Hamilton: Balans bolida nije dobar, imali smo težak dan

Prvi dan Velike nagrade Velike Britanije na stazi Silverstone nije baš usrećio domaćeg vozača i šesterostrukog prvaka svijeta, Lewisa Hamiltona.

Na prvom slobodnom treningu Hamilton je gledao u leđa Verstappenu, dok je na drugom postavio tek peto vrijeme. Brži od njega bili su Stroll u Racing Pointu, Albon u Red Bullu (prije nego je izletio), Leclerc u Ferrariju i momčadski kolega Bottas.

“Bio je to prilično težak dan, da budem iskren. Uvijek je vjetrovito ovdje, što je zapravo dobra stvar na ovoj stazi. Vjetar puše u različitim smjerovima.”

“Nama i našem bolidu to je učinilo stvari stvarno nezgodnima. Balans nije bio dobar kao što bih volio. Nije katastrofa, ali definitivno je to bio težak dan na stazi”, objasnio je u petak navečer Hamilton.

Drugi izlazak na stazu na mekšim gumama na drugom slobodnom treningu nije bio dobar za vozača Mercedesa i odlučio se vratiti u boks.

“Izašli smo na stazu i mislim da gume nisu bile dobre kao prvi put. Riješit ćemo mi to, imamo odlične inženjere. To je odlična stvar u našem timu, nastavljamo kopati po detaljima i nadam se da ćemo napraviti neke dobre promjene preko noći.”

“Inače, odlično mi je vidjeti ujednačenu konkurenciju, nadam se da će i u subotu biti tako neizvjesno”, poručio je Lewis.

Prvih pet na drugom treningu “naguralo” se u tek nešto više od tri desetinke sekunde, no subota će nam otkriti koliko je realan taj poredak. Hamilton je vodeći u Prvenstvu nakon prve tri utrke sezone, a u nedjelju će tražiti svoju sedmu pobjedu na domaćoj stazi.

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
robif

Lujo najdrazi si mi vozac,ali……a,svaka cast i novinarima sta izvlace rijeci iz konteksta

willyz

…tako da neću moći prestići pola grida za krug

Pratiteljcro

“Izašli smo na stazu i mislim da gume nisu bile dobre kao prvi put. Riješit ćemo mi to, imamo odlične inženjere”

Ma kakvi inzinjeri hamiltone , toto i binoto su krivi za sve, pojma nemas!!

LHx6

Haha, čak se i rimuje 🙂

robif

E da je u Ferrariju Toto….. Ali imaju onog Tota jeznam vise dali je bio Francuski ili talijanski komicar

Deyo

A sto bi to Toto uradio da je u Ferrariju? On o F1 zna isto koliko i nasi sektasi lh6 i west44. Sve sto bi mogao probati jeste neko prljavo pokvareno muljanje. Da su ponovo Brawn, Todd i Byrne u Ferraiju, ili neko njihovog znanja, sigurno bi Ferrari se mogao nadati necemu. Ono gdje je Ferrari bio 2007. i 2008. bilo je po inerciji, i rezultat onoga sto su oni radili. Ferrari ima problema vec duze vrijeme. Kao sto je McLaren doveo Siedla i polako se uzdize, cak i u ovom cirkusu, pokazuje da je potrebno dati povijerenje jednom iskusnom… Read more »

klepesina

jos 6 pobjeda i ljestvica ce da se zauvjek promjeni pa mozete i ti i eclstone i svi ostali svirat sta god ocete i sta vam volja al to nista nece promjenit tu ljestvicu

Deyo

Aha, kako da ne! Osvajanje pobjeda na taj nacin sigurno mu nece osigurati mjesto legende, osim u glavama takvih kao sto si ti i gore pomenuta gospoda. Legenda od papira i na papiru, o to je sve. 😀 Nikada nece biti ono sto su bili Fangio, Clark, Senna ili Schumachear.

klepesina

hahahaha sigurno ce se pikati misljenje takvih

robif

Eclestone čist ko Mamić…

robif

Flavio Briatore.daleko najveci muljator,ali eto

Related Posts