Najnovije »

Pozdrav, gost! Pisanje po forumu zahtjeva registraciju.

Stranica:Prva ... 11121314151617 ... Zadnja
Autor Tema: Nogomet
Uhodani forumaš

Registriran: 28.02.2012.
Navija za: Kimi Raikkonen

Post Re: Nogomet | 02.06.2012., 23:52

Citiram korisnika kinky kai, 02.06.2012., 21:10
Nismo se baš iskazali s Norveškom. Primili smo gol u produžetcima kako klasično jer nakon što postignemo pogodak totalno se povučemo čak niti ne čuvamo gol kako spada, ali ni Irska ne igra baš sjajno nizozemska ju je demolirala.
Nadam se da ćemo proći skupinu no biti će teško

Ja mislim da nema mjesta panici...
Moraš razumjeti da su naši mislima već na euru i u podsvijesti igrača je da ne ulaze u duele zbog ozljeda. To se je vidjelo danas.
Rezultat uopće nije bitan. Sada su bili na pripremama i noge su im teške...

Mene najviše zabrinjava ovaj Bilić.
Lik tjedan dana prije Eura nema jasan sastav za prvu tekmu. Stalno nešt rotira, izmišlja i pokusira...Smrdi mi sve to od kad je otišao Prosinečki...

Uhodani forumaš

Registriran: 09.03.2012.
Navija za: kimi raikkonen

Post Re: Nogomet | 03.06.2012., 00:09

Citiram korisnika CuberF1, 02.06.2012., 23:52

Nismo se baš iskazali s Norveškom. Primili smo gol u produžetcima kako klasično jer nakon što postignemo pogodak totalno se povučemo čak niti ne čuvamo gol kako spada, ali ni Irska ne igra baš sjajno nizozemska ju je demolirala.
Nadam se da ćemo proći skupinu no biti će teško

Ja mislim da nema mjesta panici...
Moraš razumjeti da su naši mislima već na euru i u podsvijesti igrača je da ne ulaze u duele zbog ozljeda. To se je vidjelo danas.
Rezultat uopće nije bitan. Sada su bili na pripremama i noge su im teške...

Mene najviše zabrinjava ovaj Bilić.
Lik tjedan dana prije Eura nema jasan sastav za prvu tekmu. Stalno nešt rotira, izmišlja i pokusira...Smrdi mi sve to od kad je otišao Prosinečki...

Ma nemoj da te brine Bilić jer može nam uništit samo euro ove godine jer on ionako odlazi u rusiju a skupina nam je ionako jaka da ne treba se puno nadati. Najvažnija nam je prva utakmica jer ako je dobijemo imamo neke šanse ali kao izgubimo piši kući propalo.

Napredni forumaš

Registriran: 22.07.2011.
Navija za: Fernando Alonso

Post Re: Nogomet | 03.06.2012., 11:57

Jel se sjećate pripremnih utakmice prije Austrije? :)

* Tko ne voli Vucu, a Hrvat je, njemu se kurac ne diže.

Novi forumaš

Registriran: 15.05.2012.

Post Re: Nogomet | 03.06.2012., 17:22

ali ni Irska ne igra baš sjajno nizozemska ju je demolirala.

da,sjeverna :D

matek
Uhodani forumaš

Registriran: 08.08.2011.

