednji sa zaostatkom 15 sekundi i zavrsio sedmi plus 1 poen, svaka cast…

Letecibalkanac

Svaka cast za Gasly-a. Ovo sto su neki od momaka danas pokazali je pravi talenat, a posebno on. Zao mi je jedino bilo Kimija kako je gubio pozicije, ali zbog kombinacije bolida i guma i nije bolje moglo. Ferrarijeva trka u stilu ove sezone. Tu se nema vise nista posebno ni pisati ako ti kocnice otkazu u prvih 10 krugova utrke. Bottas po ko zna koji put pokazuje da samo bezveze zauzima mjesto nekim boljim vozacima na gridu da, pa vidimo i Hamiltona da se malo preznoji, a nije od 2016. Pitanje je samo da li Wolf ima hrabrosti pozvati… Read more »

mcc

Čestitke Gasly-u na prvoj pobjedi, te Sainzu i Strollu na postolju. Jedno pitanje, da li netko zna gdje se sva ekipa s ovog portala preselila, imam ovaj profil jedno 8-9 godina i vidim nema uopće ljudi s kojima se diskutiralo i razmjenjivalo mišljenje, a znalo je biti i dobre zezancije, sad se 5-6 istih debili svađa u stilu moj je tata jači od tvog. Nekad je F1 bio glamur, prestiž i natjecateljski adrenalin al uz veliko uzajamno poštivanje, a sad sve neko cmizdrenje i kmečanje uz neukusno omalovažavanje. Kad se Kimi umirovi otići će i posljednji romantik ovog sporta.

Pedji2

Da, nekad je bila bas dobra ekipa ovde.. nije ni sad toliko losa, samo su previse navijacki nastrojeni pa ne stignu komentirati prave stvari..

Mike-ferrari

Ma razbjezalo se sve
Ja sam ovdje vec 10 i vise god
Ima tu pojedinaca iz suprotnog tabora koji su isto dugo vamo
Ali sad su se uhvatili u kolo sa odredjenim likovima pa imaju slicnu retoriku
Ugl samo pametovanje spustanje i vrijedjanje
Bljak

dansla

Pa ne znam u čemu je problem , jel to što se navija za Hamiltona/Mercedes ? Jel grijeh navijati za Ham/Merc ?
Prigovaraš za pametovanje spustanje i vrijedjanje , a ti prvi to činiš (računajući sve tvoje komentare ovdje).
Ne znam čemu prozivanje i omalovažavanje svih korisnika ovdje, to ti je trebao i Admin reći , ne znam i zašto uopće komentirati druge.
Za kraj , mogu samo reći da je stvar vrlo jednostavna: niko te ne tjera da pratiš ovaj portal , čitaš komentare , komentiraš , prema tome ne moraš to raditi ako ti je bljak .

LHx6

“Ja sam ovdje vec 10 i vise god”

Ti si ovdje 10 godina. Nevjerojatno koliko značenje pridaješ činjenici da negdje samo jesi.

svakako

Nekulturni, zatucani, bezobrazni i provokatori i ljudi koji to ne žele gledati su jednostavno otišli.
Pojava šljama i krkanluka se poklopila s dominacijom mercedesa. Baš čudno i iznenađujuće.

Reć će neki pametni da sam i ja isto nekulturni šljam, naravno da jesam, jer vi drugačiji jezik ne znate i ne razumijete pa tučem vašim oružjem.

Crnac

Ne da nam se spuštati na nivo na kojem se ovdje vode rasprave. Nekoliko ljudi ovdje kao da je još uvijek u vrtiću. Svaki komentar ili tuđe mišljenje shvaćaju kao napad i agresivno i vrijeđanjem pokušavaju nametnuti svoje mišljenje.

Gigi

Mislim da Sainz i odvjetnici razmisljaju kao ponistit ugovor sa Ferkanom.

Pedji2

Ne bih se kladio

Desmosedici

Ti si uvijek bio inteligentan..nisi pisao gluposti..nedaj da te vode niske strasti..razmišljaj što pišeš. Pozdrav.

Desmosedici

..i vrati sliku Riccia na nick.

Gigi

Ovo je bila sala cemu nervoza odma

Desmosedici

..šala sa dozom zloće..poriv da se na neki način ponizi Ferrari.

LHx6

Djate više odrastite. Šala/zajebancija na račun Ferrarija nije na vaš račun. Dok netko od vas ne stavi da posjedujd dionice Ferraria ispadate smiješni.

