Domenicali: “Ispred Pereza je odlična karijera”

Sergio Perez, član Ferrarijeve vozačke akademije i vozač Saubera, skupio je ove sezone osam bodova. Danas će sjesti za upravljač dvije godine starog Ferrarija (F60) i odvoziti test na stazi Fiorano.

“Kao što znate, Sergio je član naše vozačke akademije i mislim da ove sezone obavlja odličan posao. Dajemo mu priliku da sjedne u F60 kako bi bolje upoznao situaciju i poboljšao tehničke sposobnosti.”

Domenicali je naglasio kako vjeruje da je ispred Meksikanca velika karijera:

“Mislim da on ima velike šanse da ostvari veliku karijeru.”

Zanimljivo, danas će u F60 sjesti i Jules Bianchi, također član Ferrarijeve vozačke akademije, a trenutno vozač u GP2 seriji. Između njih dvojice vjerojatno će se tražiti nasljednik Felipea Masse za 2013. godinu.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
nino

ma trebo bi on u ferrari haah

pospani gad

Kako se Ferrarijevoj upravi sviđa meksički sponzor, hahahaha…..
Ludilo brale, kao Sergio je naj-naj, od svih mladaca….. ali taj Telmex je tako privlačan, da ga je na par godina imati u svome okrilju….. u svojoj momčadi….

ninno

eh da.. kad bi bio talijanski vozač u Ferrariju.. nema tko ne bi htio takav scenarij.. mislim da je Perez dostojna zamjena za Massu a sad vidjet ćemo.. bio bi to zanimljiv momčadski dvoboj između njega i Alonsa..

Ivan Šurbek

Ovaj dečko i fizički sliči na Massu. Volio bih vidjeti Talijana u Ferrariju, ali nema baš mnogo Talijanskih vozača koji bi mogli adekvatno zamijeniti Massu. Osim ako ne bude na pomolu neki “Talijanski Hamilton” sa podrškom Luce di Montezemola.

Robert

Zamjena za massu?? pa on je 2 puta bolji vozač od alonsa!!

Don

Pokazuje naznake napredka..

Dosta brz, volio bih ga vidjeti u Ferrariju

GT

Taj će u Ferrari uskoro!

robojde

konačno zamjena za masu?

Related Posts