Post Re: Nogomet | 03.06.2012., 17:25

Citiram korisnika maminho, 02.06.2012., 21:24

Citiram korisnika Talladega_500, 21.05.2012., 21:55
Nevolim ih iz istog razloga zasto recimo ne volim LA Lakerse - jer imaju ogromnu pomoc sudija. To nisu sudijske greske, vec se namerno radi. Recimo onaj 1. penal protiv AC Milana u 1/4 finalu Lige Sampiona - pa da svaki sudija sudi ono kao penal, svaka utakmica bi imala po 10 penala. A tek ona utakmica u regularnom delu Lige Sampiona, na San Siro kada je Barcelona pobedila sa 3:2. Prvi penal je toliko smesan da se takvi penali ne sude ni u ligama na Balkanu, a treci gol Barcelone, njihov igrac metar u ofsajdu. I sudija ga gleda i nista, nema ofsajda ... :lud:
To je sramota da se tako nesto sudi protiv jednog AC Milana. To nije neki nizerazredni tim pa sad ajde, niko nece primetiti, vec pricamo o timu koji je na 2. mestu po broju trofeja u istoriji Evropskih takmicenja (jedino Real Madrid ima vise Evropskih trofeja).
Messija iz istog razloga ne podnosim. Svaka njemu cast na njegovoj igri, ali on kao da igra balet, a ne fudbal. I pri najmanjem kontaktu pada i dobiva faulove, doslo je do toga da mu vise niko ne sme prici jer ce ovaj odmah pasti, a sudija dosuditi faul jer je ipak to Messi.

Cak i da jesu sve to sudijske greske - kako nikada nema gresaka na stetu Barcelone vec uvek samo u njihovu korist?

Barcelona mi je bila simpaticna jedno vreme, igrali su lep fudbal, ali kao sto rekoh - kad im pomaze sudija svaki put kad im rezultatski ne ide, ne mogu nikako da volim a ni da postujem takve timove.

Kako ga ti možeš nasrat to je nevjerovatno :facepalm:

Maminho slažem se..toliko sam se nasmijao u njegovome postu da je to nevjerojatno...
"Cak i da jesu sve to sudijske greske - kako nikada nema gresaka na stetu Barcelone vec uvek samo u njihovu korist?"
nema grešaka na štetu Barcelone? pa kako je real osvojio naslov ove godine?
penaldo zabio 50 golova ove sezone u La Ligi i od toga 25 iz penala..ajde molim te..
prvo se informiraj pa nesto reci..i da evo ti pa pogledaj... http://www.youtube.com/watch?v=4p0GcoR2mv0

Fernando<3

campo
Uhodani forumaš

Registriran: 15.10.2011.
Navija za: Kimi Raikkonen/Red Bull

Post Re: Nogomet | 07.06.2012., 10:51

Samo bih želio uoči Eura 2012 našim dečkima poželjeti puno sreće. A i trebati će im s obzirom kakva je situacija.Jer realno gledajući skupina je izuzetno teška i prolaz dalje bio bi veliki uspjeh. S obzirom u kakvoj formi većina naših igrača, kakva je sezona iza njih i koliko su igrali, s obzirom da već duže vremena nemamo neku igru, da igramo na zastarjeli, sporohodni , predvidljivo- stihijski način, plasman u drugi krug bio bi ravan čudu.
No nije poanta u tome. Nek i izgube sve tri utakmice u skupini, ali nek pošteno natope nacionalni dres znojem, "poginu" za svaku loptu i ostave srce na terenu, pa im nitko neće moći reći jednu krivu riječ.AJMO VATRENI! Učinite barem malo ponosnim ljude ove opljačkane zemlje, zemlje u kojoj frustracije bujaju svakodnevno kao gljive poslije kiše. Ljude koji su osiromašeni, prevareni, napaćeni. Ljude koji su nezaposleni, radnici koji rade a ne primaju plaču, onima kojima svakodnevno prijete ovrhe, onima koji su robovi lihvarskih kamata bankarske mafije. A vlada nam svakodnevno daje čestitke u obliku poskupljenja. Učinite nas ponovno ponosnim, dostojanstvenim da zaboravimo barem na trenutak ovu sumornu svakodnevnicu.

Ako ne znaš gdje je cilj, sasvim je svejedno kojim putem ideš.