Pedji2

Ko ispada smesan?? Jel ti mislis da Sainz sad nece u Ferrari jer los??? Ja sam mislim da bi isao peske ako treba.. I zato sam to napisao.. Jesam li smesan zbog toga?
I prestani da pises guposti I spamujes nas.. Tu kao nesto debatujes, pises I zanimas se na svaki komentar gde ima ferrarija na vidiku, a cim ti neko napise smisleniji odgovor odma ignorises..
Jos nisam video da si napisao nesto o tom tvom Mercedesu.

LHx6

Ispada smiješan Desmo koji njemu kaže da je uvrijedio njega jer eto sprda Ferrari. Još ga je pritom Desmo i uvrijedio jer je rekao da je neiteligentan.

Smiri se malo. Pročitaj što sam napisao.

Tebi nisam ništa odgovorio. Štoviše bio sam jasan. Zajebancija na račun Ferrarija nije zajebancija navijača Ferrarija tako ni tebe.

Pedji2

Ja sam smiren, pisao si u mnozini. Toliko branis taj Mercedes kao da ti zivot ovisi o tome.. A zanimljivo branis ga iskljucivo pljujuci Ferrari. Opet cu ti ponoviti, nisam navijac niti jednog tima.. I ne smeta mi los koment o bilo kome, pogotovo ako je na mestu. Razmisli o tome..

Mike-ferrari

Vis da ti pomognem ljudima kako je desma rekao stavljas rijeci u usta
Brkas izjave i misljenja kada nemas sto suvislo napisati
Ako i nisam rekao reci cu sada da za mene je prosjek i to bi napravilo bar 10 vozaca ako bi imalo jak menadzerski tim kao npr Leckler kada je dosao u Ferrari
Vozio je dobro zivcirao Alonsa i to je to
Imao brrrrrzi auto i tim iza sebe
To je moje vidjenje a sad vise necu o hamu danas smo imali drugu zvijezdu i svaka mu cast te mi drago zbog njega

LHx6

“Scuderia Ferrari Mission Winnow objavljuje kako je obavijestila Međunarodni sud o odluci da povuče svoju tužbu za slučaj ICA-2020-01-02-03-04.”

Idemooo, teorije molim. Deyo, Desmo i ekipa.

Tko je koga potplatio i tko s kim o čemu. Hahaha.

mody

teski dani za tota wolfa

LHx6

Da. Nekako je kriv sam one znam kako. Zato pitam ekipu da mi pojasni.

west 44

Evo Desmosedici i tamo neki Ferrari misli tako,znaš na što se odnosi!!!

Desmosedici

Odgovorio sam gore LHx6 na ovu temu..pročitaj..i ne spominji me bezveze.

Mike-ferrari

Nisi nasao moj komentar o prosjecnom hamiltonu???

LHx6

Mijenjaš onda priču? Ipak te impresionirao 2007. i prepoznao si da je nadprosječan.

LHx6

Evo ovo si napisao pred malo na drugom članku: “Apsolutno nista vozili makinu od bolida koju su stvorili kradjom podataka iz Ferraria On roki koji je sjeo u super brz automobil dosao sa jakim menagmentom koji nije dozvolio da bude vozac br.2 nakupio ekipu iza sebe izbio Alonsu naslov iz dzepa Prvak postao meni izuzetno drag vozac I do dan danas najbolja postava koja je vozila Ferrari uzeli smo oba naslova Iskreno Hamiltonovih voznji se i ne sjecam samo nekih pocetnickih gresaka Sad ti zakljuci jel on meni prosjek ili nije Ako dosada nisi znao onaj tko udje u momcad… Read more »

Desmosedici

Eto, kad me već spominješ..Što tražiš? Moje mišljenje?..Ne znam gdje si ovo pročitao ali sve je moguće..zaboravio si spomenut i da je R Point odustao od žalbe na kaznu..moje mišljenje je da je FIA to sve politički riješila..od slijedeće sezone će biti zabranjeno ovakvo kloniranje tuđih bolida..Ferrari je na tome inzistirao i mislim da je zadovoljan postignutim..a možda je dobio i neki ustupak za koji mi ne znamo..isto kao ona priča kad je Renault odustao od daljne tužbe.

LHx6

Haha, super objašnjenje.

LUTHER

zanimljiva utrka itekako, ova kanta od bottasa, koma… nevjerovatno kak mi je žao kimija, možda, ali možda, da je imao medium gume, možda bi uspio nekaj iščeprkat od bodova, i to sa alfom koja je 3/4 kanta od bolida (posebice se to odnosi na motor), ali i takav je bio brži od ferrarija (po čistoj logici, ferrari je 100% kanta od bolida postao)… ferrari, a realno, žalosno je to više da su u potpunosti podbacili ove zadnje dvije utrke, i to debelo… voziti iza alfe i imati lošiji tempo od njih je koma.. slijedeće godine dolazi sainz, ali je pitanje… Read more »

LHx6

Igore, nema te. Lov na vještice?

