Ferrari dominirao i drugim slobodnim treningom

Ferrari je nastavio u fantastičnom tempu i na drugom slobodnom treningu. Ovoga puta je najbržio bio Sebastian Vettel, a Charles Leclerc ga prati na drugom mjestu sa samo 0.035s zaostatka.

Treći i četvrti su bili Lewis Hamilton i Valtteri Bottas s više od čak 6 tisućinke zaostatka. Unutar sekunde zaostatka su se našli još samo Hulkenberg i Verstappen.

Sedmi i deveti su bili Magnussen i Grosjean, a razdvaja ih Lando Norris. Krug najbrže desetorice zatvara Daniil Kvjat.

[oa_livecom_event id=’15’ ]

16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ZX10R

Ovo lijepo izgleda za sve nas koji volimo i navijamo za ferrari,ali ovo ništa ne znači Kvalifikacije i sama utrka su najvažnije a to će mo saznat za koji dan No lijepo je vidjeti ferrari na 1 i 2 i drago mi je zbog leclerca Uvijek sam govorio da su to sve vrhunski vozači da nisu nebi bili u f1,čak i oni koji kupe mjesto lovom i ti dečki znaju voziti sigurno No danas je a i uvijek velika stvar u bolidu koji vozite,stavite hamiltona koji je sigurno jedan od najboljih i najbržih vozača,verstapena,seba u lošiji bolid,recimo williams ,nažalost, i… Read more »

Emex Play

Realno gledajuci ferrari ima veoma jak bolid i to danas dokazuje, sta se desilo u australiji vjerojatno nikada necemo znati.Ono sto je sigurno jeste da ce na kvalama biti tijesno jer mercedes uvijek nadje dodatno vrijeme pred kvale i utrku.Bilo kako bilo pred nama je jako zanimljiv vikend, jos samo da se rb probudi…

mika.KA

hoce sutra opet biti hladan tuš?

Emex Play

Na tvoju zalost nece 😂😂

mika.KA

hmm…budemo vidjeli

Hardex

Svasta pisete….To je Mercedes….sutra idu ispod 1:28…pa vi onda usporedite koliko je Ferarri ” dominirao”😆

Emex Play

Ako ide merc ide i ferrari, zivi bili pa vidjeli…

r.u.m.

apsolutno ništa se ne može zaključiti iz ovih vremena,pa Ferrari je uvijek najbrži na testovima,slobodnim treninzina a Mercedes ili nekad RedBull pobjeđuju i osvajaju prvenstva i naslove …u zadnjih 10 godina.
A na kraju krajeva nešto se pita i vozače,znamo da je Lujo bog kvalifikacija tako da mi je jako teško odrediti nekada brzinu Mercedesa u kvalama jer tu Lujo zna nekad napraviti nevrijeme sječam, se i u Mklarenu bi znao izvuči u kvalama nevrijeme a kasnije u utrci bi bio truba…

mironet

Halo smirite tenzije ovo su samo treninzi, bitna je utrka i taktika

mody

mogli bi feraristi bit brži od mercedesa no vidjet cemo sutra

west 44

Mercedes je i prošle godine imao na drugom treningu gotovo isti zaostatak za Ferrarijem!!!

west 44

Znam tko je pobijedio ali ovo je interesantan podatak!!!

zendo21

Mislim da ovaj zaostatak Hulkenberga govori više o formi Mercedesa od njihovog zaostatka za Ferrari-jem(nadam se da sam u krivu).

klepesina

Cestitam Vetelu pol poziciju

1borna

Zostatak za ferrarijem je 6 desetinki a ne tisućinki!

Related Posts