Napredni forumaš

Navija za: Ferrari

Post Re: Nogomet | 07.06.2012., 14:41

Po meni je bolje da igramo u teskoj skupini ocito jedino tamo funkcioniramo

ImageYou will never know the feeling of a driver when winning a race. The helmet hides feelings that cannot be understood. ~ Ayrton Senna

Novi forumaš

Registriran: 06.04.2012.
Navija za: nico rosberg,mercedes,kimi

Post Re: Nogomet | 07.06.2012., 15:05

Citiram korisnika Ferrari1345, 07.06.2012., 14:41
Po meni je bolje da igramo u teskoj skupini ocito jedino tamo funkcioniramo

:thumbs:

Napredni forumaš

Registriran: 25.07.2011.
Navija za: Raikkonen/Vettel

Post Re: Nogomet | 07.06.2012., 17:04

Ne sjećam se kad je bilo ovako malo euforije oko repke.
Možda se i to promijeni s pobjedom na prvoj utakmici jer smo poznati kako vrlo brzo se mijenja stanje navijača kad izgubimo onda sve najgore o igračima a kad pobjedimo odmah ih proglašavamo najboljima na svijetu.

Šta reći?Koju posluku porati Berniju?

Uhodani forumaš

Registriran: 28.02.2012.
Navija za: Kimi Raikkonen

Post Re: Nogomet | 07.06.2012., 17:12

Sad ako pobjedimo Irce nastat će euforija, Bilić ce biti kralj, plakat će se jer odlazi. Svi igrači bit će za Barcu, Man Utd, Real itd... Mamić će sklapati ugovore, ma bit ćemo najponosniji na svijetu...Ako protiv Italije izgubimo sa 2:0, psovat će se po portalima, pljuvat po našima. Svi od reda, pa i fizoterapeuti će biti krivi.... TAKAV SMO NAROD!

Iskusni forumaš

Registriran: 06.01.2012.
Navija za: Ford

Post Re: Nogomet | 13.06.2012., 08:14

Citiram korisnika matek, 03.06.2012., 17:25

Citiram korisnika maminho, 02.06.2012., 21:24

Citiram korisnika Talladega_500, 21.05.2012., 21:55
Nevolim ih iz istog razloga zasto recimo ne volim LA Lakerse - jer imaju ogromnu pomoc sudija. To nisu sudijske greske, vec se namerno radi. Recimo onaj 1. penal protiv AC Milana u 1/4 finalu Lige Sampiona - pa da svaki sudija sudi ono kao penal, svaka utakmica bi imala po 10 penala. A tek ona utakmica u regularnom delu Lige Sampiona, na San Siro kada je Barcelona pobedila sa 3:2. Prvi penal je toliko smesan da se takvi penali ne sude ni u ligama na Balkanu, a treci gol Barcelone, njihov igrac metar u ofsajdu. I sudija ga gleda i nista, nema ofsajda ... :lud:
To je sramota da se tako nesto sudi protiv jednog AC Milana. To nije neki nizerazredni tim pa sad ajde, niko nece primetiti, vec pricamo o timu koji je na 2. mestu po broju trofeja u istoriji Evropskih takmicenja (jedino Real Madrid ima vise Evropskih trofeja).
Messija iz istog razloga ne podnosim. Svaka njemu cast na njegovoj igri, ali on kao da igra balet, a ne fudbal. I pri najmanjem kontaktu pada i dobiva faulove, doslo je do toga da mu vise niko ne sme prici jer ce ovaj odmah pasti, a sudija dosuditi faul jer je ipak to Messi.

Cak i da jesu sve to sudijske greske - kako nikada nema gresaka na stetu Barcelone vec uvek samo u njihovu korist?

Barcelona mi je bila simpaticna jedno vreme, igrali su lep fudbal, ali kao sto rekoh - kad im pomaze sudija svaki put kad im rezultatski ne ide, ne mogu nikako da volim a ni da postujem takve timove.

Kako ga ti možeš nasrat to je nevjerovatno :facepalm:

Maminho slažem se..toliko sam se nasmijao u njegovome postu da je to nevjerojatno...
"Cak i da jesu sve to sudijske greske - kako nikada nema gresaka na stetu Barcelone vec uvek samo u njihovu korist?"
nema grešaka na štetu Barcelone? pa kako je real osvojio naslov ove godine?
penaldo zabio 50 golova ove sezone u La Ligi i od toga 25 iz penala..ajde molim te..
prvo se informiraj pa nesto reci..i da evo ti pa pogledaj... http://www.youtube.com/watch?v=4p0GcoR2mv0

Sto su osetljivi ovi navijaci Barcelone ...