Igor Vukajlovic

Ima, prati raspravu 😉

LHx6

Ne uključuješ se. Kako napreduje istraga koju provode FIA i Ferrari zajedno i love one koji varaju?

sennad

Navijao sam za Sainza , ali Alfa Tauri i Gasli zasluženo pobijedili. Svaka čast 😃

mars32

Čestite Gaslyju, zaslužena pobjeda. Šteta zbog Sainza, vozio korektno i skidao zaostatak do kad nije ušao u prljavi zrak zbog kojeg je onda kroz zavoje gubio previše vremena. Nakon par krugova prilagodio vožnju i uspio doći u domet DRS-a, ali ponestalo je krugova. Više od Sainza žao mi je Kimija što je opet ostao bez bodova. Vozi odlično, s Alfom pobjeđuje Ferrari ali do bodova nemože. Čestitke McLarenu na velikoj berbi bodova, biti će važni za borbu za treće mjesto na kraju sezone. Vidjet ćemo na sljedećim utrkama koliko su modovi zapravo bili bitni za Hondu i Red Bull, možda… Read more »

LHx6

Ako sve bude kako treba Sainz će imati prilike do pobjeda s Ferrarijem. Gasly možda više neće imati šansu.

mars32

Na temelju iskustva i povijesti slažem se da će Ferrari prije imati bolid za borbu za postolja i pobjede u normalnim okolnostima utrke nego što će se to ponoviti Alpha Tauriju ali isto tako vjerujem u nova pravila, da neće biti dominantnih bolida i da će u takvim uvjetima svi talentirani vozači imati utrku ili dvije u sezoni kada će moći pokazati što znaju i konkurirati za sam vrh poretka.

mody

lxh6 tezak poraz lewisa

LHx6

Težak. Ne znam kako će se oporaviti. Mogu samo pokušat pogoditi – osvajanjem 7. prvenstva?

mody

da ovakvo nu treba uvijek biti bacit ga i kaznit da utrka bude dobra

robif

A i 8

mody

fermen ovaj s nikom lxh6 sam otrola i velićča hamiltona svaku utrku da postaj dosadan ti si navijac merđa pa i nesmeta

mody

nisam nikov vrijedat ne trebas pametovati,,, ovaj pise 20kom ohamiltonu,,,da tezak poraz lewisa jer je oevojio 3 boda nitko mu nije kriv, gaslyu cestitam na pobjedi,, ovoi je utrka

Mike-ferrari

Ej a British prik se ne javlja
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Desmosedici

Javit će se..vjerojatno radi u smjeni.

Desmosedici

Eto drago mi je da je opet pobijedila talijansko/austrijska momčad iz Faenze. Druga pobjeda u povijesti..ali prva je uvijek najslađa i najviše se pamti. Čestitke i Gaslyu..nekako mi ga je bilo žao kad su mu dali nogu iz Red Bulla..tamo je jako teško svakome drugom vozaču jer su stalno fokusirani na prvog vozača a drugi vozač im služi kao pokusni kunić.

Pedji2

Potpisujem😁

Mike-ferrari

Ajmo razjasniti zasto Mike ne cijeni hamstu i retoriku
Pa jednostavno pogkedajte Austriju i njegovi politicko drukanje kako verstapen ima nedozvoljen tlak u gumama
I tako od kada je usao u F1 milion primjera uopce ne zelim nabrajati
Ovaj je najsvjeziji
Danas naziva bolid umjetnickim djelom prije starta a onda pljuje po inzinjeru zbog boxa
I to ono ja kao skrusena jedinka pobjedjujem u umjetnickom djelu
Ali u biti kada gubim svi su krivi osim mene
Ugl politicar i cisti PR
Kao takav nikada mi nece biti br1 al uostalom kao da je i bitno

LHx6

Vidiš kako si uživao u utrci, kako si još i par sati nakon utrke uzbuđen i vesel, a u utrci Ferrari kao da nije ni sudjelovao.

Sutra ćeš opet pričati kako F1 propada bez Ferraria, a vidi se sad. Uzbuđenje na maksimum.

