Lauda: Raikkonen je brži od Vettela

Legenda Formule 1 Niki Lauda priznaje kako Kimi Raikkonen izgleda snažno ove sezone.

To je unatoč činjenici da je njegov momčadski kolega Sebastian Vettel, koji je vodeći u prvenstvu, pobijedio u prve dvije utrke sezone.

“Gledamo Vettela boljeg nego ikad,” rekao je Gerhard Berger.

“On je poput vampira. Jednom kada osjeti krv i pobjedu, napravit će sve kako bi to i dobio.”

Berger kaže kako Vettel ima najbolje predispozicije da osvoji svoju pet titulu najboljeg na svijetu.

Ali Lauda ipak kaže kako i drugi Ferrarijev vozač ima dobre šanse ove sezone.

“Moramo pratiti što Ferrari radi,” rekao je.

“Vettel je osvojio dvije utrke, ali Raikkonen je brži.”

 

 

16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
catalunya1996

Aha, kao što je i Bottas brži od Hamiltona

marcos

Da,i kao što je Alosno brži od Masse…

marcos

Alonso,jbg

sladjan87

Dajte argumente ! Po cemu je brzi ? Navijac sam Ferrarija ali spustite se vec jednom , Kimi je broj 2 i to je to . Vetel je klasa za njega .

Desmosedici

Kimi je dobro počeo sezonu, dosta je i brz, ali Seb uvijek kada je potrebno napravi onu malu razliku da bude ispred njega. To je to i tako treba da bude. Neka mu Kimi pomogne u lovu na titulu Weltmeistera i Scuderii za konstruktorski naslov i biće dobro.

sladjan87

Utrka je pocela , a vi experti samo lupajte minuse . Kimi je zaista brzi pogotova na startu .

Desmosedici

Michael Schumacher, Niki Lauda i Alberto Ascari, to su tri najveća vozača Scuderie Ferrari, pa onda slijede ostali. Čekamo Seba da im se pridruži.

F1 Driver

Pa ako cemo realno ovo nije daleko od istine. Iako Lauda nekad svasta govori, mislim da je Raikonen sada bio mnogo uverljiviji od Vettela, realno su ga drugi zeznuli i okolnosti. U Australiji imao odlican tempo ali zeznuo ga boks kao i Hamiltona.U prosloj svi smo videli sta se desilo , nije bila Kimijeva krivica oko onog haosa u boksu, A evo i sad vrlo lako bi mogao da pobedi ako gledamo cistu brzinu i ako mu bude dozvoljeno u Ferrariju. Mislim da bi glupo bilo braniti vozacima da se trkaju u Ferrariju odnosno privilegovati sada vec an pocetku jednog… Read more »

BMWjac

Niki Lauda je na funkciji neizvršnog predsjednika Mercedes AMG Petronas momčadi, što bi u prijevodu na hrvatski značilo da ima samo počasnu funkciju. Iako Mercedes pokušava prikazati drugačije, Lauda o ničemu ne odlučuje, niti ga se išta pita. On u stvari, za dobru plaću, prostituira svoje ime i ugled bivšeg višestrukog svjetskog prvaka obavljajući “promotivni prljavi posao”. Govori ono što Toto Wolff ne smije javno reći. Zbog toga, nitko ozbiljan, Laudine izjave ne shvaća ozbiljno.

rovaccccc

Sasvim logicna izjava.
Naravno da bi on volio da Kimi uzima bodove Vetelu.
Ali nema od tog nista.
Kimi i kad bude brzi farari nece dozvolit da bodovi ne idu na konto ovog koji je u boljoj situaciji.

Micho8

Ovo je prvi znak poštovanja prema Ferariju i Vettelu jer Mercedes zna kakav motor ove godine posjeduje momcad iz Maranella,odnosno formulu koja može parirati ,ako ne i prestići njihovu.

banne

Verujem da ima jak razlog za ovakvu tvrdnju…svakako ne mislim da prica napamet…

mika.KA

lauda,mislim da imas veliki problem u svom dvorištu (0.500sec)!!!

F1 fan

Da brži je, vidjeli smo to već prošle 3 sezone, a i prve dvije utrke 😂

Vuk

Na Laudine izjave se ne peca ni Kimijev sin. Uz duzno postovanje svega sto je ucinio kao veliki sampion F1, ovakve opaske koje nijesu dobronamjerne mu ne trebaju. Ne pristoji to sampionu, treba da prepusti ovakve izjave Helmutu Marku, a ne da se strpava u isti kos sa njim!

Chik

Kimi je brži, ali ne želi to pokazati.

Related Posts