Hamilton odbacio sumnje da su pregovori s Mercedesom u tijeku

Lewis Hamilton odgovorio je na glasine oko zastoja u pregovorima za novi ugovor s Mercedesom rekavši da tek treba započeti razgovore sa šefom tima Totoom Wolffom.

Šesterostruki svjetski prvak bit će bez ugovora na kraju sezone 2020., a povezan je u posljednje vrijeme sa senzacionalnim navodnim prelaskom u Ferrari, ako odluči prekinuti svoje dugogodišnje partnerstvo s Mercedesom.

Hamilton je još u studenom rekao da je spreman “ući u ring” kako bi sklopio novi ugovor s Mercedesom. No, nedavna saznanja ukazuju na to da je u razgovorima s Mercedesom došlo do zastoja zbog zahtjeva za povećanjem plaće, navodno čak 46 milijuna funti godišnje.

Hamilton je sada odgovorio na ovo nagađanje, obrativši se na društvenim mrežama:

“Tek toliko da znate, Toto i ja još nismo razgovarali o ugovoru. Trenutno se ništa ne pregovara, samo kruže priče.”

Hamiltonov odgovor slijedio je i nakon što su počele glasine da će Mercedes u bližoj budućnosti izaći iz Formule 1 kao tvornička momčad. No, izvršni direktor Daimlera, Ola Kallenius, izjavio je da to nije istina.

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mika.KA

volio bi ga vidjet u mclarenu ak se merc povuce iz f1.

Desmosedici

Sve kao što sam rekao..navijači Mclarena u krizi zalijepili se za Mercedes..a sad se opet vraćate Mclarenu kad Mercedes odlazi..prosto..prosti ko pasulj..ali Mercedes ostaje..barem do slijedeće sezone..Hahahaha!

mika.KA

zasto to mislis?
pa nek zavrsi karijeru tamo gdje je i poceo ali i s druge strane htio bi da dode u ferrari i da i tamo osvoji prvenstvo em da digne jos jedan rekord em da vidim kako bi vi hvalili onda luju hahahahah

LHx6

Nikad nisam navijao za tim nego za vozače. Tako da mi je svejedno di voze, ali radi tolike vojske trolova odlazak i osvajanje prvenstva u Ferrariju bi bilo nešto najjače u F1 🙂

Desmosedici

Penzija ..i Ferrari u garaži..to ti je to.

mody

kakoce on i leclerc skupa haha to ce biinemoguca misija verstapen ostaje u red bullu mozda vettel dolati umercedes ili alonso

klepesina

Niti ce Vetel nit Zalonso gledat Mercedesa bar iz perpektive vozaca na plejki mogu do mile volje

Desmosedici

Kad se Njemci kući vrate..Mercedes iz Brackleya u Stuttgart, a Seb iz Maranella također u Stuttgart..Hahahaha!

klepesina

Ma Lujo ide u ferari 2021 g gotova je to prica

dansla

Ma kakav Ferrari , prije bi rekao McLaren !

Desmosedici

Dobar je i Mclaren..ali Lujo ide u penziju..nema mjesta nigdje..kao i Alonso..Hahahaha!

LHx6

Nije on truba kao Alonso tako da to možeš samo sanjati. Da će u mirovinu nekad to si u pravu, ali to znaju i oni koji ne prate F1.

Related Posts