Mike-ferrari

Hahahha gubis se
Nisam ja zagovartelj propadanja F1 bez Ferraia
Izgleda da ti lovis vjestice boris se protiv vjetrenjaca
Ugl tvoj komentar govori kako tu staje komentiranje🤣🤣🤣🤣🤣
Zasto nebih bio sretan pa super utrka zanimljiva itd

Pedji2

Cestitke Gasly, za spretno-sretno 1 mesto… Savrseno su mu odgovarala desavanja na stazi.. volim da je dobio jednu trku I on.. Za mene Sainz vozac dana, sve je odradio kako treba, no eto 2 mesto ga je nekako cekalo danas + 4 Lando, odlican rezultat za McL.. LH kontrolirao sve do greske s boksom.. Malo glupo sto su zatvorili pit, sudci su mogli gurnuti bolid samo 3 metra unazad I nema problema.. Ali kad je vec tako I ostali nisu usli, moralo se kazniti Hama.. Najgluplje mi je kad je Lec izleteo, pola sata im trebalo da nameste gume.. to… Read more »

robif

Crnogorci

Pedji2

Crnogorci?

F1 fan

Dakle da bacim kratku analizu. Gasly u rb je bio očajan i svi su prizivali da ga maknu i uspijevali ga i prizivali albona. A pogledajte gdje albon ovu sezonu završava utrke u jačem bolidu a gdje gasly. Ok, vjerojatno će i albon uskoro dobiti nogu kao i kvyat i gasly, očito ne može bilo tko uspjeti u red bullu.
Alfa opet brža od ferarija a imaju isti motor,možda i slabiji, kako to? Ferarri ne samo da je spor nego se i raspada… za kraj velika šteta što nije ostalo ime toro rosso, sad bi imali 2 pobjede

F1 fan

Da nadodam, kad je lec izletio, prikazuju ekipu sa binotom u ferrariju, onako sjede kao neki tutleki obješeni zbunjeni izgubljeni kao da si skupio nas amatere sa ulice a binoto ispod maske nešto žvače ždere boli ga ona stvar plata ide to je bitno

LHx6

Ne razumijem da su se raspali do mjere da su bolidi opasni po život za voziti. Nadam se da je ovo najniža točka.

LUTHER

mislim da se malo pretjeruje da je bolid opasan za život.. prije kaj su mu otkazale kočnice, prije parabolice mu je nekaj pukloodletilo sa zadnje lijeve kočnice…a drugo, budući dasu svi vozili u koloni, moguće je i da je došlo do pregrijavanja kočnica, nebi bilo prvi put..sjetimo se samo haasovih bolida, ako se ne varam u austriji, odu kočnice… veći je problem što su drugu utrku zaredom, na brzoj stazi, sporiji od alfa romea… i ne samo po pozicijama, nego po tempu…ovo je koma, al tko zna kaj se može desiti na drugim stazama do kraja staza, možda negdje nađu… Read more »

LHx6

Nisi vidio izjavu Helmuta? Albon je drugi vozač. On ne dobiva tretman kao MAx. Nema iste dijelove. Njega koriste kao podrđku Maxu i razvoj bolida.

Bez da je ta izjava i izašla jasno je da je tako čim netko dere nekog 1s.

LHx6

Možemo samo zaključiti da je isto bilo i s Gaslym. Toliko se zaostajati ne može.

Desmosedici

Eto, i tebi dam plus kad nešto pametno napišeš..i nisi to kao obično pokvario sa porivom da pokušaš ponizit MS ili Ferrari.

Desmosedici

Stvar je prosta..Alfa ima dizajniran bolid s manjim downforceom..kao prošlofgodišnji Ferrari..pa Alfa može biti brža na brzim stazama..Ferrari je otišao krivim putem..na isti bolid je povećao downforce i stvorio velike otpore a motor mu je izgubio snagu.

mironet

Ne znam tko je mjerio vrijeme Hamiltonu kad je odrađivao kaznu, nije bio 10 sec bio je 5,giovanazi je bio svih 10

Mike-ferrari

Kaak je bio 5

F1 fan

Ne znam baš da bi se takav propust dogodio, od kud ti to?

LHx6

Manje od 5. Ja sam isto mjerio doma.

papaya

Hahahahhahahq hahahaa…kralj

dadoMKCG

ma upoće nije ulazio u box. ti prijatelju vidiš bijele miševe

mironet

Računajte izašao iz boksa sa 29 sec, giovanazi sa 34 pa tko tu koga jebe

Worf

sa prvog mjesta pao je na +23 od u tom trenu posljednjeg……mislim da sve stima

mody

good job gasly

mody

e ovo se zove uztrka kad vidim strol gaslky sainz uh mcklaren moj je bio blizu pobjede bnakon 2012 čestuitke gaslyu opet pobjwda toro rosa aka alpha tauria kao 2008 da nije bilo safety cara i hamiltonove kazne ne bi gledali ovako dobru trku, bilo me zani,nivo vo je f1 jhedan do drugoga…. a ne prpvcesije kao uspa, ibarceloni,, good job gasly ovo je pobjwda nekog frabcuza nakon 1996 i monaka, super utrka,, katastrofalno za ferrari

LHx6

Ti shvaćaš da je od 27. do 53. kruga bila procesija u top 5 kao i od 1. do 27. kruga?

