Lewis Hamilton stigao do još jedne dominantne pobjede, Mercedesov peti 1-2 zaredom!

U utrci koja do zadnjih dvadesetak krugova nije puno obećavala dominantno je pobijedio Lewis Hamilton u Mercedesu ispred svog momčadskog kolege Valtterija Bottasa koji je startao s pole positiona. To je bila peta dvostruka pobjeda zaredom za Mercedes te se kraj njihovoj dominaciji ne nazire. Ujedno je Hamilton pokupio puni plijen s dodatnim bodom za najbrži krug.

Odličnu utrku je imao i Max Verstappen u Red Bullu koji je završio treći. Odlično je iskoristio gužvu na startu koju je prouzrokovao Sebastian Vettel te se probio na treće mjesto koje je zadržao do kraja utrke.

Od Ferrarija se puno više očekivalo, no opet su razočarali. Sebastian Vettel je završio četvrti a Charles Leclerc tek peti. Leclerc je čak i prestigao Verstappena na startu no zbog greške Vettela usporava na izlasku iz drugog zavoja te Verstappen vraća svoju poziciju i prestiže Vettela za treće mjesto. Kao usamljeni šesti je završio Pierre Gasly.

Veliki dio utrke je protekao bez ikakve značajne akcije. Potom je u 46. krugu sudar Landa Norrisa i Lancea Strolla ponovno pokrenuo utrku jer je izašao sigurnosni automobil. Nakon toga su najveću zabavu pružali vozači Haasa, točnije Romain Grosjean koji je dva puta imao kontakt s momčadskim kolegom Kevinom Magnussenom, koji je na kraju završio šesti. Zbog agresivne vožnje Grosjean je izgubio dvije pozicije i utrku završava na desetom mjestu. To mu je prvi bod ove sezone.

Između dva Haasa na osmom i devetom mjestu su završili Carlos Sainz i Daniil Kvjat. Standardno, Williams prikovan na dnu i teško da će osvojiti ijedan bod u ovoj formi. Ovo je i prva utrka za Kimija Raikkonena i Alfu Romeo bez osvojenog boda.

Više detalja o tijeku utrke pogledajte u našem tekstualnom komentaru utrke.

Sljedeća utrka je za dva tjedna u Monaku.

110 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ZX10R

Meni je od svega najviše žao što je Michael Schumaher doživio tu kobnu nesreću na skijanju
Možda bi još vozio za mercedes,a ovakav mercedes kakav je unazad par godina,bilo bi pobjeda a možda bi ponovo bio prvak
Uh,kako bi to bilo dobro ,mercedes vrh a vozači ham i michael
No to se neće dogoditi
Zato jedino što mogu je zaželiti što bolji opravak i da potpuno ozdravi
Sretno michael !

Gezamadjar

Navijač sam Lewisa i Mercedesa i nemam ništa protiv Ferraria.Ali mi smeta Ferrarievo razmetanje prije početka sezone i Vettelov
o prepotentno ponašanje još dok je bio u Red Bullu.Ne veslim se neuspjesima Ferraria ali se veselim uspjesima Mercedesa i Lewisa.
Da zaključim.Sve što su momčadi radile ili nisu sada se vidi na stazama.Mercedes je odličan,a drugi neka se potrude da to budu pa da ima više napetosti u daljnji utrkama.
Pozz svim fanovima F1 svih momčadi.Ne zaboravite to je sport i budite fer i kada vaši ljubimci ne pobjeđuju.

Desmosedici

Ipak navijaš za Bottasa, priznaj?..Mene ne možeš prevarit.

Gezamadjar

Kak znaš?A Jeremija ti je rekao.

Desmosedici

Znam da Mađari mnogo vole Fince,,prosto ko pasulj..Hahaha!

