”Proljetna” stanka produžena na 63 dana!

FIA je u kratkom priopćenju objavila kako će se obvezna stanka u tvornicama koja je na snazi već od ožujka, produžiti s predviđenih 35 dana na 63 dana.

Sve momčadi moraju tih 63 dana odraditi od ožujka do lipnja, a uz posebnu dozvolu FIA-e momčadi mogu tražiti da se nakon 50 dana dopusti rad maksimalno 10 zaposlenika na nekim projektima.

Proizvođačima pogonskih jedinica je produžena stanka s 35 na 49 dana, s time da se nakon 36 dana smije zatražiti posebna dozvola FIA-e kako bi maksimalno 10 zaposlenika imalo dozvolu za rad.

Ove odluke su potvrđene od strana Svjetskog motorsportskog vijeća te se sve momčadi koje sudjeluju u Formuli 1 moraju pridržavati navedene odluke.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Evo malo novosti iz Maranella: Ferrarijeve zagonetke koje ćemo vidjeti u austrijskom GP-u Produljeno zaključavanje F1 ograničava razvoj događaja koje će Cavallino momčad moći predstaviti na SF1000 za svoj debi Red Bull Ringu. Koji ćemo Ferrari vidjeti na stazi u Red Bull Ringa ako se svjetsko prvenstvo Formule 1 ponovno pokrene 5. srpnja s austrijskim GP-om iza zatvorenih vrata? Pitanje je legitimno, ako uzmemo u obzir da je FIA ​​samo formalizirala odluku Svjetskog vijeća o produženju obveznog zatvaranja tvornica deset timova s ​​35 na 63 dana zaredom, dok se za proizvođače motora obustava povećava s 35 na 49 dana zaredom.… Read more »

LHx6

Prvo, hehe, samo da te podsjetim da si me sam zvao na ovaj članak da ti komentiram. Ok?

Doslovno si ovaj članak preveo u google translate i postao na GP1.

http://scuderiafans.com/the-updates-ferrari-will-be-able-to-bring-at-austran-gp-for-start-of-2020-f1-season/

Desmosedici

Pa naravno da sam objavio nečiji članak..zapravo dio članka..nisam ja izmislio ovo što je napisano. Samo ti moram kazat da nisam to uzeo iz ovog “tvog” članka. Vjerojatno je novinar ovog tvog “članka” prekopirao većinu iz članka kojeg sam ja koristio..”mog” članka.. vidiš kakvi su ti novinari..rekao sam ti već da je bolje da tu energiju usmjeriš pozitivno, pa i ti objavi nešto korisno i zanimljivo a ne stalno pokušavaš nešto osporit..ono kao bezvezan političar u Saboru kad ne zna ništa drugo nego se stalno javlja za “ispravku pogrešnog navoda”.

LHx6

Ukrao sam članak da, ali ne od tuda.

Štoviše čim sad malo dođem sebi i prestanem se crveniti mogu hrabro krenut u protunapad i reći da je taj lik od mene ukrao ukradeno.

Hehe

A sad već na preko pola komentara sam se totalno vratio u normalu i mogu tebe LHx6 napasti za nešto što ću sad neodređeno napisati.

Kakav si ti fejk tip to nisu istine.

mody

ovako brkonja je rekao da bi možda moglo biti 18 utrka no ne vkerujem mozda bude 11 mekburn se nece voziti nemasmisla ici daleko, monako je otkazan jer je ulicna utrka paul ricard isto nazalost ni zandvort ,,,,no opet je problem putovanje ekipe ne smije nitko biti blizu ni mehanicri u boksu,, publike nece biti nece zaraditi nista nitko,,,,

LHx6

🙂

Related Posts