Tako da nije problem tebi procesija. Tebi je problem tko pobjeđuje.

helgrozd

S ‘malom’ razlikom što se do 27.og kruga znalo tko će pobijediti, a od 27 do kraja nitko nije bio siguran u pobjedu. 😉

loni

Koliko se sjećam ti si rekao da ideš danas na kupanje, jer već znaš sve što će biti, sve je to tebi dosadno … Itd. Odakle sad ovo? Maestral bio pre jak?

mody

haha izgubio lewis pa ste tuzni

LHx6

Ti si otkrio karte. Jasno je da ti ne smeta F1 nego Hamilton.

LHx6

Haha, gleda svaku i pljuje po kući.

senna2209

Bravo za McLaren, Bravo za Carlosa i Landa! Tako blizu a tako daleko! Čestitke i nadam se s mercedesovim motorom novim pobjedama i titulama!😃

robif

Dobra trka,Lewis dokazuje da je vozač.Gasly i ostali jungići svaka čast.Bottas botulizam…Ferrari šta imate ove i naše vlade u boksu?jedino oni su toliko nesposobni

Desmosedici

Strpi se, izbori su za četiri godine..ovo nije forum za političke aktiviste.

LHx6

O znalac. Kako si?

robif

Znam ali morao sam….ne navijam za Ferrari i nije mi ni simpatičan,ali ipak je Ferrari NEŠTO u F1,žalosno je da tako kiksaju,nesto kao sredinom. 90.ih.Žalosno za momčad…evo

Desmosedici

Suze prave ili one kao kod krokodila?

Mike-ferrari

Ahaaa
Pa kuzi se da nesto cekate
Misim vozacina je Hamilton kakvog nisam vidio od Scumahera pa onda Alonsa pa onda Seba
A povremeno su me zadivili i Raikonen Hakinen Button i Rosberg
A dobar je taj nas crveni sporet si vidio kako pali diskove i rastura ograde

Dan McLaren

Jos jedan krug i vjerojatno bi bila pobijeda. Bravo Lando, kako se poigravao Botassom na početku utrke 🙂

Mike-ferrari

Predobro vidjeti mclaren ovako visoko
Bas bas

LHx6

Bottasa su danas našamarli tako da je mislio da mu je pukla guma, ahahaha.

White Lion

F1 je zaista predivan sport kada se karte podijele na neocekivan nacin. Koliko mi je drago zbog Gaslya toliko mi je zao i Sainza sto nije pobijedio no to je ono sto ja pricam o njemu vec neko vrijeme, on nema taj killer instinkt kada treba povuci. U javljanju radiom na kraju rekao je da mu je falio jos jedan krug, a zadnjih 4-5 je vozio ispod 2 sekunde i nije mogao spustit tu razliku ispod jedne kako bi na ciljnoj ravnici gdje je McLaren bio puno jaci dobio priliku za pretjecanje tako je ipak na njemu. Sve u svemu… Read more »

Mike-ferrari

Ej ljudi da vas pitam
Jel ovo Hamilton fan sajt ili ima i veze sa F1 bolidima momcadima i tak????
Misim lijepo hi bilo da znamo mi koji ne navijamo za njega 🤣🤣🤣

robif

Ferrari site

madgalico

Čestitke Gaslyu, Sainzu i Strollu!!! Odlicna utrka! Mercedesu kazna zasluzena! Ferrari RIP… 🤢

Gezamadjar

Prije svega čestitke Gaslyu.Da li je sada jasno da bilo koji vozač u Mercedesu ne bi bio svjetski prvak.Pogotovo ne Bottas.

Mike-ferrari

Zast

Pratiteljcro

Zato sto je u cijeloj utrci obiso samo rajkonena koji vozi bolid predzadnji po brzini. Dok su botasa svi drugi samarali kako su stigli.

Desmosedici

Nažalost bi bio i Bottas..to je tako i ne pokušavaj nas razuvjerit.

Desmosedici

P.S. Zašto onda konačno ne dovedu na mjesto Bottasa nekog od ovih odličnih mladaca?..Neda Lewis..ili Mercdes ne želi probleme sa vozačima?

LHx6

Koga bi ti da Lewis dobije da bi tebi Lewis bio dobar? Alonso, Rosberg, Button sve redom svjetski prvaci. Tko je imao takve kolege? Uporno priče kako Lewis ima slabe timske kolege.

Desmosedici

Ovi mladi bi ga smazali za doručak..tako ti je to kad ostariš.