ZX10R

Rasturanje ferrarija
Napisao sam neki dan da je luis najopasniji baš sada kad svi botasa dižu u zvijezde,mislim zaslužio je botas sve pohvale ali znamo svi da je luis najbrži na gridu a ima i najbolji bolid
Sve u svemu kao navijač ferrarija sve pohvale za ekipu mercedesa
Prvenstvo je izgubljeno,još jedno u nizu
Mogu slobodno početi razvijati bolid za 2020 godinu,nažalost tako je

Desmosedici

A strašan si navijač Ferrarija, svaka čast. Više mi ličiš na ove Mclaren poturice. Ne znam zašto ta zloba prema Ferrariju. Pa nije Mercedes rasturio Ferrari kako ti kažeš, rasturio je cijeli grid. Ne takmiče se samo Mercedes i Ferrari. Na što bi F1 sličila da recimo sada tu nema Ferrarija. Protiv koga bi se to Mercedes utrkivao? Kakive bi to bile utrke?..Sličilo bi na Endurance utrke gdje Toyota stalno pobjeđiva jer nema nikakve konkurencije? Jedina im je briga kojoj će se posadi naštelit pobjeda. Srećom, tamo se u istoj utrci vozi još nekoliko nižih kategorija pa ima neki privid… Read more »

mika.KA

Desmosedici,koliko dugo pratis f1

147 kt

Da sve nas je manje. Cooper ,Seninho , Ferrari hr i jos nekolicina. I sam vidim da se najbolje maknut. A zasto ih nema. To pitanje bi samom sebi trebali postavit ti koji to pitaju pa ce odgovor pronac. A ja nisam neki smrkavi navijac Ferraria nego covjek u srednjim god. FORZA FERRARI.

FerrariHR

Sve ti je jasno. Neće nikad odgovor pronać, budi siguran.

mika.KA

relex 😉 😉

Gezamadjar

Mislio sam na Ferrari u veljači

Gezamadjar

To je staza na kojoj je kakti u veljači bio najbrži,dok im Lewis na kraju nije pokazao stvarnu sliku i ništa iz toga nisu naučili.Vettelu dati otkaz kao što se to radi u NFL-u za preplačene igrače koje ne rade za momčad nego samo nosom paraju oblake.

paalfi

Radi čega Vettlu? Pa nije on dizajnirao bolid da gubi brzinu kroz zavoje… tamo inženjere treba za uho navuči neka se prime posla….

harii87

Šta reći…. Ništa drugari, namažimo se vazelinom i opustimo se… Momci iz Mercedesa nas stvarno opasno guze!

west 44

Za one koji su nestali”…Godinu po godinu sve nas manje ima tu(Ferrari Hr,F12013,avalon)i sve prazniji je stol a cipa bol a cipa bol…!!!

mika.KA

nema sta,pravi navijaci…budes ih vidio cim ili ako ferrari ove sezone ostvari pobjedu

FerrariHR

Kad me takve dvi glave prozivaju, evo da napišem par riječi.. Za razliku od vas koji ste 24h na portalu, ja imam svoj život. Prošla utrka vjenčanje u obitelji, jučer pričest. Niste mi bili ni na kraj pameti vas dvojica pogotovo a kamoli Ferrari, Mercedes, Wolff ili Binotto. Tako da nisam kukavica ili čučim negdi u kutu i čekam da Ferrari pobijedi stručnjače Mika da bi napisa par riječi. Jednostavno postoji nešto važnije u životu. Ja znam da vi volite nedjeljom popodne porciju svađe i provociranja, pogotovo taj panj West. Nije čak u stanju ni složit te stihove Petra Graše… Read more »

bibinjac

Pozdrav kolega imaš like od mene.

FerrariHR

Bibinjac..Evo jedna od tvog sumještanina pa kako bude😃😃

https://youtu.be/nws0JLQwKd0

bibinjac

Živili braćo Hrvati !!!

mika.KA

FerrariHR krivo si shvatio ili si se digao na krivu nogu 😉 nemoj odmah skakati na zadnje noge jer to je vise bilo navijacka zezancija ( nista zlonamjerno).imas dobrih komentara i nista tu ne vidim sporno.naravnoda ako imas obaveza da neces/nestignes pisat kao i svi mi.dok kada je utrka nezz sta me moze zaustaviti da je ne pogledam.ono ned,odmor,vrijeme u banani,idealno za f1! gle f1 plus e tamo su ono fanatici (bez uvrede ikom)! nesto tipa kao i komentatori na areni sport 🙂 komentiranje vise gledam kao zezanciju i normalno navijacko podbadanje. e sad,tko ce sluzit gdje se zajebavam a… Read more »

