Mercedes razmatra uvođenje momčadskih odredbi

Mercedes će nakon nadolazeće utrke u Italiji razmotriti mogućnost uvođenja momčadskih odredbi kojima bi Valtteri Bottas pomogao svom momčadskom kolegi u borbi za naslov.

Trenutno oba vozača dijele isti status unutar momčadi, ali zbog sve većeg pritiska momčadi iz Maranella, Mercedes će možda biti primoran promijeniti svoje dosadašnje stajalište. Finac trenutno zaostaje 87 bodova za Lewisom Hamiltonom, a do kraja sezone je samo osam utrka i 200 raspoloživih bodova.

Sebastian Vettel je svega 17 bodova iza Lewisa Hamiltona, a mnoge od predstojećih staza ne odgovaraju karakteristikama Mercedesovog bolida.

Kada je tijekom VN Belgije bio upitan o davanju statusa drugog vozača, Toto Wolff je potvrdio da će rezultati VN Italije u tome odigrati ključnu ulogu.

“Mrzim to raditi, protivi se mojim trkaćim načelima. Pričekajmo rasplet situacije u Monzi, nakon toga ćemo razmatrati o tome trebamo li usmjeriti sve snage na jednog vozača,” rekao je Wolff.

Wolff je priznao da se Mercedes suočava s nedostacima svog bolida u borbi s Ferrarijem, zbog čega je uvjeren da Hamiltonova prednost u prvenstvu nije dovoljna za miran put do osvajanja još jednog naslova.

“Nisam siguran da imamo dovoljnu prednost. Unatoč svemu, još je osam utrka do kraja, i sada je vrijeme da pokažemo svoje performanse i odgovorimo na pitanja,” zaključio je Wolff.

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike-ferrari

😂😂😂
To stvarno gori pod guzicom pa nemaju toliki zaostatak bar iz onoga na stazi sto se vidi
Kud trce pred kola sa takvim glupostima

sladjan87

Sto je ovo . 1 travanj ?

cooper

Vidim ovdje nis novo, milKa i dalje na apaurinima…:)))

mika.KA

a ti bi i ostao B! blago tebi

cooper

Milka sjedi jedan…

147 kt

A trebalo bi poznavat i onu drugu stranu velikog M.S. kao humanitarca i dobrotvora, a ne pricat o nekim ne sportskim potezima koji su se vukli od strane ekipe. Normalno taj nazovi prljavi veš se stalno izvalci i servira kad je Ferrari u pitanju. Dok se Mercedesov trpa pod tepih. Nebi bas bilo zgodno da se o njemu prica. Ipak je to veliki MERCEDES. Best or nothing. Kao sto i sama reklama govori.

mika.KA

sve ok za privatni zivot ali ja ga spominjem kao vozaca a za ostalo kapu skidam!

west 44

Samo za informaciju jedini koji još financijski pomaže Schumachera je Mercedes a Ferrari je digao ruke od njega još prije četiri godine tako da Talijani nisu baš sentimentalni prema svom prvaku kad je lova u pitanju!

josip599gtb

Pa jasno kad je Schumacher pripremao pobjednilki bolid od 2010 do 2012 da bi onda šminkerčić sjeo za upravljač i krstario do poklonjenih naslova

147 kt

01.04 je davno prosao. Mozda ih je struh kak bi Kumpic rekao Crnom Džeku.

pila

fakat, jeli se on pravi lud ili..?!!
a opet divim se ljudima koji imaju motivaciju da se trkaju a znaju da su broj 2 i da u dominantnom bolidu nikad nece osvojiti titulu…mozda samo vole da voze auto

mika.KA

mozes si misliti kako je onda bilo svim šumijevim kolegama,kako je sada kimiu!?
ona scena kada je baricelo par metara prije cilja stao na kocnicu da propusti “velikog” ms!!

147 kt

Taj veliki M.S. je u svojoj karijeri napravio vise nego sto budu ova sadašnja i buduća ekipa.

mika.KA

to mozes reci kada ovi odu u penziju!
da je lujo imao takve privilegije kao MS sada bi se borio za 7 titulu (da su rosbergu zabranili i alonsu).

Desmosedici

Jeli ovo neka šala?

Related Posts