LHx6

Bio bi i Bottas, ali ako maknemo Hamiltona. To je jako bitno.

Mike-ferrari

Ili da Ham nije tako blizu rusenja rekorda od strane MS

Desmosedici

Sve pogrešno shvaćaš..valjda zločesto razmišljaš pa misliš da tako i drugi razmišljaju..samo tvrdim da bi sa ovim bolidom Mercedesa na mjestu prvog vozača i Bottas bez problema osvojio prvenstvo..To je to..a svoje fikcije ostavi za sebe.

Worf

pa ti odgovori sto je danas smetalo bottasu da uzme pobjedu? suci su mu maknuli hamiltona, ostala 2 mclarena toro rosso i ono rozo sranje ispred………. sto ga je sprijecilo

Desmosedici

Rekao sam prvenstvo a ne svaku utrku..čitaj sa razumijevanjem..eto, ni Lewis ne može dobiti svaku utrku.

Gezamadjar

Čiji je najbrži krug i na kojim gumama?Te koliko je koji od Mercedesovih vozača imao više preticanja?Bottas nit sa niti bez drs – jedva Kimija.

Pratiteljcro

Bravo Gasly!

papaya

Od uzbuđenja sam zaboravia čestitati
McLarenu……super za 10…
Netko je morao pobjedit,vi ćete neki drugi put

Mike-ferrari

Odlicna utrka
Skoro bolje nego da je Ferrari pobijedio
Merc ne voli voziti iza a i modovi im fale u utrci vise nego u kvalama,
Botas ostecen bolid a Hamilton ugl prelazio mercove vozace i momcadi
Ugl velika cestitka svima na podiju
Jako dobra utrka

west 44

AAAAha,ha,ha!!!

LHx6

Mercove bolide koji su ga puštali. Renault s kojim imaju tajni dogovor. RB jer je Albon napola Britanac. Pokoju Ferrari pogonsku jednicu, ali i to znamo zato jer su ih Toto i ekipa uništili. Sve u svemu nikog Ham nije prestigao.

Jesam pogriješio?

Mike-ferrari

Je albona u anemicnom bullu
Kimija
Romana u hasu
Ostalo je rusell mercov vozac
Perez pink merc
Ocon merc vozac ako ga prestigao (nisam bas gledao gdje je ham)
Jedino pretjecanje vrijedno spomena je Kvyat
To ti to
Ti ak vidis nes drugo oke

LHx6

Tako je. Kako sam i rekao. Apsolutno nikog. Sve dobro zapažaš kao i uvijek Mike. S obzirom da se ne možeš uz komentiranje utrke suzdržati bocnuti za borbu protiv rasizma jasno daje naslutiti razlog tvoje tako velike odbojnosti prema Hamiltonu.

Mike-ferrari

A gle da mi odbojan je
Ne zato sta je crnac nego et tako politicar u momcadi koja to podrzava
Tj takvu retoriku
Rasizam ako citas ima veze sa komentarom tvog istomisljenika
Koji cijelu naciju naziva nesposobnom i to ne prvi puta
I to samo zato sta mrzi Ferrari
Uostalom kao i ti i vecina vas hamiltonovaca
A ta razina kompleksa je epska da vam jedna F1 momcad zgadi narod i naciju
Kaaataaastrofa

White Lion

Odbojan ti je iskljucivo zato sto se sprda sa ekipom za koju ti navijas, a da sutra potpise za Ferrari druko bi za njega i velico ga.
On je bolji vozac i osoba od Scumachera no nekako sam siguran da ti Scumacher nije bio odbojan.
Rosberg je vozio sa obojicom i nedavno je izjavio da je Hamilton bolji i talentiraniji vozac koji sve radi prirodno.
Ja ne shvacam toliku mrznju prema Hamiltonu, on definitivno nije kriv sto je uz Sennu najbolji u povijesti

Mike-ferrari

Ma no
Svi koji donose pobjede u Ferrari su dobro dosli
Ne drukam nes za vozaca
Bas me briga radna snaga koja skuplja pobjede bodove itd
Ugl siguran sam ako ikad potpise za Ferrari da ce promijeniti spiku kao i Alonso i Seb
A i ako ne promijeni bitno da nam konstruktorski osigura

Desmosedici

To je tvoja subjektivna ocjena..tebe i engleskih medija i lobija..tako isto subjektivno stalno preskačeš i izostavljaš MS.

LHx6

Jak neki lobij koji dopusti Ferrariu da je najtrofejniji u povijesti. Vozačima nijemcu, brazilcu, francuzu, argentincu, austrijancu i sad kad eto napokon nakon 70 godina dolazi britanac – eee, jak lobij mora da je prevara.