FerrariHR

Mika..Utrka kao i sezona od početka za nas Ferrariste noćna mora. Neznam di je problem, iskreno. Nevirujem da Ferrari nemože više složit pouzdano auto, ili je stvar u tome da je Mercedes jednostavno predobar. Drugi problem u Maranellu su preuranjene timske odredbe i pizdarije sa taktikom. Treći je Vettelova grozničava želja da mora bit prvi ili prvak. Onda radi greške nenormalne. Leclerc još nezna šta bi, da krene ili da sluša momcad. Već gube dosta i bodova i vremena i mislim da je to već poznato ko će se borit za prvenstvo. Hamilton mi je bio mrzak prije ali promijenio… Read more »

mika.KA

😉
realno si napisao..
haha..vozis merđu? pa kupi fiata 😉

FerrariHR

Mika..Ćaća vozi Merđu, ja Octaviju a žena Polo. Namjeravam joj kupit Fiat Punto ubrzo. Ima jedan u extra stanju.

mika.KA

😉

paalfi

Realno govoreči da se sada vozači zamjene ovoga trenutka između mercedesa i ferarija opet bi mečka bila tu gdje je… auto je jednostavno prejak…. u ovom trenutku omjer rezultata je na strani bolida usudio bi se reči 80% vs 20%… vozač je ovdje trenutno maji faktor… isto kao kad kolega i ja sjednemo na motor pa malo jače vozimo… on na R6 ja na gsxr1000 ovaj vozi ko grom ali kaj mu to vrijedi kad meni snaga kompenzira neznanje i to za 300% više njego njegova kvaliteta vožnje… e tako vam je sada i sa Mercedesom…

west 44

Ajde topčino i pametniji si kad šutiš!!!

FerrariHR

West 44..Pozdravljam i ja tebe.

https://youtu.be/lNKu7EoDXDQ

scenario 7

– Dobro kažeš. Možda zapravo ova dva i žele da mi svi odemo tako da samo oni pišu komentare i međusobno si lajkaju? A nakon toga vjerojatno skupa igraju Sakrij Tikvicu. Pozdrav! 🙂 🙂 🙂

west 44

A ti BNL što imaš avatar Mclarena a drukaš za Ferrari nisi mi jasan, šta si ti između pice i guzice ,ti si malo jači navijač, možeš pod ruku s ovom Sinjskom topčinom!!!

FerrariHR

Weste…Već sam ti jedanput dao ponudu, dođi u moj kraj, nisam točno iz Sinja ali blizu je. Malo ćemo prsuta, sira, maslinova ulja, odojka, janjetine i popit gemišt. Nećeš otić ni gladan ni žedan. Šta stavim sebi imat ćeš i ti. Nakon toga te ne želim vidit nikad više. Zasto me pljuješ konstantno i spominješ moj kraj? Jel ti smetamo možda ili misliš da su u tvom pametniji ljudi? Oću ti izvuć podatak o broju poginulih, invalida i nestalih sa mog područja za ovu državu da bi ih ti kenja sad. Može te sram bit. Nikad više nemoj odgovorit na… Read more »

west 44

Već viđeni komentari , čista patetika i nemoj meni pričat o domovini i o ratu balonjo!!!

FerrariHR

Začepi. Ja ti zarađivam mirovinu. I polovina portala sigurno. To kao dezerter i lažni ratnik moraš znat. Zato budi pristojniji. I ne spominji više mene. A prvenstvo će najvjerovatnije osvojit Hamilton.

west 44

Budem li te ja tražio po hitnoj u Sinju hitna će ti trebat!!!

FerrariHR

Dođi, samo dođi. Vidit ćeš di se zarađuje tvoja penzija. Radim noćnu večeras. Samo pitaj za me. Bojim te se ka pizda kiše. Reće mi kolege koji ti je ovo redikul.

FerrariHR

Aj odjebi Weste, naporan si i trošim na tebe dragocjeno vrijeme. Ima nas koji moramo radit u ovoj državi, znaš.

west 44

Odi ,odi i čuči tamo gdje si bio i dosad i gledaj kako se pobjeđuje preparirani konje!!!

