Nasr se nada nadogradnjama u Silverstoneu

Felipe Nasr se nada da će Sauber moći donijeti dugo očekivani paket nadogradnji na VN Velike Britanije idućeg mjeseca.

Sauber još uvijek nije osvojio niti jedan bod ove sezone, a najbolji rezultat im je 12. mjesto koje je Nasr ostvario u Bakuu, a Marcus Ericsson u Bahreinu i Španjolskoj.

Financijske poteškoće švicarske momčadi značile su da nadogradnje na njihovom C35 neće stići tako skoro, a jedine nadogradnje su one koje je Ferrari napravio na pogonskoj jedinici.

Međutim, Nasr je optimističan da će paket debitirati na Silverstoneu, ali ostaje oprezan jer nema garancije da će nadogradnje pogurnuti Sauber prema sredini poretka.

“Zasigurno trebamo nadogradnje, nema sumnje u to. Još uvijek vozimo bolid s kojim smo vozili i na zimskom testiranju. Žudimo da nadogradnje stignu, a ono što koči su financijski problemi,” rekao je Brazilac za službenu stranicu Formule 1.

“Mogu reći da će nadogradnje vjerojatno stići u Silverstoneu, a prilično sam siguran prije ljetne stanke. Ali, uvijek morate biti oprezni oko predviđanja. Kada stavite paket na bolid, možda će raditi, ali isto može propasti. Nikad ne znate,” dodao je Nasr.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
modesto

veće gume nego bolid kao ranih80ih

Fangio

Od kada Peter ne vodi tim , sve pomalo ode kvragu.

juzerKicker

Gledam malo vremena iz prvih utrka pa do sada. Naravno ovisno je o tipu staze ali recimo mclaren je bio ispred saubera u kvalifikacijama 1-2 sekunde u prvim utrkama, isto kako je sad u zadnjim utrkama. Ocekivao bih vidjeti dosta vece razlike s obzirom da je honda (i svi ostali) aktivno razvijala svoj bolid. Cini se da su onda te ferrari nadgoradnje podosta donijele.

_Ferrari_

Zamisli, škripi im pod nogama, konačno donesu prve nadogradnje nakon “pola sezone”, i pokaže se da te nadogradnje ne rade. Para za nove nema, a ove pare što ionako na kapaljku kapaju otišle u krivo. Nadam se da će to biti u pravom smjeru.

Related Posts