Na današnjem intervjuu pred VN Italije Sebastian Vettel je izjavio kako očekuje sličan omjer snaga kao protekli vikend u Belgiji. Nada se kako će imati bolji tempo u nadolazećoj utrci nego što je bio slučaj na utrci u Belgiji te kako će manje trošiti gume nego zadnji put.

“Staze su (Spa i Monza) slične, naravno ne potpuno. Nadam se da možemo biti konkurentni kao prošli vikend. U kvalifikacijama imamo dobru prednost ispred ostalih na ovakvim tipovima staza, no u utrci su razlike manje i dosta smo bliži jedni drugima. Očekujem vrlo brzi Mercedes te moramo poraditi na postavkama bolida kako bi manje trošili gume tijekom utrke.”

“Ne mogu predviđati koliko ćemo biti brzi, no radit ćemo na tome da što bolje razumijemo bolid i što bolje pripremimo za utrku. Nadam se da ćemo se i mi nešto pitati ovaj vikend,” rekao je Sebastian.

Osvrnuo se malo i na Leclercovu pobjedu i, naravno, prvu Ferrarijevu ove sezone.

“Charlesova pobjeda nije nikakvo iznenađenje. Pokazao je brzinu od samog početka sezone. Vrlo je bitno da smo kao momčad konačno pobijedili. Za Charlesa je to bio veliki vikend, nažalost tragedija koja se dogodila je malo poremetila slavlje. Zasluženo je prvi put pobijedio, što je vrlo bitno za svakog vozača. Još je mnogo pobjeda pred njim,” izjavio je Vettel.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
west 44

Sve mi se čini da će Vettel opet bit vodonoša!!!

avatar
Član
147 kt

Cini se znaci. Znat.