FerrariHR

Oćeš dolazit da znam…Povedi i braju…Pobjeđuju ljudi,nije svako gubitnik ko ti.

west 44

Kad me posao navede dole onda ću svratit da vidim tog hrabrog preko tipkovnice,to ti obećavam!!!

FerrariHR

Hahahaha..aj bogati dođi hrabro moje glupavo. Aj učini mi uslugu. Samo to šta ti obećaš nećeš sigurno ispunit. Najdraži su mi lažni penzioneri kad moraliziraju. Tebe neće posa nanit ovde nikad jer si ti niškoristi i sigurno visiš u kladionici i trošiš novce koje ti mi zaradimo normalni radnici. Samo se najavi prije da znam pripremit zavoje jer će ti trebat. Sad nazad u kućicu i začepi. I zaista ovo je zadnji put da reagiram na tvoje gluposti.
Dođi Weste, čekam te. A dotada u kućicu.

west 44

Neznam kako možeš biti umirovljenik ako radiš,to valjda samo kod vas može ,na krivoj si adresi tope!!!

scenario 7

Ajme genijalac. Ja ne drukam za nikoga kao prvo, kao drugo kad će McLaren biti glavna tema ovako kako je sad Ferrari, onda ću pričati o McLarenu… Nije kvantna fizika.

FerrariHR

Pozdrav i tebi.

F E R R A R I

Eto i ja sam jedan od njih sto vise nista ne komentira jer mi se neda citat uglavnom nebuloze od mika.KA, west 44, Panzer

FerrariHR

Mika ima neki čudan način podjebavanja. Istina, ponekad se podbodemo ali ipak se zna povuć i napisat par riječi i sve bude ok. I ne vrijeđa otvoreno nikoga. Ali ova dva panja su takvi junci da je to već tragikomično. I vrijeđaju bez premca svakoga.

Panzer

Hi, hi evo našao lonac poklopac pa se tješe.

FerrariHR

Evo i topa, pucaš li tope? Nemoj zahrđat. Bolje bit lonac i poklopac nego topla braća ko vas dva. 😂😂😂

Panzer

Slušaj jarane danas si se nešto previše uzlajo, nemoj si stvarat neprijatelje tamo gdje netreba, previše si bezobrazan i kurčevit zato stavi malo brnjicu to je za tvoje dobro.

FerrariHR

Slušaj ti jarane, ti laješ konstantno. Tako da si u prednosti po lajanju. Koliko po tvom i tvog drugog teleta razmišljanju ste vi stvorili neprijatelja na ovom portalu? Koliko slone? Šta sve ljudima ne govorite? Neodgojena prasadi. Jel ti to meni jarane prijetiš možda? Dođi i ti i povedi kolegu. Vjeruj mi da se ta ekskurzija neće svidit obojici, uvjeravam te. A sad odjebi i ti i on. Sa današnjim danom završava moje prepisivanje sa vama. Vi možete kenjat a nesmi vam niko odgovorit jer ste neki opasni tipovi. Odje…te oba i otidite na tečaj kulture.

Panzer

Dobro nadam se da ćeš se držat riječi o prestanku prepisivanja sa mnom inače nije Hrvatska Amerika jarane.

FerrariHR

Nemaj brige. Jedvo čekam. A to za Ameriku meni ništa ne znači..
Znam ja dobro vodit brigu o sebi i svojima. I bojim se Boga samo…
Tebe sigurno nisam. Vjeruj mi.
Živio jarane

F E R R A R I

Ne isplati ti se prepirat sa njima, nije bolest sve sto boli

paalfi

evo pozdrav i od mene…

Mike-ferrari

Ja sam ovdje vec 10god bar
Komentiram kad imam cajta
I nemam namjeru da odem

Panzer

Vratit će se rode, jednog dana.

dansla

Kako stvari stoje , izgleda da će Mercedes osigurati oba naslova prije ljetne stanke .
Još smiješnije – nije uopće šala !

sladjan87

Ovo nije F1 , ovo je komedija .

west 44

Tako se to radi,pobjeda s pola snage,sve riješeno do prvog zavoja a ostalo je krstarenje uokolo do cilja!!!

