Russell definitivno ostaje u Williamsu i sljedeće godine

George Russell ostat će u Williamsu i sljedeće sezone, nakon nagađanja o njegovom položaju i “zbrke” oko njegove budućnosti s timom. Williams je još u srpnju najavio da će Russell i Nicholas Latifi biti zadržani u postavi vozača i 2021. godine, iako je to bilo prije promjene vlasništva momčadi.

Vozač Racing Pointa, Sergio Perez, pojavio se posljednjih tjedana kao kandidat za Russellovo mjesto, potencijalno donoseći financijsku potporu koja bi pomogla novim vlasnicima momčadi. Iako je Russell rekao da se ne brine za svoju budućnost, Williamsov Simon Roberts odbio je potvrditi da će postojeći vozači ostati i za sljedeću godinu. No, Roberts je uoči ovotjedne utrke potvrdio da će Russell i Latifi ostati s Williamsom i 2021. godine

“Vjerojatno sam prošli tjedan izazvao malo zbunjenosti, žao mi je zbog toga. Nismo baš željeli komentirati položaj vozača. Ali kao što je George rekao, a i Claire Williams je to objavila ranije ove godine, te se ništa nije promijenilo.”

“Ovo je naša postava vozača za ovu i sljedeću godinu. Jako smo sretni s njima i radujemo se daljnjoj suradnji s njima”, rekao je Roberts.

Russell je prošlog vikenda rekao kako očekuje da će Williamsovi novi vlasnici razjasniti njegovu budućnost i da vjeruje da je većinu nejasnoća o njegovoj budućnosti širio “uži kabinet” Sergia Pereza.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Pratiteljcro

Kakva steta vozit ce kantu jos jednu godinu..

Related Posts