F1 potvrdila promjenu termina utrka

Kao što se i pisalo proteklih dana, čelnici Formule 1 su odnijeli odluku o promjeni termina utrka.

Od Melbournea će sve utrke započinjati deset minuta nakon punog sata, odnosno od 15:10 što je sat i 10 minuta kasnije od starog termina. Menadžment Formule 1 je iznio svoje razloge promjene termina.

“Pojedine televizije započinju prijenos točno u sat, te stoga uskraćuju gledateljima napetost i emocije koje se mogu osjetiti minutu prije početka same utrke.”

“Zahvaljujući ovim promjenama, televizijski gledatelji će se približiti momčadima i vozačima te potpuno uživati u spektaklu koji se nudi prije gašenja crvenih svjetala.”

Jedina iznimka će biti VN Francuske koja će biti pomaknuta u 16:10 sati kako bi se izbjeglo preklapanje s nogometnom utakmicom između Engleske i Paname na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a na ovom linku možete pogledati tablicu koja pokazuje raspored treninga, kvalifikacija i utrka za nadolazeću sezonu.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Visitor

Liberty Media palnira uništiti F1,počeli su sa ne baš popularnim potezima.

Diabl008

a nisu bome ni mislili da lokalne utakmice počinju u 4, pol 5, pet. sve su ujebali, a i znalo se da je poslije ručka f1.

gogo

Stvarno ovo je glupost ili obrazloženje nije dobro prevedeno.Pa ne možemo trku gledati prije samog početka.Drugo.Tih deset minuta je nema ama baš nikakav smisao jer smo pred televizorom sat prije starta.Treće 15 sati i 10 start to znači da ništa drugo poslije podne ne može da se vidi na TV.Glupost,glupost i opet glupost.

dansla

Koja glupost , nisu pomislili da će te pojedine televizije možda sada emitirati od 15:10 !
Ako će neko prenositi prije utrke , prenosit će , nebitno da li je to puni sat ili sat i 10 .

paalfi

Neznam po meni glupost teška… Šta može natjerati tv kucu koja prenosi prenos F1 da upravo u tih 10 minuta od recimo 15 do 15:10 pušta reklame i opet se nebude vidjelo to šta su si oni zamislili. Umjesto da su se dogovorili upravo s njima kad smiju i koliko smiju puštati reklame i koji dio se mora vidjeti na tv….. a ne da od utrke koja traje dva sata ti gledaš jedan sat ostalo reklame, meni nema gorega od našeg prenosa, kako sam jedanput znao pisati, niti ću ja kupovati onu stolariju,niti uzimati max tv, niti koristiti ono ulje… Read more »

mika.KA

hvala K vise nema budenja u 07.00.!
makar po meni opravdan razlog sta su 10min pomaknuli start.ima nesto u tome,napetost,itd

mclaren123

Mislim da nisi skužio da na linku pišu lokalna vremena utrka. Australija je po našem vremenu u 7.10 start utrke, isto tako i Kina, Japan je u 6.10.

mika.KA

izgleda,šteta.bilo bi preidealno da se cijeli svijet ravna po europljanima.

Navijac

jedino da trka vozi po noći…

Related Posts