Gezamadjar

I još pobere rekord staze u utrci

mody

jeli ovo zadnja vn španjolske?

mika.KA

nezna se još..

bibinjac

Binoto toliko faljen od ferarista Arivabene je za te doktor nauka.

Mike-ferrari

Bas tako Binoto nas ubi od pola prosle sezone
Nismo mi imali auto za naslov nikad al smo barem tresli gace i stol o wolfa tu i tamo😂

Panzer

5-0. Ferrari je vreća za nabijanje, skupina diletanata koji ne znaju ništa, žive od stare slave i to dobro, tko god dođe ih pobjedi a oni se nadaju novom Schumacheru a od toga ništa. Mercedes se zajebava s njima, rastura ih iz trke u trku, jebe im majku već godinama a ovi se prijete iz godine u godinu sa usranom motkom, ne znam zašto ali me podsjećaju na jednog našeg prvoligaša.

papaya

I meni dođe da opsujem,ali brate ovo vjerojatno i mladi citaju…moze i bez psovke…nije odi misto za to….ferrari neposlozen trenutno…ali njihova dominacija je iato bila dosadna…oni su tako lako sa schumijem pobjedivali kroz boksove da je bilo predosadno…ljudi zaboravljaju,a sto se tiče Hajduka…on ce jednom doć na svoje,kad ga vlastiti ukućani stanu perušati…sportski pozdrav

svakako

Ma psujte slobodno i nesekirajte se za mlade
Jer veće djece od vas nema nigdi na ovom portalu.

Gezamadjar

Da mi je znati kojeg to prvoligaša?Ha ha

FernandoAlonso0506

Ferrari treba i mora da prestane već jednom ići na sigurno, u 21, najkasnije 22om krugu je Leclerc trebao po nove gume, medium, i onda bi se borio sa Verstappenom do kraja trke, a i prošao bi ga, al ne, mora se Vettel prvi uzeti u obzir, kako njega isturiti…
Još jedna trula taktika i “ponašanje” tokom trke za Ferrari, te kod OBA VOZAČA nespretan box….Enzo dragi….nadam se da mirno počivaš.

F1 fan

Welcome in F1 2014.
U Ferrariju treba otpustiti sve od vodstva ekipe pa do čistačica. Ama bas sve je trulo u toj ekipi

aprenrecaj

Ferrari najbolje da se okrene razvoju bolida za sljedecu godinu jer ove godine bolje od 3,4 i 5 mjesta izgleda ne mogu!!?

mody

postaje dosadno više gledat jedno te isto nadam se da ce u monaku bit razbijanja bar to, taktička utrka svih 5 utrka je bilo dosadno,, ferari se samo muči niti su na dnu niti vrhu mislim ako hamilton dobije još 3 utrke prvak je…drago mi je šta je na gp1 se prati uzivo utrka pratio sam preko mobitela sve sta je bilo vazno napisano je svaka čast. pogledat cu snimku , nema duela na stazi vodeci odmah se odvoje i adio,,,zanimljivo bude samo izmešu 10 i 15 mjesta,,, nadam se da nije ovo zadnja vn španjolske ne bi volio da… Read more »

mika.KA

bas je zanimljivo gledat utrke.
gledaš i nevjeruješ šta nam sve ferrari moze prirediti.

Mike-ferrari

Da tu imas pravo
Dovesti novu pogonsku novi pod nova krila i imati isti ili veci zaostatak kakav su imali na pocetku sezone
Naci da nitko tamo nije vidjeo da kad su skinuli nadogradnje prosle godine ponovo su poceli stiskati merc kako tako

mody

toto wolf good job lewis, ovaj bolid je space shutle i ova dominacija je veca od ferarija ired bulla po prosjeku,,lewis gazi sve on nema konkurenciju

mika.KA

sada treba gledat borbu ferrari vs r.bull

White Lion

Zaista dominacija Mercedesa postaje pomalo tragikomicna za F1 koja jednostavno ne dopusta promjene.
Cesto se pitam koji je smisao pratiti F1 i jednostavno nemam odgovora, vjerojatno je to samo navika iz nekih boljih dana ovog sporta.
Gledam jucer rezultate treceg kruga kvalifikacija i Mercedes bjezi cijele 2 sekunde 10-om, da nije tuzno bilo bi smijesno.
Ja vise i ne pratim gornji dio utrke vec pokusavam sto vise gledati sredinu poretka

mika.KA

hoces promjene!?
pa upravo ferrari nezeli drasticne promjene!!!!!
srezat buđet najbogatijim i svima isto!
evo im sada na!

