Max Verstappen je mišljenja kako Hondi treba samo malo više snage i balansa, što momčadi može puno donijeti u nadolazećim utrkama.

Max je dosad osvojio dva postolja u sedam utrka (bila bi i tri postolja no u Monaku je kažnjen). Utrka u Kanadi je bila malo problematična. U kvalifikacijama je bio tek 11., a u utrci se probio do petog mjesta što mu je najgori plasman ove sezone.

“Znam da možemo bolje i svi u momčadi vjerujemo u uspjeh partnerstva s Hondom. Naporno radimo kako bi napravili što veći korak naprijed te izvukli maksimum performansi iz bolida. Od Honde samo tražimo malo više snage i balansa što će nam dosta pomoći,” rekao je Max.

Honda je već isporučila drugu specifikaciju pogonske jedinice. Unatoč tome, po isporučenoj snazi i dalje zaostaju za Ferrarijem i Mercedesom. Što se šasije tiče, u momčadi su svjesni da i tu ima određeni zaostatak te kako mogu još napredovati kako bi se probližili Mercedesu. Naravno, bit će staza gdje dosta zaostaju a i onih gdje će biti konkurentni.

“U Monaku smo bili drugi po brzini. Znali smo da ćemo u Kanadi biti sporiji i nekonkurentni. Vjerujem da će tako kroz ostatak sezone biti staza koje će nam odgovarati i onih koje neće te želimo napredovati kako bi bili konkurentni na svim stazama,” zaključuje Verstappen.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o