Vettel zaokružio predsezonska testiranja najbržim vremenom

Sebastian Vettel je bio najbrži na četvrtom danu drugog predsezonskom testiranju. Ovim danom su završili predsezonska testiranja i sada čekamo Melbourne i početak nove F1 sezone.

Na drugom i trećem mjestu su bili vozači Mercedesa, Lewis Hamilton i Valtteri Bottas. Četvrti je bio Nico Hulkenberg u Renaultu.

Max Verstappen i Red Bull su danas odvozili samo 29 krugova zbog problema s mijenjačem.

Cijeli tijek današnjeg dana možete pogledati klikom ovdje.

25 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Ove sezone će biti ono što sam vam već pričao..Beep..Beep..Rosso opaco kao Ptica trkačica ispred Coyota kalais srebrene boje. Hahahaha!

west 44

Campioni macaroni!!!

Desmosedici

… e Aldo Costa mangia i maccheroni … e costruisce la Mercedes. Hahahaha!

Panzer

Šta ćeš ti tope jedan pričat, poklopi se ušima i naguzi!

Desmosedici

Herr Gruber vi se voljela naguzit..traži Renea. Hahaha!

White Lion

…i tako 10 dana baljezganja kako je Mercedes miljama daleko od Ferraria je u samo 2 kruga palo u vodu, neki nikad nece nauciti. Ono sto je zanimljivo u svemu je to da je Ferrari cak ostao na stazi bez goriva sto znaci da su upravo oni radili te takozvane “glory run” ocito kako bi malo uplasili konkurenciju i pomrsili im nacin rada, ali Mercedes je veca auto kompanija od Ferraria i ocito imaju isti nacin rada svake predsezone gdje su im ocitanja i upoznavanje rada samog bolida vazniji od same brzine jer su svjesni da ju imaju. Mislim da… Read more »

TORPEDO

Možeš svašta reć o Ferrariju…da su uglavnom šlampavi,da često izaberu krive vozače,da im se dešavaju razne bedastoće…ali da je Mercedes veća kompanija od Ferrarija…mogu se samo nasmijati na neznanju 🙂
Ferrari je mit…on je iznad svih koji su se natjecali i koji će se tek natjecati…imaju patinu na sebi koja traje neprekidno 69 godina.
Sjetimo se samo imena prvaka koja su je tkala…Alberto Ascari,Juan Manuel Fangio,Mike Hawthorn,Phil Hill,John Surtees,Niki Lauda,Jody Scheckter,Michael Schumacher,Kimi Raikkonen.

White Lion

Mercedes je najveca autokompanija na svijetu covjece, o cemu ti pricas ???
Njihov godisnji buđet je veci od 90% drzava svijeta i njihovi resursi su daaaaaaaaaaaaaleko veci od Ferrarievih.
Kad je F1 imala svoje pocetke i kad je Mercedes kao danas imao svoju momcad bili su najbolji, kasnije kad su samo proizvodili motore u paketu sa McLarenom su imali najdominantniji bolid ikada.
Nikad vise naglas nemoj reci da je Ferrari veci od Mercedesa osim ako ne zelis da te ljudi sprdaju i gledaju kao seoskog klauna

mika.KA

najcesci izgovor za šlamperaj u ferrariu je:mi smo najtorfenija momcad,jedini od pocetka u f1,itd!! woow i šta onda?!
uzmi prosjek odvozenih utrka i pobjeda pa ces vidjeti koliko su uspjesni!!

TORPEDO

Tradicija je opasna stvar

mika.KA

istina,zna se po cemu je mercedes poznat!

TORPEDO

1.Najveća autokompanija na svijetu je Volkswagen,odmah zatim je Toyota,a tek onda Daimler i odmah iza njega Ford,pogledaj malo statistike vrijednosti…toliko o najvećoj autokompaniji. 2.Za 2018 godinu…Mercedes je za svoju ekipu u F1 izdvojio 450 miliona eura,Ferrari “samo” 430 miliona. 3.Mercedes je u F1 ušao 1954 i izašao 1955 zbog pogibije njihovog vozača Pierre Levegha i 80 gledatelja na utrci 24 sata le mansa.Prvak svijeta 1954 Juan Manuel Fangio vozio je do pola sezone automobil Maserati a drugu polovicu Mercedes i postao prvak,dok je 1955 postao prvak sa Mercedesom. 4.Mclaren je sa Mercedesovim motorom bio prvak 1998,1999 i 2008…ako su bili… Read more »

mika.KA

po cemu je Volkswagen no.1?
broju prodanih komada? ili ?
to smece od auta nemozes nazvati autom nego traktorom!