White Lion

pa frende o tome pisem vec par dana kako FIA i vlasnici nagrađuju nesposobnost Ferraria uskracujuci time drugima mogucnost pravednog natjecanja i ono sto zelim najvise je pravedna raspodjela novca i da nema vise bogatog bonusa za neku povijest jer to ne postoji u niti jednom sportu

andrija9

Komentar Botasa nakon trke,nesto se cudno desilo kod starta..davno rekoh,ko god misli da ce se mercedesu desiti ponovo rozberg grijesi,ni najmanju mogucnost toga nece dozvoliti!!nakon restarta dva kruga po dvije sek brzi ham,cudno zar ne!!I da se razumijemo,naravno da mislim da je ham bolji,ali isto tako botas nije gori od rozberga da zaprijeti ham ali….ali ocon vreba sansu…samo to je danas vrijedno komemtara!I da,sam bolid i tim mercedesa,pa danas su ostali bili totalni amateri u odnosu na njih,i definitivno sezona za sampiona je zavrsena!!

klepesina

I treba LH da bude prvi vozac Merca jer smjesno je dat nekome koji i nije na istoj razini ni po brzini nit po bilo cemu da ima isti tretman sa 5 x svjetskim sampionom,naravno sve dok ovaj ima glad i zelju za pobjedama i naravno dok pokazuje brzinu sve ostalo je mlacenje po mudima….

mika.KA

o cem mi raspravljemo!???
o luji i bottasu tko ce biti prvi,kome ce dati prednost! alooo.. pustite vi wolffa da radi SAVRŠENO svoj posao.gledaj score na tablici a gledaj ferrari! jednostavno neshvatljivo ono sta oni rade.ovaj ga prvo štopa 5-6 krugova da bi ga nakraju IPAK propustio.mislim,pametnom dosta

Mike-ferrari

Ugovori ,politika ,managnent….

andrija9

Uvjek je i bio prvi vozac,i bez 5 titula,i treba da bude,u situaciji poput proslogodisnje!Govorim o ovoj godini i jedinoj sansi za ravnopravan duel na stazi!!

Desmosedici

Izgleda da su Bottasu “naštelovali” kvačilo za “dobar start”. A mogu zamislit koliko su tek Luju navili motor u ona dva kruga nakon restarta. Dobro, oni to rade vrhunski, gospodski, da se ne primjeti. Ferrari stalno radi pogrešne, zapravo po momčad štetne odluke kod međusobnih propuštanja svojih vozača.

mika.KA

ako je tako bilo u ferrariu u doba MS onda nije u mercu.da oni igraju tako prljavo vec bi lujo imao 7 naslova tj 6 naslova.

Desmosedici

Da živiš u jednom gradu na moru već bi bio najveći oriđino.

mika.KA

zivim zato u gradu na 4 rijeke 😉

Desmosedici

Kako tamo nazivaju “oriđinale”?

andrija9

Pocelo je da se radi iza kulisa,nista se ne prepusta slucaju!Ali da se ne primijeti ne,jos kako se vidi i osjeca od juce nakon kvalifikacija da to nije taj odnos kao do sada,samo prividno djeluje da je gospodcki jer auto kompezuje sve!!

NoOne

Rosberg jest dokazano bolji. Za jednu šampionsku titulu koja bi se trebala računati dvostruko jer ju je osvojio protiv Hamiltona i protiv nastojanja Mercedesa. I da, slažem se, sezona apsolutno gotova i nezanimljiva.

