Wolff: Racing Point će biti iznenađenje

Idući vikend konačno počinje nova sezona Formule 1. Zbog cijele situacije oko COVID-19 početak sezone će biti nešto neizvjesniji nego što smo očekivali. Toto Wolff smatra kako će vrh i dalje držati poznata imena, no ostavlja prostor za neko iznenađenje.

Svi jedva čekamo da krene nova sezona i počne utrkivanje. Utrka u Austriji će biti za sve nas jedno novo iskustvo, sa svim mjerama zaštite zbog pandemije.

U svakom slučaju, Toto misli kako je njegova ekipa potpuno spremna.

“Mislim da znamo što nam je činiti. Prioritet nam je zaštita osoblja i svih prisutnih na stazi. To nam je nešto potpuno novo, nešto na što nismo navikli. Ukoliko budemo imali kvalitetne kvalifikacije i utrku mislim da će to kompenzirati nedostatke,” objasnio je Toto.

Mercedesov šef se i dalje pita kako njegova momčad stoji u odnosu na ostale.

“U Australiju smo došli s očekivanjem teškog vikenda. Mogli smo vidjeti da su neke momčadi nabrijane i spremne za utrku jer su osjećali da imaju dobar bolid.”

“Mislim da će na vrhu biti uobičajena imena. Možda bude neko iznenađenje, poput Racing Pointa. Oni imaju vrlo dobar bolid i pokazali su obećavajuć tempo. Također, ne sumnjam da će i Renault i McLaren igrati bitnu ulogu. Ostaje nam samo čekati i vidjeti. Prve naznake ćemo imati na subotnjim kvalifikacijama, a onda u utrci u nedjelju ćemo doznati tko ima najbolji paket,” zaključio je Wolff.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
rolu

Uh prednja njuška ko u Mečke tzv tava njuška kopija čista ko suza bez obzira što predsezonska testiranja nisu mjerilo gdje su oni bili top mislim da će vodećim pomrsiti račune.

Pratiteljcro

Sergio je nahvalio bolid tamo na onim prvim testiranjima prije corone. Mogli bi biti iznenadjene. Nemislim sad da ce biti rame uz rame s meckom bikovima i ferkanom ali zivi bili pa vidjeli

klepesina

Znam kome nece pomrsit racune a drugima bi pozeljno bilo mada svi nesto punio ocekujete od Racin Pointa u ovoj kratkoj sezoni ja cak mislim da se jos nista vidjet nece od njih sve dok ne promjene ime

Deyo

Je li je vec izposlovao da Racing Point bude iznenadjenje?
Bas me zanima kako. Za period od 2014. znamo da je FIA zabranila proizvodjacima motora razvoj, ne bi li Mercedes izgledao kao super dominanta sila nikada vidjena. Jedva cekam sta je smislio za ovo. Ecclestone je mala beba za ovoga vuka, iskreno se nadam da ce naici sumar da ga sredi.

mody

nekoć uz bolidi iz sredina poretka znal biti na postolju danase sve zna i jasam dase uvede obrnuti start razlog dominacij uništavaju f1

Desmosedici

Gazzetta dello Sport: Povratak starog duela: Vettel protiv Alonsa za sjedište u Aston Martinu
Luigi Perna 26, June 2020.

Desmosedici

Čemu opet minusi? Ja sam, samo prepisao naslov članka iz Gazzetta dello sport..dakle niti luk jeo niti luk mirisao..nevjerovatni likovi.

Gezamadjar

Nemoj prepisivati?

Desmosedici

Nem tudom mi a baj ezzel?

Pratiteljcro

Vrlo moguce.

Related Posts