Renault u Austriju dolazi s trostrukim paketom nadogradnji

Momčad Renaulta dolazi u Austriju s trostrukim paketom nadogradnji za njihov RS20. Renault je planirao imati agresivan pristup s nadogradnjama kroz 2020, ali otkazane utrke, kasniji početak sezone i modificirani kalendar promijenili su te planove. 

Tako će na VN Austrije Renault dcyonijeti nadogradnje koje su trebale biti spremne za VN Španjolske, Vijetnama i Nizozemske.

“Dolazimo s nadogradnjama,” započeo je šef ekipe Cyril Abiteboul. “Naša je momčad naporno radila da ove nadogradnje na bolidu budu spremne za utrke u Austriji.”

Abiteboul nije htio ulaziti u najave nekih određenih rezultata, ali zadovoljan je s činjenicom da su sve nadogradnje spremne za početak sezone i da je momčad spremna za prve tri utrke u sezoni.

“Želim biti skroman s bilo kakvim očekivanjima jer je naš bolid bio jako, jako loš prošle godine. Nadamo se da ćemo ove godine biti barem malo bolji,” rekao je Abiteboul.

“Još nismo sigurni o performansama našeg bolida, zimsko testiranje nam nije mnogo otkrilo tako da ne želim previše pričati u ovome trenutku.”

“Veoma smo zadovoljni što su svi novi dijelovi dostupni u rezervnim količinama zato što svi znamo da je Spielberg prilično oštar prema bolidima.  Nadamo se da će neki dijelovi donijeti dobra poboljšanja,” zaključio je.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
loni

Uz update šasije, motor/pogon za 2020 trebao bi imati 30-tak Ks plus (info neslužben ali do sad pouzdan). Bilo bi zgodno da ove godine izneneade Ricciarda sa bounus performansama.

Desmosedici

Pa ja mislim da će biti tako..Renault je “šepao” prošlu sezonu, ali je on ipak velika korporacija i ako je konačno odlučio ostati u F1 tada će uskoro i ući među top momčadi..mislim da će se to dogoditi nakon promjene pravila 2022.g..a Ricci?..ne znam..financijski on ipak dobro prolazi ali mu na ovaj način nema ništa od naslova Svjetskoig prvaka.

Related Posts