Williams F1 povećao profit u 2011.

Iako je za Williams F1 momčad protekla sezona bila najgora u povijesti, korporacija je u svojim poslovnim rezultatima prikazala rast prihoda ali i profita u odnosu na 2010. godinu.

Prihod od F1 aktivnosti je porasao sa 90.8 milijuna na 102.3 milijuna funti dok je za cijelu grupu taj porast bio sa 91.1 milijun na 104.5 milijuna funti.
Ukupni profit grupe je porastao za 30% i to sa 6 milijuna na 7.8 milijuna funti.

Williamsov direktor, Adam Parr, izjavio je: “Grupa je uspješno poslovala proteklih 12 mjeseci, usprkos stalnim poteškoćama s kojima se suočava globalna ekonomija. Naše godišnje izvješće pokazuje dobar rezultat i odličnu trenutnu financijsku situaciju. Grupa je na 29. veljače ove godine bila u plusu 29.2 milijuna funti i možemo sa sigurnošću koračati u budućnost.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
McGajo

Ma meni je u ovoj temi jedino lijepa slika!

Limach

Ljepo,još da ulože u razvoj bolida i da “nabave” vrhunskog dizajnera onda bi to več bio veliki korak prema naprijed. tu je i lova koju je donio Maldonado :).

avalon

ne , nije…tu lovu su oni već ukalkulirali u proračun za 2011 . jer ju je maldonado donija na početku sezone ( inače ne bi vozija ) …. a onda je doša bruno i …opet donija “osmjeh” na lica tima , samo ovi put williamsa 😉

avalon

grupa je prikazala rast prihoda ali i profita u odnosu na 2010. godinu !?! čak 29 , 2 miljuna !!?? valjda su to one pare šta ih je bruno donija kupujući svoje misto u kokpitu 😉

ferrari u srcu

stvarno fasicinanto!!! jako me raduje ova vijest, nadam se da ce williams s boljim budzetom biti i na boljim pozicijama i postepeno se vracati u sam vrh gdje mu je i mjesto!!!

Related Posts