Alonso: U sljedećoj sezoni očekujem konkurentniji McLaren

Prilikom drugog dolaska Fernanda Alonsa u McLaren, najavljivalo se kako će novo partnerstvo Honde, McLarena i Alonsa Španjolcu omogućiti dolazak do toliko željenog trećeg naslova svjetskoga prvaka.

Nažalost, ono što je McLaren u vidu svoga bolida pružio Alonsu bilo je dostatno za borbu, ali ne za postolja i pobjede nego u početku za završavanje utrka, a kasnije u tek nešto boljoj varijanti, za osvajanje pokojeg boda. Sve u svemu puno premalo. U međuvremenu, u McLarenu više nema Honde, a uskoro ni Alonsa, no ono što još više zabrinjava je činjenica kako osim spomenutog dvojca na vidiku nema ni dobrih rezultata, vrijednih renomea ove slavne momčadi.

Uoči svoje posljednje utrke u Formuli 1, Alonso je prokomentirao McLarenove izglede za sljedeću sezonu kada će u bolide uskočiti potpuno nova vozačka postava SainzNorris. Za početak prokomentirao je slabu formu ovogodišnjeg bolida, posebice u drugom dijelu sezone.

“Prilikom realizacije ovog projekta, zauzeli smo jedan smjer koji očito nije dao rezultate kakve smo predviđali. Napravili smo neke kompromise na bolidu kako bi s druge strane dobili više performasni, no nažalost to se nije dogodilo.”

Upitan o izgledima McLarena u novoj sezoni, Španjolac je bio prilično optimističan.

“Očekujem kako će bolid u sljedećoj sezoni biti puno konkurentiji. Od srpnja radimo na bolidu za 2019., testiramo dijelove i komponente i prema onome što za sada možemo vidjeti, čini se kako smjer koji je određen u razvoju, daje dobre rezultate.”

Bitno je da u ovom trenutku znamo u čemu je problem i koji su glavni nedostatci. Prilično sam siguran kako će momčad u sljedećoj sezoni biti puno kompetitivnija.” pojasnio je Alonso.

 

 

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
AngelaJiang

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef.

posjetiti>> http://www.WebJob33.Com

modesto

zbogom alonso i sretno ,šteta zadnje 3 godine je mclaren bio kanta,,,

Related Posts