Sainz: Možemo biti ponosni i zadovoljni obavljenim poslom

Novi McLarenov vozač, Carlos Sainz u ponedjeljak je odradio prve krugove u ovogodišnjem bolidu svoje nove momčadi. Za razliku od proteklih nekoliko sezona, u McLarenu su imali razloga za zadovoljstvo jer je sve išlo prema zacrtanom planu. Čak štoviše, Sainz je na kraju postigao drugo vrijeme prvoga dana testiranja, a ono što također treba naglasiti je činjenica kako su tek dva vozača odradila više krugova od McLarenova Španjolca koji ih je nanizao ukupno 119.

“Mislim da svi u momčadi možemo biti sretni i ponosni s poslom koji smo odradili tijekom prvoga dana testiranja.” započeo je Sainz.

“Naporan rad tijekom zime i naša nastojanja da bolid bude u potpunosti spreman za početak testiranja su se isplatila. Tijekom današnjega dana radili smo duže stintove i prikupljali informacije bez gotovo ikakvih problema. Samim tim možemo reći kako je ovo dobar početak zbog čega smo svi zadovoljni, i mi koji smo ovdje na stazi ali i oni koji su također naporno radili i koji nas podupiru iz Wokinga.” nastavio je španjolac.

Osim optimističnog početka Sainz je progovorio i o profesionalizmu i kvaliteti koju je uočio po dolasku u McLaren iako je momčad proteklih sezona prolazila kroz teško razdoblje.

“Čim sam došao shvatio sam kako ova momčad ima znanje i kvalitetu i to nikada nije bilo upitno. Čak i prije nego sam došao imao sam povjerenje da ova ekipa može napredovati.”

Za kraj, Sainz je ipak reagirao trezveno spustivši loptu na zemlju i naglasivši kako unatoč dobrim pokazateljima i dobrim performansama momčad još uvijek nije na razini na kojoj bi htjeli biti.

“Iako smo postigli dobar rezultat, po pitanju performansi još uvijek nismo tamo gdje bismo željeli biti i pred nama je svakako još dug put razvoja.” zaključio je Sainz.

 

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
scenario 7

Malim koracima samo naprijed guraju marljivi radnici iz Wokinga. Kad sam vidio broj krugova prvog i drugog dana, mislio sam da sanjam. Pa onda jos bili i najbrzi kroz Speed Trap. Nadam se da ce se dobra forma protegnuti kroz cijelu sezonu ovoga puta.

Desmosedici

Mora biti dobar bolid kad ima FIAT usisnike. Hahaha! Veselim se što se Mclaren popravlja. Još samo da mu se vrate ovi navijači..prebjezi, podrepi što sad navijaju za Mercedes.

White Lion

Nakon toliko godina McLaren napokon ima dobra testiranja i to nas sve posebno treba radovati, a mene kao njihovog velikog simpatizera je odusevilo iako znam da je sve ovo samo pocetak povratka na stare staze pobjeda

Related Posts