'ebiga, nemogu sudije uvek da pomazu i da daju penale svaki put kad se rezultat lomi. Pokusale sudije, ali ni to Barceloniji nije bilo dovoljno protiv Chelsea ... Sta ces, zaboravile sudije da kazu Cechu da se pomeri sa gola kada je Messi sutirao ...

Seize the day

Donilo
Iskusni forumaš

Post Re: Nogomet | 15.06.2012., 08:33

Mislim da je Chelsea pošteno osvojio naslov, bez ičije pomoći i na sirovu snagu te nenormalni trud. Sve ostalo je nevažno...

:party:

"Tell the chef to go easy on the shit!"

BiH-F1
Iskusni forumaš

Registriran: 23.07.2011.
Navija za: F1 BH Team

Post Re: Nogomet | 15.06.2012., 10:05

Da ne poredim. F1 je jedna i tu je prici kraj. Ali ovo ne kontam nikako. Kako neko iz Zaboka moze navijat za recimo Barcelonu, i u stanju je potuci se za to, a veze..veze nema nikakve ni on sa Barsom ni ona sa njim, cak ne zna ni po cemu je grad poznat osim kluba??!! Od toliko domacih klubova, ti ljudi lupaju glave i svadjaju se za nekoga ko milione eura dobija i puca mu qratz za njim, a ovaj bi se tukao u to ime??!! Zar nije zdravije za svoj neki klub, iz svoje zemlje navijati? Zasto stanovnik Barcelone ne navija za, sta ja znam Hrv. Dragovoljca, ili FK Sarajevo??
Ponavljam F1 je jedna i navijamo jer nemamo u svojoj zemlji F1,a da imam u svojoj zemlji nacionalnu F1 za njih bi navijao. Ali fudbal....hej eskim iz Aljaske, navija za Beshiktas!!! Igrao sam 2 godine fudbal za gradski tim nekada, ni tad nisam gotivio te velike klubove, gledao jesam, ali navijao nisam. Lik kod mene blizu, isao je na finale Lige prvaka, dao 550 eura za kartu da bi pao sa pola metra zida i ruku slomio. Kad je dosao kuci, zicao je 15 dana za kahvu i cigare!
Navijajmo za svoje, bolji ce nam nogomet biti. Ali, na srecu, ko sam ja da se pitam :hahaha:

Od kako sam procitao da je alkohol stetan po zdravlje, vise ne citam.

Iskusni forumaš

Registriran: 28.08.2011.
Navija za: Mclaren

Post Re: Nogomet | 15.06.2012., 10:54

Citiram korisnika BiH-F1, 15.06.2012., 10:05
Da ne poredim. F1 je jedna i tu je prici kraj. Ali ovo ne kontam nikako. Kako neko iz Zaboka moze navijat za recimo Barcelonu, i u stanju je potuci se za to, a veze..veze nema nikakve ni on sa Barsom ni ona sa njim, cak ne zna ni po cemu je grad poznat osim kluba??!! Od toliko domacih klubova, ti ljudi lupaju glave i svadjaju se za nekoga ko milione eura dobija i puca mu qratz za njim, a ovaj bi se tukao u to ime??!! Zar nije zdravije za svoj neki klub, iz svoje zemlje navijati? Zasto stanovnik Barcelone ne navija za, sta ja znam Hrv. Dragovoljca, ili FK Sarajevo??
Ponavljam F1 je jedna i navijamo jer nemamo u svojoj zemlji F1,a da imam u svojoj zemlji nacionalnu F1 za njih bi navijao. Ali fudbal....hej eskim iz Aljaske, navija za Beshiktas!!! Igrao sam 2 godine fudbal za gradski tim nekada, ni tad nisam gotivio te velike klubove, gledao jesam, ali navijao nisam. Lik kod mene blizu, isao je na finale Lige prvaka, dao 550 eura za kartu da bi pao sa pola metra zida i ruku slomio. Kad je dosao kuci, zicao je 15 dana za kahvu i cigare!
Navijajmo za svoje, bolji ce nam nogomet biti. Ali, na srecu, ko sam ja da se pitam :hahaha:

:rofl: :rofl: Ali istina je to što kažeš..

http://www.youtube.com/watch?v=VCAfJER9KMo

Uhodani forumaš

Registriran: 30.07.2011.