Mike-ferrari

Cestitke Mercu i hamiltonu
Sta reci Binoto i nadogradnje
Tresla se brda stali u govno
Uspio je ostati los gdje smo bili losi i pogorsati se gdje smo bili najbolji
Nove gume idu na ruku jedino mercedesu kao i prosle godine na ovoj stazi
Ali nije kod nas samo do guma jer i tu smo bili bolji od merca i cuvanja istih
Naci komplet sasija i bolid nevalja
Zalosno ali nema tko izazvati merc

scenario 7

Ferrari je imo još i kolko tolko dobar tempo tokom utrke s obzirom na deficit u kvalifikacijama, ali strategija je ponovo upitna kao i komunikacija vezana za vozače na stazi. U jednom trenutku je Paul di Resta rekao komentatorima da se u Ferrariu prepiru preko radija o tome jesu li ili nisu njihovi vozači na istoj strategiji… Nestvarno je da se to dešava takvoj momčadi u ovom trenutku.

mika.KA

zasto nestvarno!? prije realno

scenario 7

Ne ne.. Napisao sam nestvarno.

west 44

Majstore Ferrarijev tempo je bio najlošiji od prve tri ekipe da se razumijemo!!!

scenario 7

Ne, ne razumijemo..Bili su podjednaki s Red Bullom. Da Vettel nije napravio grešku u prvom zavoju Verstappen bi bio peti i tamo bi ostao do kraja. !!!

brasko

Čestitke Hamiltonu, Bottasu i Mercedesu. Ekipa u studiju je spomenula kako bi možebitno odustajanje jednog od Mercedesovih vozača moglo uvelike ići na ruku onom drugom obzirom na trenutnu formu Mercedesa. Kao što smo vidjeli 2016-te i Malezije. Isti vrijedi i za današnju utrku. Samo kvar jednog od Mercedesa može ih spriječiti od 1,2. I ne samo danas već i utrkama koje slijede. Moram čestitati i Maxu, ali i Sainzu. Što se tiče Sainza drago mi je šte je ostvario prilično OK rezultat pred svojom publikom. A što se tiče Maxa vrlo je očito da Gasly nije niti približno na Maxovom… Read more »

dooh7

Čestitke pobjedniku… Ferrari, šta reći, Max ponovo dobar.

papaya

Bit ce ovo gusto do kraja sto se tice merca..

klepesina

Ni blizu vidjeces oprat ce Ham kao sto i dokazuje prije boksa 12 i vise sekundi alloo o cemu dalje pricat jednostavno Ham je brzi u svakom trenutku kada treba

Desmosedici

Da, kad mu naviju motor koliko treba da pobjegne od DRS-a i Bottasa.

mika.KA

i ako je tako bilo isto ODLICANA odluka.cemu riskirat dvoboj merca!?
ajd bolje gledaj u svoje dvoriste,mattiu kako savrseno radi svoj posao 🙂 🙂

papaya

Ali bottas je dominantno odradia Baku…nemos reć…neznam sto se tribalo desit da ga ham uhvati…tako da moze takvih situacija još biti

madgalico

Cestitke mercedesu i maxu! Ferrari je postala totalna komedija… Nije ovo vise staza za ove nove bolide. Trebaju siroke staze u zavojima sa duzim pravcima da drs dodje do izražaja kad smo vec ovisni o tome. Ako mecka ne bude imala kvarova mogli bi 1-2 biti do kraja sezone hehe

Gezamadjar

treba proširiti zavoje da se i Vettel ugura između prva dva,a onda i R.G. ima mjesta za svoje odbijance

madgalico

Vettelu treba kraj svake staze jedan lunapark sa vrtuljkom…hehe

rovaccccc

Vetelu izgleda jedina briga kolega.Na startu Vetel izletio a Leclerc prosao Maxa i taman trebao proci Vetela ovaj ga blokira i obojicu onda predje Max.Ferrari ispada smijesan u svakom pogledu.

mika.KA

hahahaha….
čestitke marcu,luji,bottasu!!!
a čestitke i maxu 😉
ferrari sve dublje i dublje pada.dobra nadogradnja!

Gezamadjar

Tak se radi u Italiji rekao bi moj bivši direktor

Related Posts