Di Resta: Ferrari je moj glavni cilj u Formuli 1

Paul Di Resta još je jednom rekao da bi htio priliku da vozi za Ferrari u budućnosti, a svojom trenutnom formom može si samo pomoći da dođe do tog cilja u 2014. godini.

Škot trenutno vozi svoju najbolju sezonu u Formuli 1, bodove nije osvojio u samo dvije utrke, te tako predvodi Force Indiju u borbi za peto mjesto.

Takva konzistentnost zasigurno ga je dovela na radare mnogih ekipa, posebno onih vodećih.

“Ferrari je moj glavni cilj u Formuli 1 zbog mojih talijanskih predaka. Ali, trebamo pričekati i vidjeti hoće li se stvoriti prilika za to. Trenutno je zadatak pružiti takve partije da se uopće stavite u poziciju kandidata za ta mjesta”, kaže Di Resta za Sky Sports.

Di Resta se nada da će Force Indija i ove godine biti jaka u drugom dijelu sezone.

“Prošle godine smo imali neke odlične utrke nakon ljetne pauze. Spa, Monza, Singapur. Želim misliti da ćemo to ponoviti i sada.”

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
NinekF1

on bi bio dobar u ferrariu

stari lisac

Bio bih teško razočaran ako otpuste Felipe-a, a ne stave Kamui-ja u drugi bolid. To bi im bila velikaaaaa greška i, barem u mojim očima dvojac Luka i Stefano doveo do 0% poštovanja. Tada bi zaista bilo jasno da njih dvojica ne mogu napraviti ništa, a kako bi se forma Ferrari-ja popravila… Inače nisam protivnik niti ostanka Felipe-a u Ferrari-ju, ali poput Romain-a u Lotusu. Neka zasluži mjesto svakom svojom utrkom..

blejky

Nažalost nije sve do vozača. Koliko sponzorskih novaca može pojedini vozač privući itekako je važno danas za bilo koju momčad pa tako i Ferrari. Massa donosi preko 50 mil. godišnje, sumnjam da Paul može isto. Iako je odličan i ove sezone konstantan u bodovima za razliku od Masse.

Ferrariforever

.i moj, Paul, i moj. 😉

Alen Šmit

Več vidim scenario na VN Australije 2014(ako di Resta zameni Masu mada šanse za to su 4%).Team Radio:Paul,Fernando is faster than you…di Resta bi za Ferari bio ultimativni no.2 vozač.

stari lisac

a ako Daniel dođe u RBR, često ćemo slušati: “Daniel, do not overtake Sebastian…”

elmedin

eto neka ti znas kako ce glasiti team radio ferrarija!

japan

kobayashiiiiiiii !!!!! mada mi je i di resta dobar

McFast

Mogao bi biti vozač ferrarija sljedeće sezone ,ali ako Massa pruži još dobrih partija nevjerujem da će biti mjesta za njega.

perodeformero

Mr President!
Mr Paul is here.
Paul who? John Paul?……… (xexexe dobra stvar)

budaa

sve stoji iz navedenog……ali zao mi masse imao je dosta dobrih partija za crvene…… schumijeva skola dosta je naucio od njega…..imao je dosta pehova i jedva zivu glavu izvuka…. mislim neide mu ali… nije loš vozač….forza ferrari….

DMX

nije samo tebi, to je svim cilj …

Mateo300

NE!

elmedin

Dosta dobar vozac koji ce izrasti u odlicnog vozaca.Ferrari? Pa moguce je zasto da ne,Ferrari ce traziti zamjenu za Massu to je gotovo sigurno i Di Resta bi mogao biti medju kandidatima.

FelipeMassa_

Mislim da Paul ovakvim izjavama privlači pažnju Ferrarija,kao da govori:”Otpustite Massu,ja sam bolji”.
Meni je inače on veoma dobar vozač,lijepo se ponaša i na stazi i izvan staze,uvijek je nasmijan,drag vozač :mrgreen:

Related Posts