Desmosedici

Ne mogu vjerovat da tako malo znaš o F1?..nakon 70 godina dolazi britanac?..Strašno..Eto, da te informiram a da ne gledam Wikipediu..mislim da britanci imaju 10 Svjetskih prvaka u F1 sa osvojenih 19 naslova..daleko najviše od svih.

Desmosedici

Čime sam zaslužio ove minuse?..zato što pišem istinu?..pogledajte i Wikipediju, možda sam što i pogriješio.

LHx6

“In 2017, I witnessed Lewis arrive in Formula 1 – he was an absolute beginner. At McLaren, he had as a teammate a formidable guy like Alonso. After two races I immediately realized that he was an ace. And now these facts confirm everything I believed,” added the former Ferrari boss.

Dok je naš Mike znalac gledajući tu istu 2007. zaključio kako Hamilton nije nešto posebno. Štoviše, prosjek je.

LHx6

Pretpostavljam da je ovo onaj trenutak kad te više ne zanima komenitranje, haha.

Mike-ferrari

🤣🤣🤣🤣
Mozes li ti sebi docarati da mene Hamsta uoopce ne zanima da meni nije najdrazi i najbolji vozac
A da mu sa druge strane zelim ne 7 nego 17 naslova
Meni su Riciardo Raikonen Massa itd daleeko drazi vozaci od tvog idola
Ja sam navijac FERRARIAAAAAAA
Alooo
Tifos do kosti i to ti to
A ak se nekad promijeni javim

LHx6

Haha, naravno ne zanima te više.

Ovdje ne govorimo tko je Tifosi ili koga nešto zanima. Govorimo da si ti gledao 2007. godinu i zaključio kako Hamilton nije ništa posebno nego prosjek.

A ti Tifosi do kosti odi u Monzu druge godine i reci Tifosima da si i ti Tifosi, hahaha. Makni se s kauča, nauči nešto.

Mike-ferrari

Kad sam to napisao gledao 2007 sa gustom kao i 2008 sa izrazitim gustom
Ferrari prvak

Mike-ferrari

Kako ne pricamo o tifosima pa gore smo se slozili da ovo nije fan sajt hamiltona
Ja ti za njega ponavljam ne navijam
Ne cijenim karakter koji pokazuje ovak na tv
Sa druge strane vozi dobro i ne grijesi puno
Sa trece strane meni su Scumaher i Alonso brzi i bolji u utrkama od njega ako vec pricamo o vozacima
Moraces to prihvatiti i ti i taj sef ferraria jer ne slazem se sa vama u potpunosti

LHx6

Ti si napisao da je Hamilton za tebe u 2007. godini bio prosječan. Domenicali kaže da je u drugoj utrci vidio da je poseban jer se kao rookie nametnuo Alonsu. U drugoj. Zato je on šef F1 tima, a ti komentiraš iz pakosti na portalu.

Mike-ferrari

Kada sam ja to napisao podsjeti kopiraj itd
Misim da se razumijemo ne smatram ga nicim posebnim niti ikada jesam
Ali ne sjecam se uopce da sam ja to napisao pa ajde me podsjeti

robif

Schumachera su pustali kad je vozio u Ferrariju,o tome crveni sute

Mike-ferrari

Di su ga pustali

Mike-ferrari

Pa ak je pobijedio za Ferrari nek su ga pustali🤣🤣

LHx6

Crvenu 44 majicu ćeš kupiti. Bit će ti najdraža.

Mike-ferrari

Nope nista vozac samo tim

mika.KA

mercu fale modovi!?!?
sta ti gledas?

konacadabra

Utrka je zanimljiva samim tim kaj hamilton starta zadnji sa deset sekundi zaostatka. Svi napreduju, ali ferrari…zalosno.

Max8

Gasly s ovom bijedom od bolida pomeo pod ovom prevarom LH…hahahahah, kolika ekipa na aparatima 🙂

LHx6

Mislim da tvoj komentar jasno pokazuje tko je na apratima čak i kad Ham završi 7.

Mike-ferrari

Hahha neka malo je dobro da ih udaras njihovim oruzjem
Imas plus

mika.KA

tko se javi.ono bmw cemer i jad kao i ferrari..
hahaha

LHx6

Koliko ja vidim svi koji navijaju za Hamiltona se vesele pobjedi Gaslya.

papaya

Čestitke….cestitke….top
Top
Top
Top
……..
Svaka čast GASLY…kapa do poda!!!!!
Ferrari nažalost totalno van forme i poljuljanog samopouzdanja!!!!
Velika pocetnicka greska Mercedesa!!!
Bottasu crni sine…kukavče…hahhahahahaaa….
Ham priča za sebe…kakav driver,ej……malo je riči za Lewisa Hamiltona…vrh vozač….
ALPHA TAURI ČESTITKE JOŠ JEDNOM SVIMA

mika.KA

cudna,uzbudljiva utrka.
talijani vec dokazali koliko su slampavi u boxu a sad i u reziji utrke.ono pustit ulazak u pit line i istovremeni maknuti SC!!
sainz,sretno ti bilo u ferrariu 🙂 🙂
ovu iz ferraria zele ubit svoje vozace!