Post Re: Nogomet | 11.09.2012., 14:40

Pocele su kvalifikacije za SP 2014. u Brazilu.

Veceras Belgija-Hrvatska, rekao bih prvi veliki test za Igora Stimca.

Kakve su vase prognoze, mogu li Vatreni do pobjede?

Uhodani forumaš

Registriran: 12.08.2012.
Navija za: Ferrari

Post Re: Nogomet | 11.09.2012., 14:41

mogu isto ko što ćemo izać iz krize

Napredni forumaš

Registriran: 25.07.2011.
Navija za: Raikkonen/Vettel

Post Re: Nogomet | 11.09.2012., 15:27

Nije dobro po igri za sad a ni cijela atmosfera oko repke je žalosna i sramotna iz poznatih razloga.

Možda će biti danas prekretnica na bolje.Bar se nadam.

Šta reći?Koju posluku porati Berniju?

Uhodani forumaš

Registriran: 26.07.2011.

Post Re: Nogomet | 11.09.2012., 16:18

Da , atmosfera nije baš bajna al glavno da je Davoru Brendonu sve veličanstveno i fantastično , a to što se reprezentacija udaljila od naroda njemu nije bitno .
Isto tako repka je postala teška prčija svi znamo čija , a njemu nitko ništa ne može pa čak ni država koja se ne tako nedavno busala u prsa da če očistit "močvaru hrvatskog nogometa " i sve je ostalo samo na riječima nema bez pomaka .
Jedino su još igrači reprezentacije svjetlo u mrklom mraku hr.nogometa.
Tak da se večeras nadam barem bodu , ako ne može pobjeda .
Bude teško danas nisu ovi belgijci bezopasni imaju mlade nadarene igrače koji igraju u dosta jakom klubovima .
Sretno naš ! :thumbs:

Uhodani forumaš

Registriran: 26.03.2012.
Navija za: Kimi

Post Re: Nogomet | 11.09.2012., 16:33

I ja se nadam, al ipak.. mislim da ću opet po pelinu :(

"A tyre does not sing blues when put in chains."

Iskusni forumaš

Registriran: 06.01.2012.
Navija za: Ford

Post Re: Nogomet | 11.09.2012., 23:33

Realno, cela grupa je katastrofa.
Makedonija i posebno Vels ce sluziti za nabijanje gol-razlike Hrvatskoj, Srbiji i Belgiji.
Skotsku sam gledao za vikend protiv Srbije ... fizicki su jako jaki i tesko se prolazi njihova odbrana, ali su u napadu bezopasni. Podsecaju me na Africke reprezentacije gde su svi fizicki jaki mogu sprintati svih 90 minuta, ali u napadu bez ideje jer uopste nemaju taktiku. Srbija je protiv njih dominirala svih 90 minuta, ali protiv onakve odbrane se uopste nije moglo.
Sto nas na kraju ostavlja sa Hrvatskom, Srbijom i Belgijom u borbi za prvo mesto. Belgija jaka, ali neiskusna, Hrvatska je definitivno favorit na papiru, a Srbija zna da bas iznenadi, Mihajlovic je konacno uveo red i disciplinu u tim (pobeda od 6:1 danas protiv Velsa u Novom Sadu). :D
U sustini, izmedju Hrvatske, Belgije i Srbije ce na kraju odluciti bod-dva, mozda cak i gol-razlika.
Mislim da ce na kraju Hrvatska biti prva i direktno se plasirati na SP, Srbija ce u baraz (pa nek nam je dragi Bog na pomoci), a Belgija ce da pukne pod pritiskom.

Seize the day

Stranica:Prva ... 11121314151617 ... Zadnja
Facebook Twitter Youtube RSS Hosted by Avalon