Hakkinen: Hamilton, Bottas i Verstappen će se boriti za naslov

Glavni kandidati za naslov prvaka ove godine su Lewis Hamilton, Valtteri Bottas i Max Verstappen, mišljenje je bivšeg dvostrukog svjetskog prvaka Mike Hakkinena. Tijekom testiranja su se najboljima pokazali bolidi Mercedesa i Red Bulla, a Hakkinen vjeruje da i Bottas ima šansu za naslov uz Lewisa i Maxa.

“Valtteri je u odličnoj formi, odlično se pripremio i fizički i psihički uoči početka sezone. Na testiranjima je pokazao odličan tempo, u dobroj je formi i uvjeren sam da će postići nevjerojatne rezultate,” rekao je Mika.

Hakkinen dodaje kako će ovi neuobičajeni uvjeti staviti Hamiltona pod dodatan pritisak od strane Maxa i Valtterija.

“Lewis će nastaviti s odličnim vožnjama, nema sumnje. No, kad Valtteri sebi postavi ciljeve visoko on je bolji nego ikad. Ova situacija je vrlo naporna psihički i fizički te zahtjeva veliku disciplinu. Valtteri je spreman, no je li i Lewis?”

“Siguran sam da će Max Verstappen napadati naslov prvaka. Max uvijek napada i dosta riskira. Pitanje je hoće li vozači nakon ovako duge pauze i manjka utrkivanja biti spremni za Maxove napade”

Prošle sezone je drugi u poretku konstruktora bio Ferrari. Ipak, Hakkinen ne vidi Sebastiana Vettela i Charlesa Leclerca kao kandidate za naslov.

“Najbolje su performanse na testiranjima pokazali Mercedes i Red Bull, bili su vrlo brzi. Te dvije momčadi će voditi glavnu borbu. I Ferrari će biti tu blizu, ali mislim da nisu na razini Red Bulla i Mercedesa,” zaključio je Hakkinen.

 

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
147 kt

Jel to onaj Mika iz vrbika dao takvo misljenje.

madgalico

Ja mislim da ce Vettel uzet naslov za inat..

klepesina

oce na play stationu 5 iduce godine

klepesina

kad dodje na eu trziste

LHx6

Ove godine se Hamilton za naslov bori samo s koronom. Ako ga mazne korona neće biti prvak, a sve ostalo su priče za laku noć 🙂

sportrider86

Hamiltonov 7. naslov ubio bi F1,doslovno…ako švabe više od 2021.ne prenose utrke,a Mercedes osvaja prvenstva,onda je očito problem tko ih osvaja…o razlozima ne bih jer ih ne znam,mogu ih samo pretpostaviti…činjenica je da F1 više nije ni sjena onome što je bila,čak i do prije 5 godina…puno love i tehnologije koja je nekorisna za cestovnu upotrebu,motori koji nemaju smisla osim u BMW-ovim krstaricama na 2 kotača…(obujam i broj cilindara) Rekonstrukcija iz temelja,od slobode dizajna,do rata gumara,konfiguracija atmosferskih motora sa ili bez klasičnog turba…ja bih je vratio u razdoblje 1980-1985 g.,pa tko preživi,moći će reći da je zaradio sve te vrtoglave… Read more »

Desmosedici

Zastupam slične stavove i iznosim slične činjenice povremeno ovdje na forumu. Očekuj negativne ocjene. Pozdrav.

LHx6

Jesi uzeo u obzir činjenicu da sve manje ljudi uopće gleda TV. Jesi ukalkulirao sve one koji godinama gledaju torrent prijenos jer ne žele gledati reklame. Jesi ukalkulirao sve veći broj onih koji imaju F1TVPro. Koliko onda “švaba” i svih drugih ostaje da bi gledali TV prijenos na RTLu ili Arena sportu? I za kraj jesi uzeo činjenicu kako se sad TV signal “lovi” putem žice i kako oglašivači mogu znati u broj koliko vas gleda Arenu i koliko vas prebacuje program kad dođe reklama. Više se ni oglašivačima ne može prodati “okvirna procjena”. Nisi očito sve ovo uzeo u… Read more »

Desmosedici

Sve ja razumijem što pišeš, ali je činjenica da su Nijemci sve manje zainteresirani za F1 jer su ih “razmazili” Schumi, Seb i Nico sa 12 naslova Svjetskog prvaka u samo 17 sezona..sada više toga nema, a Mercedes AMG Petronas F1 Team je tamo negdje u Engleskoj i uveseljava Engleze..tako da Nijemci tu ne vide sebe.

Deyo

Pa, da je F1 bila malo vise natjecanja, a manje biznisa i politike, tvoj Lujo se ne bi borio samo s koronom, vec i sa par drugih vozaca. I moguce da bi pod pritiskom pravio gluposti kao i 2011. , a onda kada bi dobio kaznu, kao u Monaku, tvrdio da je to zato sto je crn, kao sto je i tada uradio. Tvoja ospesija ovom (stvorena od strane arogantnih Britasnkih medija) tzv. legendom je krajnja zabavna.

mody

deja vu od 2010

Related Posts