VIDEO F1 mehaničara Martina Nađa: Kome odgovara Losail?

Treći trkaći vikend u nizu, okrugli 20. u ovoj sezoni, donosi nam povijesnu prvu F1 utrku na stazi Losail u Kataru.

Nakon uzbuđenja na američkom kontinentu i utrka u SAD-u, Meksiku i Brazilu, karavana Formule 1 preselila je u Aziju, gdje će se održati posljednje tri utrke ove izuzetno zanimljive sezone.

Prvi put u povijesti jedna utrka Svjetskog prvenstva vozit će se Kataru, a veliko je pitanje uoči ovog Grand Prixa kakvo ćemo utrkivanje gledati na stazi Losail i kome će ta staza najviše odgovarati.

Situacija u Svjetskom prvenstvu i dalje je sasvim neizvjesna pa u poretku vozača Max Verstappen ima 14 bodova više od Lewisa Hamiltona, dok je u prvenstvu konstruktora Mercedes 11 bodova ispred Red Bulla. Također, ne treba zaboraviti na borbu Ferrarija i McLarena za treće mjesto, iako je Ferrari nakon Brazila digao prednost iznad 30 bodova, dok su u borbi za petu poziciju bodovno poravnati AlphaTauri i Alpine.

O stazi Losail, očekivanjima od VN Katara, ali i svim drugim F1 aktualnostima govori u svojoj novoj video najavi bivši F1 mehaničar Martin Nađ. Pogledajte njegovu najavu vikenda u nastavku…

Naslovna fotografija: By Trinidade – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25913855

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
robif

A nikome…ove zadnje tri utrke su mi baš bljak,glavno da se Arapi isfuravaju(baš su simpa👎👎👎👎👎).a toliko ljepih staza,ali….kako se ono kaže?Para vrti tamo gdje burgija nemre

Related Posts