Stoner oduševljen produkcijskom Hondom

Autor: Luka Matešić10.10.2013 - 4 komentara

 

Iako kiša omela u testiranju, bivši MotoGP prvak Casey Stoner nije sakrivao oduševljenje prototipom koji će iduće godine biti na raspolaganju privatnim momčadima.

Dvostruki MotoGP prvak nedavno je u Motegiju kompletirao i drugo testiranje novog Hondinog produkcijskog prototipa koji će od iduće sezone biti na raspolaganju zainteresiranim privatnim momčadima.

Iako je zbog kišnih uvjeta morao odraditi ograničeni program, australski vozač oduševljen je performansama Hondinog paketa.

“Nažalost, kiša nam je stvarala dosta problema, pa nismo uspjeli odraditi planirani program testiranja. Produkcijski motocikl me iznenadio i nadmašio očekivanja. Osjećaj u vožnji je sličan tvorničkom prototipu koji je nešto snažniji, ali drukčiji je osjećaj i kod kočenja motorom. Mislim da će paket biti jako konkurentan i jedva čekam iduće testiranje.

Stoner je u Motegiju vozio i aktualnu Hondu RC213V.

“Počeli smo s tvorničkim motociklom, pokušavajući pronaći idealan postav za nadolazeće utrke. Isprobali smo dvije varijante šasije kako bi usporedili podatke. Prema mom mišljenju, momčad priprema velika poboljšanja.”

 

[KVIZ] Provjerite svoje znanje o VN SAD-a!

Hamilton: Nije mi bitno gdje ću osvojiti naslov

Video: Press konferencija za VN SAD-a

Hartley je zvao Marka kada je Porsche najavio odlazak iz WEC-a

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Predictor
Kreator TV
Tag cloud