Massa želi oduzimati bodove Ferrariju

Dugi niz godina glavni cilj Felipea Masse bio je osvajanje što je više moguće bodova za Ferrari a sada mu je cilj oduzimanje bodova talijanskoj ekipi. Novi Massin tim napravio je veliki napredak ove sezone. S Mercedesovim motorima Williams je osvojio puno više od 5 bodova koliko su osvojili prošle sezone, točnije 46 u 5 utrka. U poretku su trenutno ispred McLarena, Massa kaže da je iduća meta Force India, a zatim Ferrari.

Španjolska je definitivno drugačija od Monaka ali mislim da je bolid bio konkurentan, možda više nego što sam očekivao. Nadam se da takvi možemo biti i u Monaku. Jako se trudimo osvojiti više bodova u usporedbi s timovima s kojima se borimo. Prestigli smo McLaren u poretku konstruktora. Moramo nastaviti tako i osvajati bodove s oba bolida kako bi se približili Force Indiji, a moguće je pobijediti i Ferrari. Možda i Red Bull, trebamo vjerovati da je sve moguće”, rekao je za ESPN.

U međuvremenu, Massa vjeruje da je Williams riješio probleme s gumama koji su upropastili njegovu utrku u Španjolskoj. Na prvom danu testa u Barceloni, Brazilac je kompletirao 55 krugova. Upitan jesu li problemi s gumama riješeni, odgovorio je:

“Mislim da jesu. Nismo imali nikakvih problema s degradacijom u usporedbi s utrkom. Jedina razlika bio je promet u utrci. To je nešto na što stvarno trebamo biti spremni, pogotovo u utrkama gdje ćemo biti zaglavljeni iza.”

23 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
raca

pa,, jel to Massa rekao? Ako je,jadno.On prvenstveno treba osvajati bodove za svoj tim,a ne oduzimati bivšoj ekipi, jer ovakva izjava zvuči osvetnički

kobayashiF1

zar to nije radio i u ferrariju..??

Kush

Bučan naslov, kao i obično, ali sa stajališta njega i tima za koji vozi je to čisto logično, a time i ispravno/točno u odnosu na samu rečenicu u naslovu, da ne komentiram članak uopće

mirko2507

Massa mi je kao čovjek uvijek izgledao kao simpatičan.kao vozač je,jednom riječju-nula.nažalost,to moram reći,jer i kada je imao ferrari koji je bio izvrstan,nije napravio ama baš ništa.tako je bilo i u sauberu,a sad i u williamsu mi se čini da ga Bottas mlati ko malu bebu.ne znam,jednostavno mi ga je iskreno žao,ali premalo je pokazao kroz karijeru kao vozač.

zjurina

“…nije napravio ama baš ništa….” ???????????????

A ti to pratiš Formulu otkada?

Ako si kojim slučejem proveo 2008.mu u induciranoj komi, postoje snimke i dokumentarci… a ima i još godina…
A 2006.te pa 2007.me, isto nije ništa napravio, ne melji gluposti!

sanchez

da te team nije ebavao zadnjih utrka mislim da bi imao dobar broj bodova vec 🙂

PU106A

Kakav osvetnicki pohod griMasse!

windchaser

Šta se zna lupiti naslov,čudo jedno,pa normalno da će se boriti za sebe i želi pobijediti bolide koji su im trenutno u rangu,nisam znala da su bodovi rezervirani za jedne,pa ih drugi moraju ‘oduzimati’.Williams čak i ima brži bolid al s ovakvim vožnjama je Bottas taj kojeg će se nešto pitati.

DMX

Pitat će se Massu …
Da je Massa odvezao utrke u kojima je imao sudar ili grešku s boxom bio bodovno jednak ili u prednosti u odnosu na Bottasa …
Zadnju utrku je Bottas bio bolji …

KOve

Moj Massa, ti možeš uzeti bodove jedino Chiltonu (dok je u Marussiji) i samom sebi!

zjurina

To ćemo još vidjeti momak, sezona je tek počela.

Only Massa

Daj im ono sto su i zasluzili 😉

Flavio

Djubre jedno, ovi ga othranili i dali mu slavu, a on oduzimat bodove…

votka

O čemu ti,Ferrari je institucija gdje svatko želi voziti,ali toliko je Massa učinio za njih da bi mu spomenik mogli napraviti,bio je savršeni drugi vozač i stavljao je uvijek interes ekipe ispred vlastitog,i nije on taj koji je htio otići,zato malo više poštovanja,čemu takav rječnik ne kužim!

Flavio

Massa je učinio za njih? da bio je poslušni poltron jer nije dovoljno brz…on je jedan od onih kojih se za 20 godina nitko neće pretjerano sjećati…bar da je bio muškarac a ne pizdica koja šuti.

votka

NE,jednostavno NE i NE!

BASTAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frano Kiso

Massa, čovjek bez ikakva digniteta i vozačkog sukusa – pičk*ca… A mislim da su to uvidjeli i svi Ferrarijevi fanboyevi tokom gosina. Evo i sada, Bottas ga pere i bolje bi bilo da njemu oduzima bodove. 😉

windchaser

Oprosti,ali otkud tebi ideja da bilo kojeg vozača nazivaš tako?Mislim da su svi oni vrhunski sportaši,i psihički i fizički,i valjda bi se zbog toga sve vozače trebalo poštovati i priznati im bar taj trud,čak i onima koji ti nisu dragi zbog raznoraznih razloga,pa žrtvuju se da bi bili tu,riskiraju i život i zdravlje jer im je utrkivanje i strast i ljubav i posao na kraju krajeva,mislim posebno Felipe,nakon onakve nesreće.I kakve veze ima ako ga Bottas pere kako ti kažeš,zašto bi to bilo sramota ,razumljivo je s obzirom da je Bottas na početku karijere,gladan je rezultata i sigurno ima veću… Read more »

Dan is the man

Ta je “pičk*ca” osoba koja posljednjih godine radi sve u korist svog tima i stavlja njihove interese ispred svojih pa čak i kad mu to vjerovatno nije bilo lako,misliš da je Massi se bilo lako vratiti nakon one grozne nesreće u Mađarskoj e pa nije ali on je ipak uspio, možeš ti misliti da je on “pičk*ca” i da nema svoj JA ali baš suprotno on baš tim pokaziva da je on plemenit čovjek zato što pomaže svojim kolegama,uglavnom nemoraš voljeti Felipea ali bar cijeni trud koji čovijek uložio u svoju karijeru

zjurina

A kakav ti dignitet imaš kada tako govoriš o čovjeku koji vozi preko 200-250km/h u prosjeku po stazi tijekom dva sata, sa max 300-350km/h?
Da mi te samo vidjeti kako bi izašao iz vozila da sjedneš u F1 bolid. Zasigurno na klimavim nogama i punih gaća, ako bi uopće bio sposoban potjerati to vozilo kak se spada – onda bi vidjeli ko je “pičk*ca”.

zjurina

A kakav ti dignitet imaš kad govoriš tako o čovjeku koji vozi 200-250km/h u prosjeku po utrci tijekom dva sata, sa max 300-350km/h?
Da mi te samo vidjeti kakav bi izašao iz f1 bolida, ako bi bio uopće sposoban ga voziti – klimavih nogu i punih gaća – pa bi vidli ko je pi**kica.

Perica9

RB vas voli 😀

Tow Pie Pie

Mislim da mu je zapravo svejedno kojem će timu oduzimati bodove, samo da uzima više bodova od ostalih.

Related Posts