Daniil Kvjat najbrži trećeg dana testiranja u Barceloni!

Najbrži trećeg dana prvog predsezonskog testa u Barceloni je bio Daniil Kvjat u Toro Rossu.

Iza njega su se smjestili Kimi Raikkonen(Alfa Romeo) i Daniel Ricciardo u Renaultu. Tek četvrti u poretku je završio Ferrari koji je danas vozio Sebastian Vettel. Razlika je bila u komponenti guma, Kvjat je vozio na C5(najmekšoj), Raikkonen i Ricciardo na C4 a Vettel na C3.

Kada pogledamo prema začelju poretka iznenađujuće vidimo Mercedes pri dnu poretka, i to s oba vozača. Jedini sporiji od njih je bio George Russell u Williamsu koji je danas dopremljen u Barcelonu.

Prema broju krugova opet su prednjačili u Mercedesu, kao i jučer. Ferrari je isto puno krugova odvozio a najmanje je naravno Williams koji je vozio samo poslijepodne.

Za naglasiti je to što je momčad Haasa danas imala puno problema s bolidom te je više puta bila pokazana crvena zastava zbog njihovog zaustavljenog bolida na stazi.

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mika.KA

ferraristi na koljenima..nisu prvi!!!
a oni se vec nadali da imaju pobjednicki bolid 🙂 🙂 kako bi rekli brz i pouzdan ..hahaha

west 44

Nije li i prošle godine na pred sezonskim testiranjima Mercedes zaostajao 1,220 sek iza Ferrarijevog najboljeg vremena .Izgleda nekima kratka pamet!!!

Desmosedici

Jesi vidio one oznake C3 i C5? To ti je kao da jedan obuje opanke a drugi sprinterice. Tko će biti brži? Treba li Vakultet za to? Hahaha!

mika.KA

onda je lujo bio bos!? koja je njegova oznaka guma?

Desmosedici

On je vozio na Engleskim opancima, zato je bio onako spor. Hahaha!

FernandoAlonso0506

a Mercedes ko Mercedes, radi svoje nešto tajno i ćuti…najednom kad u Q2 u Melburnu naprave isto ili brže vrijeme od Ferrarija xD

mika.KA

onda ce opet plakat da imaju party mod 🙂 🙂

Desmosedici

Ove će sezone biti demodirani. Hahaha!

Desmosedici

Gledaćete Winchestercu ispred sebe. Ferrarijev ispuh sa one dvije cijevi jedna poviše druge mi izgleda kao puška Winchesterca.

Desmosedici

Bolid lijepo izgleda sa ovim FIAT/Alfa usisnicima. Još da mu je ugradit Macchina 064, gdje bi mu bio kraj. Hahaha!

Related Posts