Desmosedici

Pogrešno ste usmjerili ovu diskusiju. Priča je o takmičenju F1 a ne o veličini i moći kompanija. Ferrari je jednostavno najveća institucija u F1, najstarija i najtrofejnija momčad. Toyota i VW su veće autokompanije od Daimlera i od FIAT-Cryslera, ali ih nema u F1. Toyota je pokušala, uložila velike novce, nije uspjela..ne znam zbog čega, vjerojatno je vodila pogrešnu kadrovsku politiku. Činjenica je da unatoč moći, novcu, nije uspjela. Mercedes je bio pametniji. Pokupio je znanje od Ferrarijevih bivših kadrova, FIA i F1 su mu pogodovali da uspije u F1 jer im je bila potrebna jedna takva jaka kompanija..i to… Read more »

mika.KA

stara prica se ponavlja!

west 44

Kaže ovako Binotto;Mercedes će imati vrlo snažan automobil u Melbourneu!!!Pouzdanost brine Talijane nakon slomljene felge,problema s hlađenjem,pregrijavanje ispuha,električni sustav i zato se ne osjećaju optimalno pripremljenima i moraju napravit domaću zadaću .

aprenrecaj

Ja smatram da se u ovoj sezoni lome koplja,karte ce se dobrano izmjesati i moguce da onaj tko je bio na vrhu padne u sredinu,a isto tako i obratno,uglavnom veselim se novoj sezoni,pa neka bolji pobjedi iako smatram da ove god.mercedes vise nece biti na samom vrhu,Ferrari je s Leclercom jednostavno predobar,a ove djecje bolesti ce do pocetka sezone pasti u zaborav ….lp do pocetka showa!!

west 44

Otkud ti znaš kakav je Ferrari s Leclercom i obratno to još nitko nije vidio pa ni ti tako da će se to tek pokazat!!!

mika.KA

sve je predvidio (naravno kako bi on htio)!
mercedes je u sredini poredka,ferrari bez konkurencije na prva dva mjesta,nema problema itd… ma savrsenstvo!

west 44

Eeee što je babi milo to joj se i snilo pa tako i njemu!!!

aprenrecaj

Leclerc je prosle godine pokazao od cega je napravljen!Hamilton je prosle godine imao srece,prije svega zbog par Vettelovih pogresaka,a i zbog svog momcadskog kolege beskicmenjaka koji i kad je mogao pobijediti nije smio,pametnom dosta ….. 🙂

Pratiteljcro

Gdje je sreca ako protivnik napravi njesra? 🙂 Nema je jer su tu pogreske od protivnika… A sto se Leclerca tice, za mene je decko previse overhyped. Pobjedio je “velikog”(LMAO) sonyericsona koji je dobio pedalu iz F1… bilo je tu fantasticnih poteza od leclerca nemogu rec da nije, ali svejedno koliko buke se dize oko njega… po meni barem malo neopravdano. U gp2 sezoni od 22 utrke pobijedio je u samo 7! Lujo je pomeo sa 15 pobjeda od “samo” 20 utrka u GP2 i tu se moze rec da je “ta i ta” osoba materijal za nesto posebno…Nevidim Leclercov… Read more »

Pratiteljcro

@aprencaj U pravu si za botaru… U mojoj knjizi nakon Bahraina i onog nepostojeceg napada u zadnjem krugu….meh vozac

mika.KA

aprenrecaj,istina da!imao je lujo srece vec 5sezona.ms je imao još vise srece!
francuska je imala srece protiv hrvatske.da nisu zabili 4 gola mi bi ih pobjedili 2-0 i bili prvaci!!

Desmosedici

Lupaš gluposti. Ferrari ne pravi sebi felge, to radi O.Z. ..kao i za Mercedes i za većinu grida..a te ostali problemi su benigni, za to su služila testiranjai to će sve biti otklonjeno do Melbournea.

Related Posts