Kubicu čeka još jedna, posljednja operacija

Riccardo Ceccarelli, doktor Roberta Kubice, izjavio je kako će se Poljakovo stanje početi ubrzano poboljšavati nakon zadnje operacije koja je zakazana za konac ovog mjeseca.

Ceccarelli je priznao kako je puni oporavak usporavala nepokretnost desnog lakta, no uvjeren je da će iduća operacija biti ključ uspješnog i brzog oporavka.

Podsjetimo, Kubica je vozeći Ronde di Andora Rally pretrpio tešku nesreću, zadobivši ozljede opasne po život, od čega je prošlo gotovo sedam mjeseci.

“Nismo mogli raditi na punom oporavku dok god je njegov desni lakat izoliran. U toj situaciji morali smo se koncentrirati na druge zglobove, ali vjerujem da će nakon iduće operacije Robertov napredak biti značajno brži,” komentirao je Ceccarelli.

11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
BMWjac

samo nek se nami naš robi vrati…a to da nesmi stat na romobil hahaha…on će vozit i motor i rally…takav je tip kojemu su brzina i trke u krvi…takav se rodiš ili ne…vozija bi on i bez jedne ruke i niko ga nebi moga fermat…zato ga i volimo i jedva čekamo da se vrati…robi bez tebe ništa nije isto…

KUBIca

kubice želimo ti svi brz oporavak,i vrati nam se što prije

K&M

Samo se ti vrati nama majstorer.

Buhaha

Šteta za Roberta šteta. Napravio si je veliko zlo i ja čisto sumnjam da će se on ikada vratiti. Ozljeda i vrijeme rade svoje, a mogo je bit siguran sam u Ferrariu 🙁

dado33

Drži se majstore!

goran

robi je uz alonsa ,hamiltona i vettela jedan od najjačih,ma gledat čemo ga

Razer

Ja se stvarno nadam da ce se vratit,ali upitno je oce li se ako se vrati vratit u formi

Don

Ovo fakat ne zvuči dobro, na forumu više…

sakura

Stvarno, ali stvarno mu želim potpuni oporavak. Ipak, nisam u potpunosti siguran da će u skorije vrijeme biti onaj stari, a mladi lavovi samo čekaju na vozačko sjedalo. Sretno Robert!

grga

Da ti nije palo na pamet stat na romobil prije iduće sezone! :-p Bit će prokleto dobro ako/kad nam se Robi vrati u pravoj formi.

matija

sretno robert vrati se jos jaci

Related Posts