Novi američki ratni brodovi su uplovili u World of Warships sa novim ažuriranjima

1- listopad (30. ruj), 2020 –Na World of Warships dolazi nova snažna podgrana američkih ratnih brodova danas dolazi u ranom pristupu s ažuriranjem 0.9.9, uključujući Kansas razine VIII i Minnesota razine IX. Oni su dio novog događaja s američkim ratnim brodovima. Ažuriranje također uključuje nove smjernice, nadogradnju pomorske bazne luke i novu sezonu Bitki Klanova

Novi World of Warships trailer možete pogledati ovdje https://www.youtube.com/watch?v=xqLiNXJg5FA&t=34s

Novi američki ratni brodovi odlikuju se snažnim glavnim naoružanjem, dobrom protutorpednom zaštitom i velikim manevarskim sposobnostima. Međutim, iako je njihovo kormilo vrlo odzivno, brodovi su prilično spori za svoj tip. Brojne topničke baterije s solidnom salvom i pristojnim dometom pucanja, što dolazi nauštrb duljim vremenom punjenja pištolja. Ratne brodove čini cjelovitima njihova je pristojna protuavionska obrana koja se može pojačati potrošnim materijalom za protuavionsku vatrenu obranu.

Igrači mogu steči VIII Kansas ispunjavanjem Direktiva, a IX Minnesotu otvaranjem nasumičnih snopova u Oružariji u zamjenu za Zlatnike. Izvršenjem Direktiva igrači mogu dobiti Američke Žetone, novi privremeni resurs koji se može zamijeniti za svežnjeve i druge nagrade u Oružariji, uključujući i trajne kamuflaže Gold Eagle za američke ratne brodove.

Novo ažuriranje također započinje novu sezonu Bitki Klanova u formatu 7 protiv 7 za brodove razine X. Nadalje, zapovjednici divizija sada će imati dodatne mogućnosti da pozovu plaćenike – igrače izvan svog klana da se pridruže njihovim divizijama za bitke u klanu.

Izlaskom Ažuriranja 0.9.9, igrači će također moći igrati na svim poslužiteljima World of Warships unutar jednog klijenta igre, bez potrebe za instaliranjem zasebnih instanci igre za svaku regiju. Poslužitelj igre odredit će trenutno odabrani račun u Wargaming Game Centru.

Ažuriranje 0.9.9 također donosi nova vizualna i općenita poboljšanja World of Waships, pogledajte LINK za više detalja.

Related Posts