Mike-ferrari

🤣🤣🤣🤣
Ti Ferrkan kriv sta nemas likovati na sto
Tak se prosipas i na drugom forumu samo tamo si na ignore

konacadabra

mika pa i pobijedili su talijani hahahaha
Al ovo stoji, tko zna kaj oni tam rade.

Mike-ferrari

Ma no cijela mu nacija kriva a idol mu se bori protiv rasizma
Strasno

LHx6

Nema rasizma u svijetu? Ne bori se samo Hamilton. Puno ljudi se bori protiv rasizma. Takvi kao ti koji ne razumiju da rasizma ima i što je rasizam borba još traje.

LHx6

Super utrka. Kako mi je drago za Gaslya.

Bottas je panjina. Na kraju što se Hama tiče završilo je dobro. Mega kiks Merca s ulaskom u box, ali barem je utrka bila zabavna.

Sad možemo sa sigurnošću reći da je direktiva maksimalno usporila RB.

Ferrari ne znam, ali sad više nije ni smiješno. Vet i Lec u mogli nastradati. Ne razumijem kakav je to raspad sistema.

F1 fan

Vet da jer su mu otkazale kočnice. A lecrelc je imao vozačku grešku izgubio je bolid i izletio

F1 fan

Lec je izjavio : ” izgubio sam zadnji kraj bolida, moja pogreška “

LHx6

A Lec je imao blokadu motora u Španjolskoj moglo je biti u bržem zavoju i isto s ozbiljnim posljedicama. Ne znam. Nije mi jasno da ovoliko loši mogu biti. S Alfama se bore.

Izvjestaj

Zašto Bottas vozi? Ah da, sjetio sam se..

LHx6

Vozi jer je dobar, ali ne koliko i Hamilton. Pogledaj snimku Monza 2008. Samo je jedan vozač prestizao 11 puta. Ostali su se vozili u vlakiću.

Neću ti pokvariti koji je to vozač 😉

west 44

I najbolji griješe ali u svakom slučaju šteta na minimumu.Čestitam Gaslyju,Mc laren korak do sna!!!

Mike-ferrari

Bojim se da ste u banani ako ne bude pole u kvalama
Prilicno merc izgleda anemicno bez modova u utrci
Tj izgleda normalno
Nezn jel do staze ali saznat cemo uskoro

LHx6

Tako je Mike. Nada umire zadnja.

Mike-ferrari

Ja kazem sta se vidi u utrci ovoj i sada
Ja se ne nadam nicemu ja gledam f1 i strpljivo cekam da se vratimo pobjedama
Sta naravno i hocemo

west 44

jedan tako umro čekajući!!!

Mike-ferrari

Mozda jedan i je ali mi se brojimo u milionima🤣🤣🤣

LHx6

Hahaha, strašno. Čekaj, ja sam od ovog trenutka navijač Ferraria.

Hm, imaš pravo. Jakiii smoo, ima nas na milione. Kako se bolje osjećam. Drugi čovjek.

Mike-ferrari

New kids on the block

klepesina

Sta ima da se sazna da ne bi greske direktora trke koji nisu upalili svjetlo za zabranu ulaska u box ham bi pretekao sve za krug plus safet nije ni trebao jer je bolid magnusena bio skroz desno nije remetio ama bas nista al sta je tu je.Trebas biti objektivan i rec kako jesu stvari bile a uostalom jedini koji je vozio i preticao jeste upravo Ham i da je bio jos jedan safet ili ona manja kazna Ham bi zavrsio na Prvom mjestu il bar na nekom postolju sigurno

Mike-ferrari

Vozio je u cistom zraku i da pretakao bi tako
Nisu zaboravili na 2 mjesta je bio x tj zabrana
Nit je on gledao niti box
Zato su izgubili utrku i super je sto jesu imaju bodova da jos 4x ovako ispuse
A dobili smo super utrku
I jos su i mrzitelji Ferraria sretni jer su oba ispala zbog nesposobnosti sta vozaca sta bolida
Naci vikend super

Desmosedici

Da je bila greška direktora, nebi bilo kazna.

Related Posts